2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 高達街機系列 人氣最強最HIT! 既街機高達GAME 高達FANs快來投票 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 暴走使徒EX
go

人氣最強最HIT! 既街機高達GAME 高達FANs快來投票 [複製鏈接]

原帖由 拉‧魯‧古魯謝 於 2009-5-17 04:12 PM 發表

收咩者,你仲細過我呀-.-
岩岩先20叫好大= =?

果然廢話王..haha

原帖由 你好野~ 於 2009-5-17 06:15 PM 發表

吊你係咪on99?
你睇唔睇到我句野講乜??
無啦啦屈鳩我dx???
你有火關我撚事,我幾時有話dx既野?
隻game冇玩過我唔會鳩吹
但清撚光你隻屎眼睇清楚

有個咁既仔,真係替你父母悲哀.
由01年連vs自開始至今gvgn八年共9款gundam系列我都玩過.
冇玩過既又點能夠比較呢?其他人只係用玩過既黎比,我由dx比落去,你就話我屈你機.咪天真啦~
我係話冇隻高達係全面,你就插咀話我唔識格,你好醒?GSD先手後手都係你羸?
只係後手機率高,先手得幾部勁又比人話禁招,話咩劍西,劍IM唔橫格,FIM唔前格都羸果D先至係高手.
你就真係廢話多喇~成個高達區都未見你咩建設性既言論,唔係附和就係廢話.
小弟弟~收斂一下你既幼稚思維啦~

原帖由 kaijacky 於 2009-5-17 11:50 PM 發表

由01年連vs自開始至今gvgn八年共9款gundam系列我都玩過.
冇玩過既又點能夠比較呢?其他人只係用玩過既黎比,我由dx比落去,你就話我屈你機.咪天真啦~
我係話冇隻高達係全面,你 ...

首先我問你,係咪玩過晒咁多隻高達game先投得票?
以上投左票既係咪玩齊晒咁多隻高達?
我投左gsd,有冇話其他高達唔好玩??數其他高達系列既不是?

(你:只係後手機率高,先手得幾部勁又比人話禁招,)
呢句可想而知你唔識玩啦,仲要笑死人
格人個方式係一樣,知道點格人既話用乜機都係咁出格,你數出果d咩機咩機,只不過係遊戲中會得到更高效率,並唔代表用果d機格人先叫先手
而家係你未玩熟gsd就定斷gsd係後手,又笑死人

高達區冇錯係比人討論,但我唔會晒咁多口水傾咁多"高達經"
你估我冇睇過"高達經",咁多年,個個講既野都係到重重複複,識既野都識得差唔多啦.
我講野冇建設性?我洗鬼建設係你討論呀

你省d啦

玩過星曲WEB

原帖由 kaijacky 於 2009-5-17 11:50 PM 發表

我係話冇隻高達係全面,你 ...

講咩先手後手啊
呢D只係一D唔夠人揪係到囉出黎講既藉口
你就好似挑完輸左個D係到屌人@ $#^#!$.........  講一大堆廢話既人
你係勁既先後手都羸啦

最廢話好似係你WO
講高達講到父母都出埋黎
唔通你老母又玩開高達既?
大朋友 你會唔會離譜+離題左啊?

你話你由01年連vs自開始至今gvgn八年共9款gundam系列我都玩過
咁又點?  玩得耐玩哂全部高達咁又點?
唔代表你一定勁咩都識
同埋唔係投票既彈開啦
開個POST唔係比你地嘈-.-"

問題係如果你對住一個同你差唔多實力但打得極至後GA人,係你無大硬直佢都唔用格,係180秒條友用老虎可以真係豆你180秒,對住ED人永遠係得LOSE 同TIME OUT,甘我真係想知甘都唔係後手最強係咩呀???
甘當然啦E個係講緊單打,雙打後手就變左無咩用

原帖由 雷吉 於 09-12-8 11:53 AM 發表
問題係如果你對住一個同你差唔多實力但打得極至後GA人,係你無大硬直佢都唔用格,係180秒條友用老虎可以真係豆你180秒,對住ED人永遠係得LOSE 同TIME OUT,甘我真係想知甘都唔係後手最強係咩呀???
甘當然啦E個係講緊單打 ...

