2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊蘇Online 想嘗試玩或未玩過就想放棄呢隻game既人請進=3= ...
返回列表 發新帖 回覆
go

想嘗試玩或未玩過就想放棄呢隻game既人請進=3= [複製鏈接]

唔好因為好多貼講呢個game呢樣唔好果樣唔好而連dl都未dl就放棄左-3-
每一個人對game既愛好同感覺都唔會一樣,有人鐘意刺激,速度感,有人鐘意周圍冒險,
(就好似我咁,我好多fd都話勁舞好玩,但係我真係唔係好覺禁上下左右有咩好玩 )
係巴哈有個人話呢個game唔好玩,同wow(魔獸世界)一樣差...
真係要多謝佢,本來我見咁多人話唔好玩都想放棄呢game,但見到佢咁講- -我就一於玩玩佢
佢話似魔獸世界,我同意,但係我係覺得佢同魔獸世界都一樣好玩-3-
(因為我冇玩過aion,唔知aion係點,對我黎講暫時wow係最好玩既game-3-)
咁就一定唔及wow架啦 話曬wow都營運左咁多年又係大公司,投資入去既人力物力一定多過伊蘇好多倍
個人認為呢隻game真係唔錯,唔想因為對佢有興趣既人睇到好多負面既貼而唔玩放棄左
一隻onlinegame就算勁好玩,如果好少人玩,幾好玩都會變得唔好玩,
唔想一隻好game因為負面貼而搞到冇人玩,希望各位俾個機會佢,俾個機會自己(好似雞仔媒人d對白-0-)

笑傲無雙

隻game似天堂2多過wow喎= =.....
基本上果d話隻game唔好玩既帖係好值得睇,d人話隻game難上手,d系統唔方便,因為我睇完之後,覺得隻game基本上唔難上手= =同埋d人話系統唔方便,如果佢用wow黎比較,我只可以話,佢地比wow縱壞哂= =
隻game個外表似天堂2,有玩過既應該知邊到似= =而個玩法就似橘子隻潘朵拉,d怪物高攻到嚇死人,你唔團練or你唔鐘意團練既人應該玩唔長...

外面d人同隻game入面d人都話隻game紅唔起,其實講真果句,好多人睇game都會上巴哈睇下d人點講,但係你上巴哈睇下,成版都係話隻game有d咩唔好,最死就係,佢唔好既地方黎黎去去都係果幾樣,姐係d帖重重覆覆,想搵個討論職業既帖都難= =咁搞法又點紅得起......其實隻game真係冇咁差,不過你要求高既應該好難認同我咁解!!Aion係幾好玩,但係我唔覺得佢好玩到可以收費= =再加上大6班人又落黎玩,仲要帶埋d外掛落黎,咁都收得費不如攤大手板問我拎= =

http://ys.10sea.com/index.shtml
呢個係大陸個官網,佢d資料係而家最齊既,討論區有好多職業貼可以參考

笑傲無雙

原帖由 PCL 於 2009-8-17 12:08 AM 發表
http://ys.10sea.com/index.shtml
呢個係大陸個官網,佢d資料係而家最齊既,討論區有好多職業貼可以參考

唔該哂你先
我玩左隻26劍士同21獵人,但係家下想玩刺客....覺得刀仔仲好用過巨劍= =命中低,攻速慢,爆擊率低.....巨斧都好佢好多,不過巨斧好多技都用唔到.....刀仔打得快,命中又高,爆擊率又高= =刀仔打10下都可以爆到2,3下....巨劍打10下基本上你一下都唔會爆,仲要miss2,3下tim....好灰,家下有d想重玩,但係又唔鐘意肌肉佬刺客,又唔想做人妖= =....人族果個獵人職一堆弓技...刀仔技反而好少......唔知點好/_\

原帖由 東門大過天 於 2009-8-16 10:02 PM 發表
隻game似天堂2多過wow喎= =.....
基本上果d話隻game唔好玩既帖係好值得睇,d人話隻game難上手,d系統唔方便,因為我睇完之後,覺得隻game基本上唔難上手= =同埋d人話系統唔方便,如果佢用wow黎比較,我只可以話,佢地比wow ...

其實都有可以單練既職-3-我玩果個詛咒就係
我法c都可以同d怪對扑-3-hpmp果d又有f2f3技黎補-3-基本上唔洗用水-v-
仲有卡片寵物可以幫你頂下怪,攻都唔錯+v+
好多人都話d npc好難搵- -但係我好易就搵到
搵怪就係行遠少少~任務都有寫係邊 唔驚搵唔到 如果wow冇ui既話 基本上同伊蘇一樣都要搵
乜d地圖真係好大咩- -幾百萬人玩wow 咁多年黎行得曬全個世界既又有幾多個-3-
而家d玩家個個都鐘意自動- -知道玩緊果d game有外掛唔係放棄隻game 而係沖去搵外掛用- -
我都驚俾d人咁講法 冇曬人玩伊蘇- -

回復 4# 東門大過天 的帖子

我都係唔鐘意肌肉佬做刺客
搞到諗緊玩咩職 我諗做戰士果d

我尋日重練左隻魔導玩,如果唔係隻死人弓開六個武箱都開唔到一把弓,我真係唔會重玩囉
我總數時間六粒鐘升左隻23魔導快唔快 ^^
不過魔導真係好鬼正,火箭兩下就殺到西皮港門口d怪,時間控制得好就連被打中既機會都冇
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 03:54 PM , Processed in 0.039345 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存