2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天羽Online 《天羽Online》「喜歡.天羽」暑期活動(活動已結束,感 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

《天羽Online》「喜歡.天羽」暑期活動(活動已結束,感謝支持^^)

十週年勳章(賀詞)

你喜歡《天羽Online》嗎?你喜歡《天羽Online》甚麼地方?只要你用文字或圖像,講出你喜歡《天羽Online》的原因,將有機會得到10元寶獎勵!如果你的作品充滿創意,更有機會得到官方送出的大獎呢!

活動日期: 2009年7月1~20日

活動內容: 以文字或圖像方式,表達對《天羽Online》的喜歡,以及喜歡《天羽Online》的原因。

參加方法: 參加者回覆本帖子,即可參加活動。帖子可自訂標題。

活動規則:
1. 參加者必須是2000fun註冊會員。
2. 每位會員只可參加活動一次。
3. 參加者可用文字或圖像形式創作,字數及圖片數不限。
4. 遊戲截圖可裁剪或以圖像軟件加工。
5. 作品必須是原創,不可抄襲、轉貼或請槍。
6. 參加者違反上述規則,將按情況扣分,嚴重犯規者將被取消資格。
7. Alta Multimedia Ltd.保留對此活動之最終更新、修改、刪除及解釋權。如有任何爭議,Alta Multimedia Ltd.保留最終決定權。

活動獎勵:
大獎:A.Card 180點(名額3名)
安慰獎:10元寶獎勵(名額100名)

評分: 所有得獎作品由《天羽Online》香港官方評審選出。

評分標準: 內容、誠意、創意、表達方法(各佔25%)

結果公佈:

活動結果經已在天羽官網公布,請按此瀏覽

另外,多謝各位參加者支持是次活動,祝大家遊戲愉快,請留意天羽官網有關日後其他活動的消息!

天羽官網按此

係咪要係度回帖
支持天羽online

我一定會參加嫁!!

我一定會參加嫁!! 我對天羽既熱誠

我好支持天羽嫁,我會暴升表示我ga誠意

十週年勳章(賀詞)

大家在這裡回帖, 寫出自己喜歡天羽的原因, 就有機會得獎...

當然, 愈有心思和心機寫, 愈有創意既話, 就愈有機會喇! ^^

我好鍾意天羽online呀

天羽online無論在我開心時、痛苦時、無聊時都可以陪伴我度過,更可以令我在假期過得快樂、充實!

活動日期: 2009年7月1~20日

標題又話即日

咁即係開始左未= =

hi-3-''

嘻-v-''

我好鍾意天羽嫁-3-''

我日又玩夜又玩-33-''夠吾夠誠意先xD''

為左佢-  -""

我,,,,好耐冇同fd出街街啦哇*333*

希望gm知道我既心意啦xD''

仲有哇-3-''係呢個暑假我會對天羽不離不棄=D''

天羽令我識左好多朋友仔=D''

佢地全部都好nice;]

我好囍佢地-3-''

gm@0@''

gm哥哥姐姐們-3-"我係咪早左好多回牙-3-'''

吾好del我的回應=D''

d人抄我就打佢地petpet-33-

我喜歡天羽的原因是:有很多可愛的寵物,我最鐘意的是猛猛牛,猩猩等。我不但喜歡可愛的寵物,而且更喜歡騎座,那些騎座設計得十分漂亮,還有很多好玩的地方,我不話了,總之就是十分好玩。我會繼續支持!!!

我鐘意玩依隻game既原因係:       依隻game有得自己整寵物裝備,升級又快,又有得用裝備黎換經驗,又有內掛,賺錢又快,總之就係好好玩,我都會支持天羽嫁

我見朋友玩,,我就試下玩,,玩玩下,,覺得又幾好玩,我就咁玩洛去,d寵物可愛,d裝又好型,有家族,有好多野,之前睇天羽個表面好似唔玩咁,原來係咁好玩既,大家都快d入黎玩啦。
5*最高,1*最低
圖像:****
人物:****
技能:***

雖然我玩左天羽唔耐,但係對天羽既感情好深..
我第1日玩天羽,心諗會唔會玩到出神入化呢..
我未算最強,但係我係天羽入面有一班好知己..
佢地永遠都係我既朋友,我亦會永遠支持天羽..

