2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SGO - 星夢Online 魔法之怒?
樓主: gwong63
go

魔法之怒? [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 gwong63 於 2009-5-4 07:08 PM 發表
既然你咁講 咁由佢吧 我都無意係到咁認真
係有人挑釁(#10)先

熱愛論壇、肯為論壇付出、無私的在論壇發佈遊戲經驗,熱心幫助別人,關心其他朋友的會員

係佢既回應身上 可以睇得出佢幾咁熱心"幫人 ...

我揀人來幫的
對於 #10  你問我點諗到  我咁諗到lo

由你諷刺 我 開始 已經唔將你放係眼內

原帖由 老翁 於 2009-5-4 04:46 PM 發表

你第一段同我講既野冇關係  我幾時將實力focus係考試上
你 #13   未見過有實力既人咁講野  
而我對於 你話祝會考好運  會考真係好運可以過?

同埋你個星期5
你問 打咁耐都唔出  就來開p ...

祝你好運都有錯嗎?
到時你頭暈身興  唔係睇運氣?

"加上你又係新仔 我洗唔洗 用好好既態度 對你?"
唔洗既~但你冇乜尊重人lo
重人精神懂嗎? 你讀到中化你會知

點解我會開post係因為我之前玩好易出
而家好難出  就這樣
唔知道唔會亂話人87 只顯得自己無知

再見了小朋友=)

十週年勳章(賀詞)

原帖由 gwong63 於 2009-5-4 07:08 PM 發表
係有人挑釁(#10)先

熱愛論壇、肯為論壇付出、無私的在論壇發佈遊戲經驗,熱心幫助別人,關心其他朋友的會員

(係佢既回應身上 可以睇得出佢幾咁熱心"幫人)
呢樣就多啦
佢幫會員硬食過 扒過豬扒的女生
佢係GAME入面幫過無數咁多玩家~~~加死經
佢捐過精
佢捐過公益金
佢行過百萬行
夠未??未夠仲有大量^^
已有 1 人評分Good 收起 理由
`闇魔愛-) + 1 連精都捐過^^真係幫到唔少人

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

原帖由 gwong63 於 2009-5-4 07:12 PM 發表

祝你好運都有錯嗎?
到時你頭暈身興  唔係睇運氣?

"加上你又係新仔 我洗唔洗 用好好既態度 對你?"
唔洗既~但你冇乜尊重人lo
重人精神懂嗎? 你讀到中化你會知

點解我會開post係因為我之前玩好易出
而家好難 ...

尊重人? 你諷刺左我 我已經覺得唔洗尊重你  同埋你句 祝會考好運 亦有諷刺成份
我中文科只會為讀而讀 並唔會應用係生活當中 尊重人?e個社會好現實 你有權有勢  大把人尊重你
咩都冇既時候 搵人理你都傻 (並唔係全部 只係有部分人)

可以令我尊重既人好少 只有對我有幫助既人我先會尊重佢地

以前玩落好易打 而家好難打
以前包包好鬼平 而家升幾倍

洗唔洗開post問點解  開得來比人笑
包包就唔同打寶   玩得既人都知ed野係有一個機會率  係你黑仔 又要開post問  真無聊

原帖由 老翁 於 2009-5-4 11:07 AM 發表
3億  恭喜你

白金=3="?

原帖由 老翁 於 2009-5-4 07:23 PM 發表

尊重人? 你諷刺左我 我已經覺得唔洗尊重你  同埋你句 祝會考好運 亦有諷刺成份
我中文科只會為讀而讀 並唔會應用係生活當中 尊重人?e個社會好現實 你有權有勢  大把人尊重你
咩都冇既時候 ...

sorry 話左88都番黎講多幾句

唉~其實我想你反省一下~係你個個回應都串住晒先諷刺你
你讀中文科係學唔到什麼叫重人精神  
"中文科"學既野 都幾難應用係生活中

"只有對我有幫助既人我先會尊重佢地"
請記住 呢句野係到打好la  俾其它人見到會笑你
你呢d功利既既主義 其實好唔成熟
可能我講野你唔明 唔同意
其實都冇問題 遲下你可能會明既 講到底你只係會考生

或者你覺得我開post好無聊  
係 我都覺  無人問就開post問吧  新手梗係咩都唔識
但其它人的回應每一個都比你的有意義

我講咁多係想你自己反省一下
(其實越講我越覺你價值觀有d問題  不過可能唔到我理)
係我多事既  對唔住

我回覆完之後 你可以駁我 我都唔再作回應
最後發言就是勝利者吧?(謎)

原帖由 gwong63 於 2009-5-4 09:56 PM 發表

...
淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底淆撚底...你始終係一個淆撚底既傻仔._.

十週年勳章(賀詞)

原帖由 gwong63 於 2009-5-4 09:56 PM 發表

...

你講野我冇唔明
你開post問點解打唔到寶   新手問題?
原來係咁

我又想問下  點解我中唔到6合彩

功利主義 好唔成熟   試問社會當中 有幾多名人唔係都係功利主義?
你係重人情味既 都唔關我事  可能你對人人都好好態度 但我唔會的

我估你讀文商科  理科既絕對唔會好似咁白痴 打唔到寶上來開post

原帖由 老翁 於 2009-5-4 10:08 PM 發表

你講野我冇唔明
原來係咁

功利主義 好唔成熟   試問社會當中 有幾多名人唔係都係功利 ...

岩岩買左2注6合彩=3=一個唔小心中左頭/2獎我請食飯牙=3=

十週年勳章(賀詞)

原帖由 。幻夜筒﹏ 於 2009-5-4 10:32 PM 發表

岩岩買左2注6合彩=3=一個唔小心中左頭/2獎我請食飯牙=3=

最少都整番100萬比我 投資大陸業務啦

原帖由 老翁 於 2009-5-4 11:08 PM 發表

最少都整番100萬比我 投資大陸業務啦

比1千萬我.我要扑晒全香所有雞

原帖由 老翁 於 2009-5-4 10:08 PM 發表

你講野我冇唔明
原來係咁

功利主義 好唔成熟   試問社會當中 有幾多名人唔係都係功利 ...

你咁比喻  我唔同意  因為我係商科的....唔可以  咁以偏藍全
我同意你個point  不過大家個觀點唔同
文宇上  好難知係玩笑定諷刺   
樓主  佢只係想同你講下笑咁姐  (幫埋你推post呢)
做人要及時行樂
just game ,not fact

係有人挑釁(#10)先

幫唔幫人都唔洗你理喇

把口係我地到

on撚9  重人精神?

人民教育先係學品德

何況

what is 重人精神?

1個魔法之怒就作了咁多字
沒有對手就不會有罵戰la~
重人精神未係仲係人時才會有的精神 變了做獸未叫獸人精神 你自問你是什麼? 曾經是獸?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 02:16 AM , Processed in 0.036108 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存