如果我輸比d好拉得既人,咁佢應該真係好冷靜-.-
但我覺得問題係係自己到囉...點解自己會追唔到對手
對面拉ge..同partner夾打一部,咁仲拉緊果部要補位點都要埋黎ge...
要轉下自己既打法黎對應,而唔係一味話人地拉打

原帖由 你好野~ 於 09-12-8 12:05 PM 發表

如果我輸比d好拉得既人,咁佢應該真係好冷靜-.-
但我覺得問題係係自己到囉...點解自己會追唔到對手
對面拉ge..同partner夾打一部,咁仲拉緊果部要補位點都要埋黎ge...
要轉下自己既打法黎對應,而唔係一味話人地拉 ...

唔好意思我個度係講緊單打=.=

嘈黎嘈去都係嘈gsd用後手係雙打work唔work姐
一係  一係約戰
個人非常期待有隊伍係有後手前提之下展現高水平既合作性同攻勢
唔好怪我煽風點火 有磨擦先有進步 亦都唔見有人搞咩meeting至提出黎

原帖由 雷吉 於 09-12-9 01:02 PM 發表

唔好意思我個度係講緊單打=.=

1on1就冇得拉啦==

原帖由 MJ88 於 09-12-9 05:42 PM 發表
嘈黎嘈去都係嘈gsd用後手係雙打work唔work姐
一係  一係約戰
個人非常期待有隊伍係有後手前提之下展現高水平既合作性同攻勢
唔好怪我煽風點火 有磨擦先有進步 亦都唔見有人搞咩meeting至提出黎

好我支持,但有無人同我夾呀,同埋邊個打後手呀???

原帖由 你好野~ 於 09-12-9 05:54 PM 發表

1on1就冇得拉啦==

想當年我就係比D街客用老虎又等又拉甘豆我180秒一齊TO=.=問題係我係用飛西,係我一直追佢,佢一路走=.=
所以1 ON1點會無得拉=.=

原帖由 雷吉 於 09-12-9 06:50 PM 發表

好我支持,但有無人同我夾呀,同埋邊個打後手呀???

忍唔住笑左出黎...
如果有咩meeting既 我part你
不過我唔多玩後手的 至少...玩左都唔知~

原帖由 MJ88 於 09-12-9 09:07 PM 發表

忍唔住笑左出黎...
如果有咩meeting既 我part你
不過我唔多玩後手的 至少...玩左都唔知~

無法啦=.=因為我本身好少打後手

Gundam VS Gundam Next (GVGN)

Seed個d  on9

原帖由 angel2002 於 09-12-9 11:53 PM 發表
Gundam VS Gundam Next (GVGN)

Seed個d  on9

入黎就係為左講D甘GA野我諗無人夠你ON9

原帖由 雷吉 於 09-12-9 06:54 PM 發表

想當年我就係比D街客用老虎又等又拉甘豆我180秒一齊TO=.=問題係我係用飛西,係我一直追佢,佢一路走=.=
所以1 ON1點會無得拉=.=

老虎d豆咁弱都咁....佢係向後狂走定係企定唔郁,定係地下狂避果隻先.....老虎唔多拉得,重要睇埋佢拉既技術....不過我都係覺得你比老虎拉到都唔勁得去邊...

原帖由 不知不覺的 於 09-12-10 08:29 PM 發表

老虎d豆咁弱都咁....佢係向後狂走定係企定唔郁,定係地下狂避果隻先.....老虎唔多拉得,重要睇埋佢拉既技術....不過我都係覺得你比老虎拉到都唔勁得去邊...

第一鋪係佢一開波就係甘UN等我出招先,甘佢等我我咪打得攻D囉(因為之前有同佢打過知佢實力係我之下)第一鋪打到得返1X秒羸左佢,第2鋪係比你講中左係甘向後走=.=就係甘拉綠LOCK豆我,大家仲係第一隻甘玩完180秒,但係佢又有小小基本技術,同過E條友夾機唔理我用大機OR中機係我用格打中人第一下佢一定會係地下用先槍打中我一鋪我格中幾次佢就打中我幾次就連我爆SEED佢都可以射中我=.=甘你話條友係咪勁呢,仲要係佢可以唔開格見到我比人打佢可以咩都唔做向後走=.=就好似要話比我知我入錢同你夾機但我唔會比你羸=.=
當然我都唔係好勁我諗都係中手啦

gvgn唔錯....好多原注大技都有係到

各有各好...依家黎講 當然係gvgn 係大熱啦

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

gsd 正=-=永遠都係第一位,
最主要都係個爆seed 系統!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 10:25 AM , Processed in 0.045626 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存