2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天羽Online 《天羽Online》「喜歡.天羽」暑期活動(活動已結束,感 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: dingdong
go

《天羽Online》「喜歡.天羽」暑期活動(活動已結束,感謝支持^^) [複製鏈接]

ADASDADsadsdsdsd 死j業

fkfkfkkffkfkfkfkkff :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3: :smilie_:D3:

我愛天羽的原因

首先,天羽系我玩過最好完的遊戲,第二,在入面有獨特得校圓公能,

不過太少人回應了,不太受歡迎.......

第三,我覺得天羽是第一個令我覺得有樂趣的遊戲.....所以我會繼續玩下去........

雖然我最近才開始玩天羽,
可是..我覺得天羽真的很好玩。

即使打怪打得悶了..
還有很多任務可以做,
專職任, 部落任, 打妖魔任, 副本等..
還有怪物先鋒隊長可以打~

雖然我很懶, 常常在game坐著, 什麼也不做~
但去燒卷升級時,總是很易找到人組隊的,
天羽的世界頻很方便呢~

開了部落, 雖然好少人, 但也很高興,
有不少團員也不介意我低級,
大家聊天的日子, 很快樂~

K歌達人 Alta活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

lv易升,人物可愛又細緻,仲有竉物莊園

我好支持天羽
我好鐘意天羽:ro02
玩左幾日~~
都覺得唔錯~~ :ro03: :ro03:

参加参加…………~~~~~~~~~

天羽我係街上面認識;!
有一個姐姐行黎比左隻碟我;!
我當初無諗住會玩天羽;!
但我出於好奇下;!
安裝左天羽Online;!
係天羽令我識左好多好多朋友;!
特別係我係天羽認識既一位哥哥;!
佢好錫我;!
好多謝天羽你;!
令我同朋友更加親密;!
我就算升左中學;!
我都會玩住天羽;!

呢張係我同朋友影既相;!
就係天羽你;
係你令覺得玩天羽係比任何野都開心;!
天羽全部地方我都好鍾意;!

慘啦,前面每個人都講得好好,我一定吾得lu,算啦,吾識講,一句:「I LOVE  YOU 啊!天羽。」,鐘意吾一定要原因ge!

支持天羽

玩一隻GAME唔難..要玩一隻真正岩自己既GAME先算最難
你玩一隻岩岩先開始玩隻GAME 追LV都追死你 人地玩真錢你就想白手興家 點同人鬥
我玩天羽既原因係方便我地番工人士既關係..你玩其他GAME比人話外掛又唔順氣..可能又會比GM封AC
大佬..有頭髮邊個想做和尚先..要搵食嫁大佬 我都想抽時間玩嫁
但天羽既內掛雖然有燈神..但勝在易升+方便
一番到屋企見到D FD玩不知幾開心
天羽十卜你^^

有冇得講討厭天羽 如果要講既話  講到天羽全部制作人 同公司自卑  話喜歡天羽既人   我根本卑視你地
為左個10點 咁講野  失敗

我玩左天羽不是很久,但是玩得很開心!
天羽和其他game的分別是沒有掛系統,我曾玩過一隻game有掛機系統,
但玩耐了就悶。不過,天羽我第一日玩就已經喜歡了,而且很容易升lv、賺錢和識新朋友~
我玩天羽是我的朋友不斷叫我玩,雖然開頭有拒絕過,不過後來都是答應他玩天羽。
我到現在沒後悔冇玩天羽,天羽真的比我之前玩的更好玩。
我玩過無數的online game,用錢付出的也有,但真心付出的我只有天羽!
我最愛、最囍歡是天羽!

十週年勳章(賀詞)

very支持

我鍾意天羽因為D圖好得意

天羽是一隻我玩咁多online game以黎最開心既game
我係度識到我女友 做咪真人女友 又識到一班朋友
唔會好似咁多game咁咩人都冇悶到真係想訓的
最緊要係天羽好多野玩 d任玩唔哂
真係日日新鮮個個星期新奇
仲好玩過出奇蛋

雖然我今日第一日玩

雖然我今日第一日玩 就覺得呢隻GAME  比另D ONLINE GAME 好玩好多
有D 高手重好貼心照顧我地呢D新手
所以我而家好開心 可以玩呢隻GAME
雖然唔知可唔可以令到10元寶
我發自真心咁廣 多謝

我都是剛開始玩天羽...
我喜歡它的獎勵系統...每5lv就有獎    幾high
仲可以養寵....   pet  好 cute
仲有 c父  系統.. so gd  可以識多d fd
不同的副本 令我升 lv  更快手
天羽是一只 不差的 online game  雖不是最好的   但已經好過好多同類的 games

而 內掛更方便了一眾懶虫
天羽令我享受到 升 lv 的快感   5 hrs 由1lv升到 30 hrs  
我諗算易升lv 的 game 了   
組隊系統更是完美  隊友打幾多吸幾多   爽爽爽

祝  天羽 生意蒸蒸日上  玩家愈來愈多
       內容愈來愈精彩....

去避暑 玩天羽
唔玩天羽  就蠢過豬

1分@__@"

嗯...我都係最近先玩天羽既...
玩左岩岩二星期..
雖然重有好多野未摸熟...重有好多野唔係幾明...
成個問題青年咁係部落度狂問人野...
但我覺得玩得幾開心呀...放左咁耐暑假都唔知做咩好...有天羽打下都無咁悶 XD
而且又有部落既人同我吹下水打下副本咁...好似識多左好多朋友咁
我對什麼畫質呀音效呀唔係咁追求..所以就算我D同學走晒去打咩咩AXON呀...我都留返係度打天羽..
因為我係E度已經識左一班朋友仔麻...
(小聲說:其中一個原因係我電腦唔好=0=)
但係咁啵...倒轉返泥諗...其實天羽咪即係照顧到我地E班電腦配備唔好既人囉
加上E度個地圖方便....又有內掛...
有時真係唔係..個人唔係電腦旁邊....只係想一邊升呢..一邊同朋友仔吹水..
用內掛就可以空對手出泥打字啦=] E樣野唔錯...唔會一想打字就打唔到怪..升唔到呢麻
而且官方又多野送...雖然玩左1個月唔夠...但感覺好似升呢升得幾快下...幾有成就感呀...
可以令我係個電腦前面由早坐到晚...証明天羽對我泥講真係幾有吸引力...幾好玩...=]

個活動都未閂始-口-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 07:36 AM , Processed in 0.046188 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存