2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 中華英雄Online 《中華英雄》心得資料區 請問一下~~ 邊個角色 易上手d~~[[老手 請比d意見]] ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: duo888
go

請問一下~~ 邊個角色 易上手d~~[[老手 請比d意見]]

原帖由 女商之領導者 於 2009-9-5 01:31 PM 發表

如果係咁..咁隱身有咩用呢???
隱身後既技..我係劍我自己都死...我用腿同槍打未輸過=.=

勁野黎wo-0-

腿pk我都想知全力勁定係全敏

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 ♂ω天之翼ω♀ 於 2009-9-5 04:50 PM 發表

勁野黎wo-0-

腿pk我都想知全力勁定係全敏

我個人就玩哂全敏囉a_a
打怪大部分都miss哂=.=
同血族打....五招ko=.=

原帖由 女商之領導者 於 2009-9-5 05:07 PM 發表

我個人就玩哂全敏囉a_a
打怪大部分都miss哂=.=
同血族打....五招ko=.=

係怪miss你定
你miss怪==''

勝負關鍵取決於配點  (假設裝備平等,如果唔係就唔駛講下面)

點力一定係刀皇最猛,其他職點力無得同刀比

單p一定係刀最勁,因為其他職都係點力為主就輸硬

如果刀遇到全體劍或全敏腳就大家有得打~鬥消耗品技術分勝負

所以總結pk最勁係刀皇

回復 2# 人造人 的帖子

係啊..覺得槍同血都好勁下...見到PK賽血簇都唔駛行埋去就施法,高手幾野都死!!槍都係...劍同刀要行埋去先打得...我都有d後悔入錯行=.=''

原帖由 街頭霸王 於 2009-9-10 03:38 AM 發表
勝負關鍵取決於配點  (假設裝備平等,如果唔係就唔駛講下面)

點力一定係刀皇最猛,其他職點力無得同刀比

單p一定係刀最勁,因為其他職都係點力為主就輸硬

如果刀遇到全體劍 ...

玩咩
我7x腳打親D刀都勁過我D裝
都係俾我殺-.-

原帖由 KA198956 於 2009-9-11 12:36 PM 發表

玩咩
我7x腳打親D刀都勁過我D裝
都係俾我殺-.-

好正常..腿pk單挑係屈機的a_a
高自己5~6lv..裝勁過你都會嬴到=.=

講好揪   一定要提到腳......    腳有幾大致命優點   第1,屈技    第2,高命高迴高攻    第3,回技快   第4,攻速快   5,絕對先攻

所以腳一定要沖裝,  吾系因為弱先要沖~    而系因為要強上加強~

呢隻game基本上講邊個出手先   邊個就嬴面大~(同裝既話)     點解?!    咪就系果d屈機招囉

刀 劍 腳  都有 擊倒 技能-,-如果你細心呢3個職擊倒完人之後 都可以出到招100%爆擊既

~~[先吾講要絕招打]~~

首先講同劍打

系阿~劍好威牙   多防技   甘有鬼用咩?!  腳一開波引身 --->無常腳 -->絕塵  你已經食左我一招爆擊先
好喇~  我比你起返身 放我天羅  博埋你果招3招連招連技擊倒我 加野追風腿  如果你黎都尼度都殺我吾到
甘你玩完~  吾好諗住出到你招陽極劍   甘你一定吾記得左腳有招天武真氣護體  雖然檔得吾多   旦系絕對檔到一招~  之後就到腳表演 腳除左 無常腳 -->絕塵 可以屈    穿破連既鬼辮 都有擊倒效果  仲要成4秒tem=v=爽阿
劍既追風腿系15秒cd時間   o~shxt  我腳招絕塵系12秒wo~   其實呢個時間劍岩岩出佢果招追風腿 梗系吾夠時間同你鬥絕塵劍既回技時間 因為你招絕塵已經一早回好  呢個時間補多野絕塵....          吾洗講野na=]      下位吾該    <-----呢樣系後期先會系甘 因為大家都多血多防(講緊同lv同裝丫麻)     早期跟本吾洗出甘多招  普普通通 引身 --->無常腳 -->絕塵  已經殺左~哈哈哈哈     真系好無奈~.~

到講刀

同刀打    你只有一樣野會蝕比佢 就系攻擊力  爆擊我都吾見輸蝕好多~  因為腳本身系加敏 仲有專屬加敏內功技能    論迴避論命中-_-...  更加吾洗講   
回技時間方面   刀  我真系吾想講= =......慢到嘔電
到後期   同刀打    要講小小運氣   因為佢d暈技同埋擊倒技都ok多   不過雖然多  旦系吾屈得  佢果d技只可以同尼保命  同埋回下cd    旦系識玩刀既人  會識得配好自己既呢d特點去同你打    先講刀招噬魂剎同埋拒諸 噬魂100%爆擊 回技15秒~拒諸 都系非常高機率擊倒既  加埋3連技既狂龍   同降妖刀3秒暈 同埋  霸斬刀呢d變態技  
如果開頭做得吾好~   只會比佢任打    不過腳既攻速同迴避 有絕對勝算   只要配合好就可以    大家都系50:50
不作評論-_-睇技術...     記住 你系腳    你對住刀既絕對優勢系 迴避!!  回技!! 攻速!!      你頂到住哂佢頭果幾招~  之後就系你既勝利

同槍打  都系果句    極速ko佢=,=   吾好比佢放到定身同大絕

都後期  如果講公平pk (同lv同裝吾食藥)  我覺得 唯一打吾贏既 只會系血族 =___=

最後,     如果講殺人..

