2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 尋仙貪狼服又一自私精..各位打副本任務招人請小心.. ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: tommy2345
go

[分享] 尋仙貪狼服又一自私精..各位打副本任務招人請小心.. [複製鏈接]

如果我係相中人就孖左你9年啦...
小喵喵果度win左之後再有一行字係獲得既..
個天君果度都冇..佢只win左之ma..
你睇清楚你自己d所謂證據先啦..唔該...

樓主唔係潛水丫....
冇搞清楚就上論壇話人..
我覺得你應該要同果個天君道歉囉..
你唱人唱到上論壇..
打機打到你咁...唉..

算啦~唔好再嘈啦xd

所以我開團一定係由隊長分... 即由在下去分...
多是家族團. 門派團. 如有外人就會一早講明 由職業分>等級分

而不用我分的小寶, 我地打完就會在門口在組頻list哂出來.要的人就出聲拿.大家互相交易...
在場無人要就放上家族頻,看有無人. 都係送... 再無人要先自己那去掛店...

其實只要個個都係咁去分, 很快自己需要的也會有哂
在下的 寵.騎.裝.精珀.藥水.甚至係金 都有家族中的朋友比 ...
家中的人也習慣了這種人人為我 我為人人的做法.. 唔會斤斤較較...
各取所需之下 反而大家更容易去得到回報...

我今晚就會上去把我身上有的金(120金)中的100比門派來發展...
因為門派唔夠錢去發展了...

太極 - 白影 - 天君
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 01:52 AM , Processed in 0.031458 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存