2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 大陸尋仙超大型改版 放棄了尋仙的人 你會回歸嗎??? ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: xjjhgh521
go

[分享] 大陸尋仙超大型改版 放棄了尋仙的人 你會回歸嗎??? [複製鏈接]

原帖由 chan001045 於 2009-6-30 01:06 發表
無人玩, 最主要因為對個爛橙無信心
其實一開始真係好好, 又勁多人玩, SERVER下下都爆
廣告又多, 幾本上無一隻GAME能夠有尋仙GE人氣

可惜, 衰係爛橙手上, 為左所謂的"平衡", 不停的更改
愈改愈不平衡, 愈改愈令 ...

呢隻game可以話係未完善就推左出黎 搞到後期左改右改  外掛又唔理 做野又慢

十週年勳章(賀詞)

我都唔知玩唔玩返好=3=

以前岩岩開港服 真係去到邊都有外掛掛機 =口=

咁岩入返黎睇 估唔到仲有人.________. 睇返第一頁既post 又話出左防外掛

搞到心郁郁想玩返

但玩返又要重玩開新ac = = 請問而家仲會唔會有人組隊解黃風洞 / 等等任務嫁- -

原帖由 ☆BB仔☆ 於 2009-7-1 07:33 發表
我都唔知玩唔玩返好=3=

以前岩岩開港服 真係去到邊都有外掛掛機 =口=

咁岩入返黎睇 估唔到仲有人.________. 睇返第一頁既post 又話出左防外掛

搞到心郁郁想玩返

但玩返又要重玩開新ac = = 請問 ...

黃風一個人都解到 唔洗組人都得  依家合左ser所以都幾多人組隊過副本的

似個post 3年前,現在仲有冇人玩呢,我想回鍋
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 11:08 AM , Processed in 0.031485 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存