2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 一個非常有人性的代理商[[申請gash帳號資料唔正確就要入 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 一個非常有人性的代理商[[申請gash帳號資料唔正確就要入黎睇啦]]

我玩橘子代理o既遊戲已經有好多隻包括天堂1呢d老遊戲等等..而玩尋仙亦玩左一段時間,經歷過彈game,斷線,pccw超級delay,商城加價,改版等等..雖然眼見好多玩家一個一個咁離開..但係我依然一直支持..更加買過無數o既gash點數..但係直到今日我已經對呢個代理澈底地失望..話說琴日早上7點如常進入遊戲去交易市集行一行然後就offlne出街去辦d事..直到夜晚返到屋企諗住入尋仙..點知打完帳號之後突然出現一句"帳號已被封鎖,請聯絡客戶服務"..心諗自己一直以黎都冇用過外掛..唔通真係橘子唔判??之後我就即刻send封email俾橘子客服..問佢究竟發生乜事要封我acc..因為果時太夜我都知唔會有人覆..所以都係等到今日先算..今日早上我check email..收到一封橘子寄黎o既信..內容大概話我o既gash帳號資料唔真實..要寄返身份証副本俾佢地確認返先可以開返個帳號..我突然間諗起好耐之前我申請gash帳號果時身份証又真係好似亂打..但係我都用左呢個帳號申請左好多遊戲一直都冇事發生..咁我心諗就覺得應該問題不大.只要同返客服講返應該有計傾..話晒我做o既野又唔係用不法程式,破壞遊戲平衡..於是我就同埋我個朋友一齊打去客服問一下..第1次打就冇人聽..咁就打多次..終於有人聽..聽電話o既係一個女仔..咁我就講返我o既情況俾佢聽..之後佢二話不說就同我講叫我寄返個身份証副本俾佢地類似個email o既對白俾我聽..咁我就話除左呢個方法仲有冇其他辦法可以解封..佢又講返上一句對白..之後我問多幾次.佢就話冇辦法..然後就講埋d類似鬼叫你身份証亂打o既說話..之後我再問..其實我又唔係用外掛,破壞遊戲平衡之類o既事..咁點解要咁樣做..之後佢就同我講埋d遊戲合約條款o既野..咁我就講..雖然係咁姐都唔洗事先完全唔通知之後就封鎖,就連封鎖完都冇通知呀??,,佢o既答覆同樣都係上一句對白..夾埋總共講左合約條款o既野3次..當時我同我個fd呆左..然後我就話"下..咁樣..."..之後佢就話"係呀..一係你有咩再聯絡返我地"..之後就cut左線..

當第2次再打俾佢果時..我就同佢講..我承認當時係我犯左錯..咁有冇方法可以將尋仙o既帳號匯出..匯入另一個gash acc到..然後佢就話唔得..一定要有岩o既身份証號碼先會解封..我就話咁姐係要我一個尋仙52lv o既帳號作廢..佢就話"係呀!,除非你有岩o既身份証"..之後就我講點解連一次機會都唔肯俾..我又唔係做埋其他傷害遊戲o既事..點解一個著情權都唔俾..然後佢又同我講..遊戲合約規則..又呢樣又果樣..又講法例..又講入境處..講真..當時我真係好想用粗口媽7佢..但係見佢係女仔..ok算數..我放棄..

其實我嬲o既原因唔係因為佢封左我一個52lv o既acc..而係我完全冇用外掛玩遊戲佢不旦事前事後冇交代..仲要連一個著情權都冇..初次用外掛都有30日o既機會仲會公佈..但係我連一個機會都唔俾我.."永久封鎖"..個gash acc係好耐之前申請..我玩佢咁多game佢之前唔封..係要走黎封我依家玩緊果隻尋仙??點解gash身份証果邊出錯其他遊戲你唔封..係封我最近玩果隻??我真係唔明..隻遊戲大把外掛係人都知..咁得閒唔去捉..去捉我一個正常o既玩家..我真係覺得好可笑..你叫我以後仲點有信心玩橘子代理o既遊戲

真正o既貼錢買難受

如果係咁應該唔止一個人咁ga情況...我都係亂打

可能係我唔好彩掛..