1對1情況之下, 其他職業見到腳 未隱身之前 好快d走 哈哈哈哈.....不過佢有心殺你,你吾會有甘既機會

腳系1對2情況下,  如果技術好  是可以一打2,,   當然如果對面果2個夾既 都系有得同腳打

腳系1對3情況下,   ...-_____-  你仲吾開縱云身法閃人?!   傻豬尼既

原帖由 索貓仔 於 2009-9-12 07:44 AM 發表
講好揪   一定要提到腳......    腳有幾大致命優點   第1,屈技    第2,高命高迴高攻    第3,回技快   第4,攻速快   5,絕對先攻

所以腳一定要沖裝,  吾系因為弱先要沖~    而系因為要強上加強~

呢隻game基本上講 ...

無錯..一打一腿係無敵...
但如果係團戰就唔係了XD

原帖由 女商之領導者 於 2009-9-12 03:25 PM 發表

無錯..一打一腿係無敵...
但如果係團戰就唔係了XD

團戰 最有用系刀~

原帖由 索貓仔 於 2009-9-12 06:58 PM 發表

團戰 最有用系刀~

團戰最有用似血族多d....大部份技都係打範圍..

其實血後期打腳,腳好危險..腳有看穿隱形..至於有冇人升..就見人見志

原帖由 wilssonlam87 於 2009-9-20 12:02 PM 發表

其實血後期打腳,腳好危險..腳有看穿隱形..至於有冇人升..就見人見志

腿日後招大絕..12秒內0CD..無估錯...
咁腿12秒內狂出技..係人都死

原帖由 wilssonlam87 於 09-9-20 12:02 PM 發表

系,,   血族都岩  同刀一樣  如果呢2職多   打團戰贏面都比較大...

原帖由 女商之領導者 於 09-9-20 12:47 PM 發表

腿日後招大絕..12秒內0CD..無估錯...
咁腿12秒內狂出技..係人都死

武宗 打團戰 永遠系一個悲哀-___-  成日比人圍死  
加上武宗吾似刀有縮地  劍有衝暈  降低左追殺機會~.~   
忍身cd 45秒  縱云身法  cd 1分鐘,,,,          縮地   衝暈 cd20秒~"~      
就算佢吾夠你打都好   佢走佬你都系追吾到佢..
成日見到就快殺死個人...點知就比佢走左去...    追住佢跑= =,,,   結果迎面就系一班敵軍      囧囧囧"

原帖由 索貓仔 於 2009-9-20 10:02 PM 發表

忍身cd 45秒  縱云身法  cd 1分鐘,,,,          縮地   衝暈 cd20秒~"~      
就算佢吾夠你打都好   ...

日後就會腿勁嫁啦a_a
唔計CD=.=

原帖由 女商之領導者 於 09-9-20 10:11 PM 發表

日後就會腿勁嫁啦a_a
唔計CD=.=

100lv =.= 倒地>三招連技 之後再倒地=___________=
玩哂

原帖由 人造人 於 2009-9-20 10:55 PM 發表

100lv =.= 倒地>三招連技 之後再倒地=___________=
玩哂

我自然有方法破解a_a

個個講刀/血/武
姐係我隻爪廢嫁= =
等我仲甘比心機升 而家61- -

原帖由 索貓仔 於 09-9-20 10:02 PM 發表

就算佢吾夠你打都好   ...

=-=圍就更嫁na..不過隱身&加速技控制得好團戰都未必係悲哀...
我打團戰多數用隱行去對方後面..由最後個一個人入手,通常都會好順利殺一件..
試過比2-3個8xlv圍..我會開霸腿同其中一人博命=-=值到我血量低過500..即用隱身閃人
隱身完之時血量就會全滿@_@又可以搵下個目標(無常,絕塵)..
唯一....真係唯一一次...比人sm...劍....平時1打2-3個差唔多裝刀,血或爪都ok...
當我比3個劍圍..我真係灰晒....d天羅八絕...輪住sm我...隱唔到...因為隱前比佢打中...一中就暈...一個暈完就到下一個用天羅...唔死..都要重傷先走到...

如果自己真係想掛機搵錢玩劍都ok架
加防技 打d比自己低2-4lv怪食水唔太深
重可以見王就打睇下出唔出到強卷
一流
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-16 04:48 PM , Processed in 0.042870 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存