2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
樓主: CaThY敏
go

無聊之作2~ [複製鏈接]

簽名被屏蔽

我係冇圖

回復 20# 誠ChuN〃 的帖子

A級3機動突擊 (當然要3強就要合
加上技1機動力上升,都算係不錯既好機
再談武器
1武雙短刀 出刀,收刀算快...缺點劍短 捉唔捉倒就睇技術
2武光槍 中距離配合高機動 善用得好一定有優勢
3武用途多 例如近距離支援格鬥中既隊友
個人認為呢部都係不錯既拳機

原帖由 ╳隼一﹏× 於 2009-8-31 11:01 AM 發表
再談武器
3武用途多 例如近距離支 ...

只可以講  A機拳黎講好過佢既大把
普閃,ZZ,G3,閃電  邊一架唔好過佢?

原帖由 誠ChuN〃 於 2009-8-31 09:34 AM 發表

閣下系唔系N月前曾令多位版位產生幻想GA女生呢‧?‧
不過睇返過住發帖記錄又搵唔到...
(G7小弟之前都有玩 搶旗界有點名氣的)

講返正題先..
茶實「Strike」(好像Starike才對..)系列系港服SD都好出色 (突擊例外 ...

個人執著認為   這種高攻的包機更加要精於攻擊力,支持3點攻擊力

仲有,唔知幾時好似同你打過下,逆襲君
要是是我有記憶的ID,你的實力應該很不錯的說(我不太留意同場中排3~8的ID)

原帖由 ╳隼一﹏× 於 2009-8-31 11:01 AM 發表
再談武器
3武用途多 例如近距離支援格鬥中既隊友
個人認為呢部都係不錯既拳機

小弟無視突擊絕唔系意味對機體性能失誤
而系學西布朗咁講
相畀「A」機泥講..要凸出過突擊性能機體不少
當然啦!!
技術應在先系戰埸上關鍵
不過小弟對此作不抱希望..
原帖由 F91西布朗 於 2009-8-31 11:48 AM 發表

個人執著認為   這種高攻的包機更加要精於攻擊力,支持3點攻擊力

仲有,唔知幾時好似同你打過下,逆襲君
要是是我有記憶的ID,你的實力應該很不錯的說(我不太留意同場中排3~8的ID)

小弟都一度迷失加點問題XD
傷害輸出異常地高GA炮西..加3攻..定3點機動..
到目前小弟都味決定..
因為炮西真的收藏用途..
小弟主力暴風..

小弟自問絕非平凡之輩...講到好勁TIM -﹏-汗顏
茶實水平只系中等高DD
不過小弟水準發揮都唔系好穩定..所以不要對小弟有什麼唸頭

睇完綠字OK開心
睇完藍字參透唔到..囧

原帖由 誠ChuN〃 於 2009-8-31 09:34 AM 發表

閣下系唔系N月前曾令多位版位產生幻想GA女生呢‧?‧
不過睇返過住發帖記錄又搵唔到...
(G7小弟之前都有玩 搶旗界有點名氣的)

講返正題先..
茶實「Strike」(好像Starike才對..)系列系港服SD都好出色 (突擊例外 ...

應該吾系啦我玩左吾夠2星期
同埋炮突我都覺得幾好用=3="
又可以打遠程又可以用機炮狂屈人
我琴日玩炮突果陣比部wing zero屈遠攻同高空
之後我飛到超埋 搵機炮屈佢 佢完全無得反攻
佢一想拖遠距離既話就用 3武打到佢訓低之後再飛近佢繼續用機炮屈 果陣應該回好子彈
所以我覺得如果炮突 吾打狙擊既話都幾好打 由其對d技術吾高既拳機
以上只是個人意見 不喜勿插=3=

原帖由 誠ChuN〃 於 2009-8-31 04:48 PM 發表
睇完綠字OK開心
睇完藍字參透唔到..囧

即是說......如果你的名字總是在看TAB時在3~8位
名字我就不會留意了=.=因為多數我也是在頭3位內的

原帖由 CaThY敏 於 2009-8-31 05:57 PM 發表

應該吾系啦我玩左吾夠2星期
同埋炮突我都覺得幾好用=3="
又可以打遠程又可以用機炮狂屈人
我琴日玩炮突果陣比部wing zero屈遠攻同高空
之後我飛到超埋 搵機炮屈佢 佢完全無得反攻
佢一想拖遠距離既話就用 3武 ...

你肯定W0出左- -?

包機打近戰也不是垃圾的喔.....包Z和X迷就是表表者.....
如果自問對豆豆炮很有信心的話當然是沒問題....不過要小心SEED系列的機體
該系列的高達大多數也有"PS裝甲"這個反實彈技能

原帖由 F91西布朗 於 2009-9-2 11:19 PM 發表

你肯定W0出左- -?

包機打近戰也不是垃圾的喔.....包Z和X迷就是表表者.....
如果自問對豆豆炮很有信心的話當然是沒問題....不過要小心SEED系列的機體
該系列的高達大多數也有"PS裝甲"這個反實彈技能

飛翼零式不是wing zero嗎?? b機果部 不太清楚啦

原帖由 CaThY敏 於 2009-9-3 09:06 AM 發表

飛翼零式不是wing zero嗎?? b機果部 不太清楚啦

你對了
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 08:07 AM , Processed in 0.035427 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存