2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

CANON 450D , 請指教 [複製鏈接]

check shutter count,check 鏡,check cmos,check LCD mon

原帖由 @lfred~ 於 2009-5-4 09:12 PM 發表
check shutter count,check 鏡,check cmos,check LCD mon

THX, 可唔可以詳細少少?

原帖由 ○●永生●○ 於 2009-5-4 09:15 PM 發表

THX, 可唔可以詳細少少?

電子野會爆炸,好危險。

所以我唔玩電子野。
已有 1 人評分Good 收起 理由
○●永生●○ + 1 感謝分享!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 矢澤愛 於 2009-5-2 02:58 PM 發表
我覺得你買500D好D, 而家450D已經係舊款了, 500D入門機比新手好, 有得拍埋片, 就好似你話會影動態既野
如果你仲好唔知部機好唔好用,你可以上CANON 數碼影像坊 尖沙咀彌敦道26號10樓 試下d機架~

攝影書本, 在各大 ...

有上過去既唔該幫下我解答下......感激不盡 0.0

我想問尖沙咀果度 係咪有陳列品比人試架? 我考慮450/500中 想試下個高清拍片 3q大大解答

原帖由 @lfred~ 於 2009-5-4 11:27 PM 發表

電子野會爆炸,好危險。

所以我唔玩電子野。

咁你又用電腦...你屋企冇電器的嗎?? 最小型既電器都有電子零件 你有冇用手提???
中國的比較容易爆炸 都買日本的比較好 <~成龍大哥話
原帖由 蝦碌碌 於 2009-5-11 08:32 PM 發表

有上過去既唔該幫下我解答下......感激不盡 0.0

我想問尖沙咀果度 係咪有陳列品比人試架? 我考慮450/500中 想試下個高清拍片 3q大大解答

不嬲咩都有得試 周圍都有
百老匯 豐澤 中原 國美 全部咩都有得試
除左 iphone/ipod/i pod touch 要俾左錢買左先試得之外
其他咩都有得試

已有 1 人評分Good 收起 理由
○●永生●○ + 2 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 2   查看全部評分

回復 25# TTMA052005 的帖子

ipod///畀左錢先試得=0=
驚人唔buy咁0-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 06:08 AM , Processed in 0.031131 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存