2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 都唔知點玩落去?煩死
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 都唔知點玩落去?煩死

大家會唔會升上一個lv"覺得好難up"而唔想玩"同埋依加"好少人玩尋仙~招人打副本~做任~刷裝都好難~咁樣玩落去真係好辛苦!!  交易都無曬人"無曬外掛~市面上既騎寵"
侍寵無曬><我對尋仙無咩熱誠啦!! 唉 !!  不過依隻GAME真係好GAME黎~幾耐玩"不過之前死橘子做到咁...趕走曬D玩家....唉!! 一隻好GAME 變成咁~~以前好多人會勁早ON尋仙玩~依加無咩人LU"只得番高LV既人玩尋仙!!  如果大家有好GAME ~介紹下比小弟!!

原帖由 kenny健 於 2009-4-25 11:16 PM 發表
          大家會唔會升上一個lv"覺得好難up"而唔想玩"同埋依加"好少人玩尋仙~招人打副本~做任~刷裝都好難~咁樣玩落去真係好辛苦!!  交易都無曬人"無曬外掛~市面上既騎寵"
侍寵無曬>

而家係死左無人流
就算臭橙改番d人都已經遲左
大家想打副本,招左成粒鐘先招得一兩個人,
到招滿人之後又有人話唔得閒唔打,
尋仙 就快 玩完 了

嗯認!!同   唉!    好地地一隻正game 搞成咁

玩過星曲WEB

我相信這是分流問題  我每一次組副本都很快就組滿人 特別是皇陵 天空 很多人打的
你別跟我說你是打黃風副本=.="

我是打黃金的~超少人打~神6也很少

原帖由 breklo20042003 於 2009-4-26 08:26 AM 發表
我相信這是分流問題  我每一次組副本都很快就組滿人 特別是皇陵 天空 很多人打的
你別跟我說你是打黃風副本=.="

你所說的都是高級副本,
間接證實一樣野,新血在哪里?.?
即是說game入面有高手就行了?
新手唔需要?當高手要走的時候那咪會慢慢變到冇晒人囉!?
咪冇新手填補上去囉?黃風不是副本?

玩過星曲WEB

我不知你是什麼等級
但黃風可以單打難度叫人組打  這是浪費時間的
而且找街客打副本是很難  因為不知他有沒有打過  牽一髮而動全身
我也是找同門派的人打  如果你連門派都不加入的話我就更不知怎跟你說話

原帖由 kenny健 於 2009-4-25 11:16 PM 發表
侍寵無曬>

介紹得比你
過兩個星期,你咪又係出一樣既post...

其實不如由上限60級,改為600級
血,mp全部多10倍 (傷害都多10倍)
升級經驗就變成原本1/10..

咁你會唔會覺得好D?

交易ser冇哂人? 你嚇鬼牙?
樓主講野講到好似鍾意以前外掛橫行既年代多d咁喎

家陣又唔係冇寵買? 一定要有外掛先捉到寵?

樓主的意思是想有外掛定冇外掛呢

(交易都無曬人"無曬外掛~市面上既騎寵"
侍寵無曬><)

不歡勿踩

唔係你既野本來就唔係你
本來遊戲不應存在外掛就不應該有
你咁講好似講到冇左外掛令隻game失去平衡咁...
本來就不應該有外掛打原寵俾你捉架啦
原寵既setting係自己掃怪隨機打出原形
咁先有驚喜架麻 不過人係現實既
我明白原寵好賺既原理
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:46 AM , Processed in 0.030493 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存