2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 外掛"死神" 丘比特(中筆記不=外掛論) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: tkc198926
go

[分享] 外掛"死神" 丘比特(中筆記不=外掛論) [複製鏈接]

教下我點回PO OK!?
成班傻仔唔睇PO黎回~

哈哈~~~講出黎既野都唔用大腦諗完先講
不過我真係想比"服"字你地
外掛狗(戰x)係到串外掛狗(丘xx)
咁多人殺左一個人仲要覺得自己好勁先利害
前排先岩岩比人貼左係外掛公會
仲要係game入面死話人地改圖
依家又話人針住你地用外掛

我兩邊公會都唔係 冇話幫邊邊
只係好奇你地班外掛狗點解仲好意思去話人地乜乜77
係喇 你地咁樣殺左丘你地最勁
點解唔正面回復下係唔係用外掛呢?!
唔係好多解釋架咩 你班人成日靜係識係全頻大聲夾冇品爆粗鬧人
唔關事望到都覺得煩 我呢o的手動既見到你班手殘就煩
冇能力升lv就咪玩隻game喇
掛到咁高lv殺到人又點 俾你爆粗鬧到人地收聲又點
一大班唔關事既玩家笑緊你地傻仔咋

哈哈 唔識睇PO回覆??
係講緊單殺唔係單P囉
分唔分得清楚呀^^?
理解能力咁差!?

人地櫻花雪祭扮清高丫嘛  咪俾人地型下先囉
而家相又post埋出黎  佢地又冇哂聲出
咁鐘意叫人回應   黎呢度回下先囉

點解用外掛仲可以聲大夾惡 ?

回上面
咁你真係要問下丘比特啦

黑澤鬼秀吾會仲清楚D咩 ?

我淨係知丘比特會更加清楚
成日係大頻話唔鋸人地外掛   自己呢?

點解咁多筆記相都搵吾到丘比特既 ??

改圖都改得咁差  你係有佢既外掛圖早就囉出黎洗物比丘比特 講咁耐先囉出黎咩

又真係幾耐下喎~~佢入櫻盟只係呢2日o既事~
佢要串囉~咪post下出黎囉
俾人post外掛又改圖?.?

咁我地話你地改圖你又係度嘈???成班豬西大火雞

你話TKC係改圖?咁其實好多圖都係人地改晒出黎架WO
宜家搵到D事實你又話人地改圖:smilie_:):
你真係接受唔到丘比特用外掛 定係你自己係呢A_A"?
用就用啦俾人筆記左有相咪認下囉 又唔洗死既A_A你宜家老細?
張圖係佢地度 鍾意幾時拿就幾時拿架啦@@時機岩咪拎出黎囉
慢D拎出黎就話改圖?你慢D去番學校 你係咪去左做強姦犯^_^?
你地D筆記緊係搵唔到丘比特架@@你幫住佢地實搵唔到既^_^搵到都扮冇架啦:smilie_:): 在加上 點解一定要問黑澤呢? 你都識講丘比特係改圖?
咁你地成班都一樣可以改圖^_^邊個用外掛聲大夾惡真係唔知了
自己用外掛仲要屈人掛到95LV?.?打會戰唔夠打又聲大大夾下惡?
跟住出下大頻串幾句 又聲大夾惡? 呢D咪丘比特行為囉^_^
你回應之前 真係唔識諗清楚 睇番之前D POST先打字啦...真係又多一個上黎唔腦既傻仔

邊個唔用大腦呢 就真係唔知了 我就係知道K靜你條友真係冇咩腦-.-一早話你腦殘係岩
係都要打D字俾人串咁多個人殺一個人?你到宜家仲未明 唔該你又睇番之前D POST
我唔差在講多次^_^話到明會戰?會戰會一個個跟住咁黎打?打完到你 排隊打?
你估宜家小朋友玩猜皇帝?會戰係圍架啦^_^唔夠人 冇會員幫手就話人多打人少 又話圍
你呢D咩道理呢?好心你去睇下醫生CHECK下你個腦諗野是否正常?殺左丘比特又唔一定係最勁既
只係未奉敵手姐 而你?你有咩資格講野?.?你連會戰都未必敢打?.?參戰 有你份? 邊個爆粗鬧人先呢?
丘比特輸左俾人殺得多唔夠打 咪出大頻囉 你係都要人解釋-.-你真係唔好搵咁多藉口去幫丘比特
你自己都係唔用腦果D傻仔-.-真係唔好意思我直接左小小 你呢D叫手動外掛? 我地緊係手殘啦
手動唔識用外掛^_^咩叫冇能力升LV呢?冇能力就唔會升到8X 9X啦-.-你都唔用腦又係
你個意思又係想話用外掛 知你想點講啦-.-講乜你都係話外掛外掛?.?除左外掛你就真係冇咩野講既
唔抵得人地高LV 就外掛 就改圖? 打會戰又話人圍? Z_Z你都幾好笑 你做大戲架?一定要掛到高LV先殺到人?
話埋俾你知 唔好意思囉^_^8X 76LV 殺92?好大既笑話 一定係高LV 玩晒?
點解個傻仔丘比特俾人殺到呢?仲要低LV人士殺Z_Z用下腦分析啦....一大班人笑唔笑我地傻仔@@?
我淨係知宜家好多人笑緊你D 傻仔行為Z_Z

我想講....丘比特比人捉到既圖我一張都見唔到.....就算係有用我地都唔知,但係你地個會成班都比人捉到就一個都唔應~呢d又點解釋?紙係包唔住火的,我雖然兩邊既人都唔係,我又唔係咩大公會,我只係一個新手,跟本唔知你地做咩嘈,我只係一個普通玩家

原帖由 ║強仔║ 於 2009-8-20 09:04 PM 發表
邊個唔用大腦呢 就真係唔知了 我就係知道K靜你條友真係冇咩腦-.-一早話你腦殘係岩
係都要打D字俾人串咁多個人殺一個人?你到宜家仲未明 唔該你又睇番之前D POST
我唔差在講多次^_^話到明會戰?會戰會一個個跟住咁黎打 ...