咁樓主都抵死啦……
自己一開始亂填身分證…冇得可憐

原帖由 芝士漢堡 於 2009-4-22 02:25 PM 發表
咁樓主都抵死啦……

我唔覺喎,玩game都要填真身份證點知佢拎黎做乜

原帖由 天藍之藍 於 2009-4-22 02:28 PM 發表

咁你咪冇左個acc lor

點唔玩lo...大把online game

原帖由 天藍之藍 於 2009-4-22 02:28 PM 發表

信唔過不如唔好玩佢d game

原帖由 芝士漢堡 於 2009-4-22 02:25 PM 發表
咁樓主都抵死啦……

第1依家已經唔係低唔低死o既問題..佢已經決定要封ok..我可以點..第2..我開post絕對唔係要你可憐..唔好賴醒
我係怪點解一d交帶都冇??外掛通街係..唔捉..捉我一個亂填身份証o既玩家

原帖由 tommy1679 於 2009-4-22 02:35 PM 發表

信唔信得過同玩唔玩佢d game係2回事黎架喎

原帖由 tommy1679 於 2009-4-22 02:35 PM 發表

被迫lo...比佢做左代理可以點

....其實點解你唔肯俾佢呢... 你都講左俾佢知o個個係亂打
你味俾返佢, 佢會幫你改返嫁啦應該
唔放心可以問佢拎份"個人資料使用條款"睇睇先
要求真o既身份證號碼都係保障返大家姐
話晒買gash 都叫錢銀交易

原帖由 nr2kb 於 2009-4-22 02:43 PM 發表
....其實點解你唔肯俾佢呢... 你都講左俾佢知o個個係亂打
你味俾返佢, 佢會幫你改返嫁啦應該
唔放心可以問佢拎份"個人資料使用條款"睇睇先
要求真o既身份證號碼都係保障返大家姐
話晒買gash 都叫錢銀交易

唔係我唔肯俾..而係佢話要將gash個號碼同我身份証核對返..咁佢明知我係亂打..佢都仲要咁講..我明係要封我..我吹得佢漲?

原帖由 Ar23174 於 2009-4-22 02:48 PM 發表

唔係我唔肯俾..而係佢話要將gash個號碼同我身份証核對返..咁佢明知我係亂打..佢都仲要咁講..我明係要封我..我吹得佢漲?

=0=... 不如試下直接同佢講, 你之前o個個係亂打, 依家SEND 個真o既id copy 上黎, 可唔可以幫你改返.
如果唔得, 就真係冇話可說了...

小說寫手 十週年勳章(賀詞)

如果我記得不錯的話,你還是可以拿回帳號的

橘子要求你提供被封帳號申請時的身份證號碼,無非是想讓你證明自己是那個帳號的主人。
你說自己充過Gash點數,如果你充過的Gash點卡還沒有丟掉的話,可以作為你是那個被封帳號所有者的證據。只要橘子願意去做,可以查到那個帳號的充值記錄。
證明你是那個帳號的主人之後,你就可以要求橘子讓你更改自己的私人資料,把身份證號碼改過來。
試試吧。

原帖由 神眷百合 於 2009-4-22 03:04 PM 發表
如果我記得不錯的話,你還是可以拿回帳號的

橘子要求你提供被封帳號申請時的身份證號碼,無非是想讓你證明自己是那個帳號的主人。
你說自己充過Gash點數,如果你充過的Gash點卡還沒有丟掉的話,可以作為你是那個 ...

哈哈哈哈
試試吧
佢地唔係只係識坐係等收錢?無錢收?唔捉外掛唔理bug[HP]
不如同佢嘈就不如開個ac重升啦....

原帖由 Ar23174 於 2009-4-22 02:12 PM 發表
我玩橘子代理o既遊戲已經有好多隻包括天堂1呢d老遊戲等等..而玩尋仙亦玩左一段時間,經歷過彈game,斷線,pccw超級delay,商城加價,改版等等..雖然眼見好多玩家一個一個咁離開..但係我依然一直支持..更加買過無數o既gash ...

可以麻煩你分一分段嗎@.@..

睇左兩行就唔係太想睇~ ~"好傷眼@@...字又細>"<

笑傲無雙

樓主,你打去同佢講..今時今日咁既服務態度唔得架,我信唔過你爛橙d電腦保安所以唔比真id你....一陣你地唔小心外洩左我d資料而今我有損失咁點算呀
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:55 PM , Processed in 0.048539 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存