2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天羽Online 《天羽Online》「喜歡.天羽」暑期活動(活動已結束,感 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: dingdong
go

《天羽Online》「喜歡.天羽」暑期活動(活動已結束,感謝支持^^)

我鐘意玩天羽

天羽真好玩! 因為我1開始系我fd叫我玩,我個時玩天龍八部,他叫我要不要下載天羽,我就說不要,因為我好鐘意玩天龍八部。佢係咁逼我要玩-=.=!!!!!我就玩咯~但玩玩下我都覺得好好玩個迷路的訪客睇落去好搞笑,d人都好強 !!!個game又好玩 !!!!天羽I love you!!!!!!!!!!!!!!! :love2:

天羽真好玩! 因為我1開始系我fd叫我玩,我個時玩天龍八部,他叫我要不要下載天羽,我就說不要,因為我好鐘意玩天龍八部。佢係咁逼我要玩-=.=!!!!!我就玩咯~但玩玩下我都覺得好好玩個迷路的訪客睇落去好搞笑,d人都好強 !!!個game又好玩 !!!!天羽I love you!!!!!!!!!!!!!!! :love2:

天羽真好玩!  因為我1開始系我fd叫我玩,我個時玩天龍八部,他叫我要不要下載天羽,我就說不要,因為我好鐘意玩天龍八部。佢係咁逼我要玩-=.=!!!!!我就玩咯~但玩玩下我都覺得好好玩個迷路的訪客睇落去好搞笑,d人都好強 !!!個game又好玩 !!!!天羽I love you!!!!!!!!!!!!!!!  

我玩天羽 係一個電車男朋友叫我玩
佢話天羽online 入面好好玩 識到好多女仔
之後我跟左佢玩 入面真係幾好玩

天羽是我唯一最喜愛既online game

我中意天羽既原因:1.我部機得128ram.都玩得好順.好開心.非常多謝gm整呢隻game出黎!2.打怪升lv無難度.每次食左15lv試練卷之後.d經驗像洪水般沖過黎.任務日誌d任務仲好正tin.3.賺錢容易.打普通怪周不時會出寶石.一係開商店賣1元寶.一係囉去換豐富經驗.一係合成裝備.真係好正牙.4.去坤弄大師換100件裝備.經驗不用說更係好多啦.5.寵物莊園又可以製造出自己喜歡既可愛靚裝/高級寵.6.好友/聊天頻道方便怏捷.只要向人地個名點一下.就可以密人或用尋找好友來加人地好友.傾計話咁怏搞點.天羽既好處數之不盡.盡在不言中.我e家著緊兔耳.兔背同狐面.我目前只有47lv.希望升到50lv著黃金盔甲.又令又閃.同時我儲緊28元寶換新髮型.所以我希望呢篇文章入到選並得到獎啦.多謝各位支持.謝謝!!

我鐘意呢隻game既原因
係因為隻game幾好玩
係地圖打怪隊員又有經^^
又有精英先峰之類既半boss
錢又易搵...
我仲搵左幾個fd一齊玩
  yoyo

我愛天羽

天羽係有人係馬鐵到冇lala比隻碟我
我入左去玩la
咁就有魔法雲石(小)同體力藥水(e+仲未用哂-v- )
到e+隻碟仲係個箱到好好收藏
驚有日冇lala唔見到天羽online個陣可以即刻安裝
e+我係好愛黎隻game
唔好問我點解
愛就係愛
連關心怡都知la
膠.膠

回復 1# dingdong 的帖子

超級支持從台灣板玩到6X級買唔到點卡~現在改左玩香港板點卡直沖

笑傲無雙

唔經唔覺玩左2個月了 起初我叫我玩 我都唸住玩幾日冇引就唔玩 不過天羽online度加埋校園頻道可以大大增加同學既溝通我覺得呢個係統係與眾不同的所以我好鍾意玩天羽online

十週年勳章(賀詞)

愛一個人需要理由嗎?
愛天羽需要理由嗎?
試一試,保證你愛上它!!!

喜歡.天羽」發表回復

起初,都係係電視台看天羽廣告,,見到很可愛,下載玩
之後..見到D職業都佷特別,
因办其他online game D職業都係武士‘魔法師,,,遊俠,,,醫師(沒興趣玩,又係呢D職業)
因办我比較喜遠處攻擊..所以做左術士....
之後,我做任務個陣..唔洗自己揾..按一下掣就ok...唔係其他online game 要自己搵..之後先交到任務
但天羽好好唔洗自己揾..按一下掣就ok..就交到任務(超正)
而可以養pet+莊園...都唔錯

喜歡.天羽
1.可以唔洗自己揾..按一下掣就ok..就交到任務
2.養pet
3.有自己莊園
4.職業都佷特別
5.很可愛人物

用戶:天宮之雪(32671)

天羽天羽 I LOVE U  

我玩天羽的原因是.....
人物好可愛~
可以捉寵物~
任務活動多~
最重要是有結婚系統^o^

我又弄了一戈ban=]]
是給天羽的[我的感受]

天羽online無論在我開心時、痛苦時、無聊時都可以陪伴我度過,更可以令我在假期過得快樂、充實!

天羽+油做好DDDDDDDDDDDDDDDD

asdasdasdasdasdasdsdadas

adasdasdasdasdasda

adasdasdasdsadasdasdsadasdsa

fwadd,sadl; md;lasknd viopasdf amkdbniasjdb  aksdmaskl nasldnasmnd adn asjk  awld jasoui asdjk nk aksdj kasdo asd, fsnlkashckahsuerywauitklcnvlsihfa kcnxzkkfnviergqah ujmnfkoaheufb mak aij aoidioasd iadiahsdiasndfklamdoasjdihqrh rpn m,fnxdjkghr outahfwadd,sadl; md;lasknd viopasdf amkdbniasjdb  aksdmaskl nasldnasmnd adn asjk  awld jasoui asdjk nk aksdj kasdo asd, fsnlkashckahsuerywauitklcnvlsihfa fsnlkashckahsuerywauitklcnvlsihfa kcnxzkkfnviergqah ujmnfkoaheufb mak aij aoidioasd iadiahsdiasndfklamdoasjdihqrh
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:32 AM , Processed in 0.042494 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存