你講野一舊舊咁
佢做大戲定你地班人係到做大龍鳳呢?!
單野其他人點會清楚?!
邊個爆粗鬧人先 邊個會去留意?!
靜係知你地班人最鐘意係大頻爆粗 係威係勢咁 其他人見到就一定覺得煩架喇
點解佢冇資格講野,你係2000FUN開得POST就遇左有人回應架喇
回應都要睇資格既話你就整返個閱讀權限喇,一係自己開返個論壇自己班人玩
人地梗係講乜都係外掛外掛架
因為你地會多人用外掛嘛 見你地係2000FUN靜係識開POST笑人
又唔去回應下出面話你地會既POST
除左外掛冇野講架喇,你地都標籤左係外掛公會咯
唔提外掛提咩?!提你地爆粗流利?!
唔係話係改圖咩

我僅代表我自己 同件事既人物交集 係睇唔過眼人用外掛唧

原帖由 魔界Fan 於 2009-8-20 10:01 PM 發表
我想講....丘比特比人捉到既圖我一張都見唔到.....就算係有用我地都唔知,但係你地個會成班都比人捉到就一個都唔應~呢d又點解釋?紙係包唔住火的,我雖然兩邊既人都唔係,我又唔係咩大公會,我只係一個新手,跟本唔知你地做 ...

成張圖post左出黎都夠膽講一張都見唔到
你一定係盲o既

原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-20 10:10 PM 發表

你講野一舊舊咁
單野其他人點會清楚?!
靜係知你地班人最鐘意係大頻爆粗 係威係勢咁 其他人見到就一定覺得煩架喇
點解佢冇資格講野,你係 ...

我又唔係佢本人  我係個會就可以代佢發言?.?
咁我唔係你我可唔可以代你出聲啊~你用下腦諗下野丫唔該~
佢(丘比特)用外掛唔夠人高lv就係大頻打住反外掛名義黎入櫻盟打我地?呢下我就睇唔過眼
挑人機叫人黎打會戰  唔夠人打又要係大頻嘈  o既人又係佢
我都知你地鐘意倒轉d事實黎講^_^
人地話反外掛丫嘛 但佢自己咪又係外掛   我挑
佢咪又係中過我筆記~咁佢咪又係外掛佬
賊喊捉賊  好笑   唔係講先=自己唔係o既

佢想借住反外掛黎洗甩自己唔係外掛佬???
佢用過1分鐘外掛  一世都係外掛佬

要打會戰  我戰國未驚過~~
要玩舌戰  我戰國更加唔會驚~~高lv唔代表一切o既~~丘比特~~92lv??? 我挑挑挑挑~~

好多POST 多都消化唔倒- -
簡單問幾個問題先
1.丘比特係外掛?(唔係一張相戈D係好多人都見過佢用外掛)
2.http://www6.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1上面D野戰國証明比係假嫁未?
3.戰國係唔係外掛公會?(有時公會一個2個用都唔可以講人地係外掛公會)

人地意思係公會有乜野都係代表全公會
唔緊要o既  佢地公會有人賣屎忽  姐係櫻花雪祭 成個公會都係賣屎忽公會
再加上 丘比特加入後 櫻花雪祭 升埋做外掛公會

原帖由 吉祥娃娃 於 2009-8-20 10:10 PM 發表

你講野一舊舊咁
單野其他人點會清楚?!
點解佢冇資格講野,你係 ...

我講野叫一舊舊 定係你冇能力去理解 你唔識去理解我唔怪你@@邊個講野一舊舊有眼睇既
仲有宜家打緊字囉@_@唔係講緊野 咁又點樣一舊舊呢 都話你係冇能力去理解架啦
實係我地爆粗鬧人先架 一早講左 人地唔出大頻嘈 唔出大頻爆粗先 我地會咁做咩?你唔知咁多野唔係度亂up
你係度扮醒 定係搏拿彩呢?你節省小小吧?佢冇資格就冇資格架啦 又關2千分開得post有回應?
你呢d叫回應 佢呢d叫回應 好似好多問題你都未去回應 一尾逃避 你唔好係度扮回應d野先得架 咁多藉口既你
回應緊係睇資格啦 我地叫多人用外掛?把口隻手生係你地度 任你地吹既野 要吹 要作野 咪隨時陪你玩囉 ^_^
人地升到封左頂又唔抵得了 又要妒忌人@@?戰國係外掛公會 咁你地好多會都係外掛公會啦wo 爆粗緊係流利架^_^
邊夠丘比特一開始會戰輸左就係咁係大頻爆粗 發脾氣姐 回答吧呢個問題^_^唔洗肯定 一定係佢出大頻爆粗先
邊個要出大頻玩爆粗流利 咪陪佢玩囉 似你?你真係樣衰小小扮下代表 你叫睇唔過外掛定係唔抵得人地高lv呢?
你唔好扮咁多野先得架a_a一尾正係識得搵藉口
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 03:04 AM , Processed in 0.043144 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存