PS.我整圖技巧未算標準,多多關照
D相好難捕捉,所以有D相入面都係有D對話

我玩左好耐了,我覺得隻game都幾好玩^.^   我喜歡d騎座好型嫁,d圖有靚又可愛,我玩左咁耐仲識左d網友添!雖然我冇果d人咁日日玩,但係我一得閒就玩。永遠支持天羽!

天羽原本係我家姐介紹我玩~~
個時岩岩封測~~
佢係咁逼我要玩~~
咁我咪玩下lo~~
原本我唔係太鐘意玩2d game~~
例如:楓之谷~~
結果玩左幾日~~
都覺得唔錯~~
因為有得食寶石升lv~~
而最主要呢隻game唔同其他game一樣係靠打怪升lv~~
e隻最主要係靠刷卷同做任升lv~~
而因為有呢個特點我先會玩~"~~~
可惜我好多fd都唔肯玩~~
結果得返我自己同我家姐玩~~
不過係game入面都識到好多fd ge~~
有時仲搞網眾tim~~

ღ天羽0nlineღ

天羽0nline隨心所欲`

可以自己捉寵  

寵物莊園讓你和心愛寵物玩耍`

多活動`易上手`

天羽online不只是像普通game一樣`

只是一般的打怪`合裝`買賣`

秀兒最欣賞天羽每次的更新-v-

每次的更新另天羽不斷進步^3^

不像其它只是修復了普通小問題就算是更新了`

平常我都不玩online的`

只是天羽讓我沉迷下去

不定時的出些boss

有令裝`令石`這些好康都不說了`

更重要的是有難度ma^v^

我愛天羽

我極之鐘意天羽Online.而鐘意既地方係天羽城,D人睇落去好搞笑同得意,加上個城本身整得幾好,
所以我認為天羽城係最我鐘意既地方!
我雖然只係用記事簿!但係我一樣都可以帶出我對
天羽既喜歡!由出GAME直到而加,我一直都玩緊天羽
既,但係記事簿唔可以貼圖比你睇...
天羽封測個陣既3倍經,我都升左唔小LV既...
就算連(官方送您10元寶,A.Card 1,000點點數等您拎!)活動
我都有玩!我仲買左點數用黎抽寶箱既座騎tim~ ~
其實我鐘意天羽係因為1:覺得隻GAME好特別!
                    2:唔會抄襲其他GAME!
                    3:有寵物農莊好新奇!
                    4:有D Boss咁既怪物!
                    5:同一區域組員有經!
                    6:好可愛既裝飾之類!
                    7:唔洗顯示卡都玩到!
所以我一直搵緊既GAME終於出現:天羽Online
如果連創GAME既人都黎玩下佢既傑作就好啦!!

我好鐘意玩天羽既原因真係好多...
其實我玩左天羽唔係好耐
我一開始玩既game係曙光 但係玩到好悶=_=""d野又貴到死==
所以轉玩其他game
我試過轉玩sd高達架 ==但係太lag又唔好玩(機廢問題)!!
/.\"後來聽fd介紹話天羽online好玩
我就試下啦
點知真係一玩就停唔到手.....
狂玩猛玩爆玩xddddd
好開心好開心~~@w@
仲比我識到師父 又識到更多既朋友@o@呵呵
最緊要係雙開都唔lag牙
我玩曙光雙開lag到我屎屎下
我e家雙開唔lag=v=
可以2隻一齊升lv+做任務 超開心haha
多謝天羽帶給我無限既快樂~~~

我只是一個小小的傻瓜
愛每天找尋新鮮的玩意
天空這麼的美是因為你
羽毛令你和我一起飛翔

一開始玩天羽是因為新奇
後來我對天羽充滿了好奇
發現了天羽是多麼的神奇
每個角色也是非常的傳奇

但最重要的是
因為有你的存在
令天羽變得更完美^_^

我玩天羽既原因就係 係我冇game好玩個陣接觸左佢
而繼續鐘意玩天羽既原因就係 天羽入面好多活動  又有得拎經
而賺錢又ok易賺
又有莊園  師徒系統   升lv 整裝都好正
團體活動 配合得唔錯  要一班人去解任
係網絡世界更易認識朋友
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 07:34 AM , Processed in 0.041690 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存