2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢龍物語 戰士系真係最折墮ge職囉...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 月.留情
go

戰士系真係最折墮ge職囉... [複製鏈接]

無挑怪技真係好可憐..頂咩王~..睇見轉職後都無咩攻擊招..心灰了....

十週年勳章(賀詞)

原帖由 fookie 於 2009-6-2 06:49 PM 發表
無挑怪技真係好可憐..頂咩王~..睇見轉職後都無咩攻擊招..心灰了....

你指的挑怪技係咪挑空呀......=.=?

我隻騎36,,而加升LV經常俾人踢,,真囧
最後自己開組,,講真,,戰士多出技清怪真係唔慢
只係多數戰士都鐘意玩普攻,,又唔出技,,挑怪又唔岩時候,,
我玩騎士,,好小拎最尾貢,,,,,,都不過不失啦

原帖由 Y關Y 於 2009-6-3 11:32 PM 發表

你指的挑怪技係咪挑空呀......=.=?

唔係~~挑空......我指係引隻怪打你果d..好多game 對於戰士系都會有~.同埋副本唔係隻隻怪都可以挑得起.
當 - -打副本個個都係秒怪而你比你打得慢再加上..打王隻王都未必追你..咁你仲有咩用

-,-唔好話咩職折墮 你有冇試過用忍者升?仲慘阿-,-唔該

講真 如果你係有技術既 戰士都可以用得好勁

唔岩聽 可以當睇唔到

十週年勳章(賀詞)

原帖由 fookie 於 2009-6-4 12:15 AM 發表

唔係~~挑空......我指係引隻怪打你果d..好多game 對於戰士系都會有~.同埋副本唔係隻隻怪都可以挑得起.
當 - -打副本個個都係秒怪而你比你打得慢再加上..打王隻王都未必追你..咁你 ...

哦..原來係指e樣....e隻game的騎士..係完全冇ed技=.=
點解佢d技主要係+防...而冇挑怪技...有時拉王....出普攻...又可以拉到(危洞副本F3).....

原帖由 20031425 於 2009-6-3 11:45 PM 發表
我隻騎36,,而加升LV經常俾人踢,,真囧
最後自己開組,,講真,,戰士多出技清怪真係唔慢
只係多數戰士都鐘意玩普攻,,又唔出技,,挑怪又唔岩時候,,
我玩騎士,,好小拎最尾貢,,,,,,都不過不失啦

我想點你有冇學招天降?騎士已經有3/4招挑空技......

我玩騎士玩到Lv30,時常比人踢,他們打副本一味要快,沒辦法,現在轉玩弓手....

原帖由 出錢一丁 於 2009-6-4 03:31 AM 發表
-,-唔好話咩職折墮 你有冇試過用忍者升?仲慘阿-,-唔該

講真 如果你係有技術既 戰士都可以用得好勁

唔岩聽 可以當睇唔到

我都明白..當組唔同人ge時候騎士ge定位都唔同....
而家問題唔係有冇技術..係點都唔夠舞祭巫快.......你有技術都無可能夠人地快..
人自私底下..唔組騎都算正常我覺得....

ps= = 忍者我都知好慘...無乜範技可言....師兄忍耐下...2轉= =重生!!!

原帖由 Y關Y 於 2009-6-4 08:21 AM 發表

哦..原來係指e樣....e隻game的騎士..係完全冇ed技=.=
點解佢d技主要係+防...而冇挑怪技...有時拉王....出普攻...又可以拉到(危洞副本F3).....

我想點你有冇學招天降?騎士已經有3/4招挑空技......

隻怪唔係長時間打你...無乜用我個人而言要升lv..pvp除外....
好個人喜好....我覺得le招幾好用~升lv or 將來團p~...我有點佢..但始終新game要研究下高lv 果時..點始終唔夠用..
= =實要洗點..~~~~~

十週年勳章(賀詞)

1轉係騎士....點解冇仇恨技?
2轉係聖騎士..冇解回血技(回少少)?點解唔搞個屬性:打骨/鬼會有附加傷害...
(玩魔獸太多....唔係信長嗰隻.....)

<--34騎士
我覺得好好玩=3=
貢獻其實唔知佢點計o.o
如果同隊冇舞冇魔
得祭同弓ge話刷銀河我有信心至少拎第2
後期d怪真係好難挑得起..
d機械兵一個衝擊要即刻冇cd放龍捲風~
再到後期(或者前期果d綠蟹)..我都係用掃蕩幫佢地刷背~_~
天外飛仙->衝擊->挑空攻擊->跳起伏地(雖然挑唔起,但係攻高d嘛)
一直無限loop..都唔差ge..係慢其他職2-3倍= =哈
鬥士未玩過唔知=3=

另外....希望港人ge限職練功真係比條生路戰士行
咁樣落去..只係令d戰士苦上+苦囧

十週年勳章(賀詞)

天外飛仙...我冇放出黎..個人認為冇用...意因為唔識用-.-)

香港人打機最叻除左串之外...仲勁就係限職....

天外飛仙可是好強的劍法/.\..
建議去巴哈爬下文@@"你會愛上呢招技能=)
打pvp追d跑狗好有用架=3=

除左限職之外/.\..係對話欄見得最多ge係星星=)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 11:53 AM , Processed in 0.035667 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存