2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢幻舞曲 侯選GM單日票數結果(最後更新@28/10/09)
返回列表 發新帖 回覆
go

侯選GM單日票數結果(最後更新@28/10/09) [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

yo~o係未報導之前,講一講今次既投票時間係會去到28/10 既零晨12點!
雖然o係投票既post入邊有字眼上提及過,
只會選出4名侯選GM成為GM團隊一份子
但於較早之既活動(CAFE MEETING)中,
初音GM向某GAME MAGAZINE既記者講左樣野,
內容大致係"如果侯選GM們都乎合要求,唔排除會多加幾名GM"
所以!!!投票既玩家!!!!係咪需要幫幫呢班侯選GM忙,
改變一下呢班人既命運呢?!(組FANS CLUB?!?!啦啦隊??!?!政黨!?!?王國!?!? ) ╮(~_~)"╭

今次等我黎報導一下經過一日(21/10)既投票結果啦!
TOP FIVE ARE!!!
烏鴉乂                          現70票
天娜                              現80票
小雲                              現147票
里紗                              現183票
小飯                              現256票

小飯既暫時高票,係咪因為O係某POST入邊比人話有用外掛有關
而人氣高企呢?!?!?
而其他4位,又係咪o係game入邊開曬喇叭救命呢!?
里紗會唔會番某GAME吹雞!?!?!?
天娜又會唔會叫人"愛的抱抱?!"
又一話好烏鴉o係上次cafe meeting玩遊戲輸左比某公敵(x少?!) 而多人識左?!?!?!
而其他未上top five既侯選GM,聽日又會唔會群起而攻呢?!?!

公平公正既平台比大家去投票,拉票
"行"DD都要問句,你今日.....CLICK左未啊?!?!?!?(咪打我)

(22/10)
雖然冇咩人理呢個POST,
但我都會努力UPDATE嫁/ \

今日戰況冇特別改變!!
頭5位都係琴日果5位
更新一下佢地暫時既票數啦~~!!

22/10

烏鴉乂                          現118票
天娜                              現139票
小雲                              現289票
里紗                              現298票
小飯                              現357票

據稱小雲電腦琴日壞左,但似乎佢既票源都相當穩定!!
而烏鴉就ON GAME一直拉票lol
天娜似乎o係上一個event度有一班fans幫佢投票!
里紗人氣一直高企,直迫小飯,
而里紗本人更講左句
原帖由 里紗 於 09-10-22 12:24 AM 發表

我這兩天都沒有拉過票 -口-!!

可見人氣之強大!!

最值得留意既係有迷樣既份子狂插小飯,
小飯都一直冇公開做任何解畫既動作
會唔會因為咁而影響到佢聽日既票數呢!?

今日值得留意既係
╭★海綿寶寶同魔影,兩位都分別有近100票了!!
重點係魔影身為某forum 版主,會唔會因為咁而拉到票呢!?!?
(不過本人冇見過佢o係任何有關夢舞既活動或遊戲內上過水lol唔知係咪因為版務太忙呢囧)

改變大家心目中既夢舞GM,
你今日....CLICK左未啊...!??!?(幾時比人打呢唔知lol)

23/10

今日既投票結果好似有d放慢既情況出現
比起第一日,幾位top five既位置變動不大
似乎係投票既人數好似比前兩日小,
一話係有其他侯選人拉走左d票數?!

今日top five暫時票數:

烏鴉乂                          現155票
天娜                              現187票
小雲                              現414票
小飯                              現488票
里紗                              現501票

經過琴日幾位top five侯選GM 拉票後
有小小唔同左!
里紗拉左一陣就過左小飯頭!!
而小雲似乎蠢蠢欲動,想再做人氣!

而今日有三位已經過百票,似乎會威脅到第4位既天娜同第五位既烏鴉,
分別有111票既  ╭★海綿寶寶,107票既  熊貓ChinG,同埋118票既  魔影

頭兩位係咪因為o係自己團入邊拉到d票源呢!?
而琴日講過既某forum版主,似乎都係唔見人影,
但係票數keep住上升,呢個又係點解釋呢?
forum拉票?!某game幕後支持?!
好了好了,唔估估下啦,大家支持便可以

想知聽日有冇突破性發展
緊係留意聽日既更新啦!!!!!

GM在你手,機會CLICK一CLICK就有
你今日....CLCIK左未啊lol(打飛ed)

23/10

更新一下先
因為收到同見到d花生=]

今日d投票唔知係咪因為就黎放假,
比起前兩晚都多左
而且,top five有變囉!

所以早d更新一次先~

烏鴉乂                          現177票
天娜                              現203票
里紗                              現589票
小飯                              現598票
小雲                              現601票

先睇頭3位
基本上都有接近或多過100位玩家支持中!!
似乎呢個weekend會好好睇a_a

而o係呢兩日都問左d問題
係關於第2位某forum版主既野
小雲身為版主都講:
原帖由 小雲* 於 09-10-23 06:29 PM 發表

其實有少少票係我帶動佢地投埋佢(細聲
無法子因為都是X古

但事實係唔係咁呢?!?!
自己諗啦

仲有,o係某forum入邊,小雲話:
我玩玩下都有人投我啦~

其實就好認真地出個拉票post
一日差不多200票!
果然小雲fans club好強大!!!!!

今日過百票既,出現多一位,佢就係凱藍,而  ╭★海綿寶寶, 熊貓ChinG, 魔影
佢地既票數好似都慢慢加強中

咁到底去到28號會係點呢?!
而咁多位侯選GM仲會唔會再谷票呢!?!?
仲有咁多位侯選GM會唔會再派多D花生比大家食呢?!!??!

咁多問題
就請留意下次更新啦A_A

活動派完G幣之
你...今日CLCIK左未啊lol(口腫面腫中)

24/10

因為今日要維護世界和平
而且身體不佳.....(其實係掛住玩,挑戰48小時中lol)
乜料都收唔到

等左一日,d票數爆升

現時top five

烏鴉乂                          現214票
天娜                              現243票
里紗                              現739票
小飯                              現773票
小雲                              現804票

頭3位係爆票數....
我相信星期日下午至夜晚呢段時間
會更誇張!!!!

@﹏@"有d暈...但係要維護世界和平....
不過點都要問句...
你...今日....click左未啊lol(其實已經冇左個樣比人打到)

26/10

最後兩日了!!!
果然經過一個星期日,第一個過千票出現啦!!!!!!
雖然本人仲挑戰緊我既極限
但我一定唔會唔記得update嫁><

現時top five

烏鴉乂                          現244票
天娜                              現263票
小雲                              現945票
里紗                              現1001票
小飯                              現1008票

今日值得留意既係
熊貓ChinG 佢已經有217票,呢兩日如果再努力d,好有機會改寫成為第4名嫁!!!加油啊佢既支持者!!!

過千票既兩位果然夠人氣!!
但係....到最後會變成點呢!?
緊張既時刻依然未完,
不論侯選GM或支持者們!!,
發表下你地既心聲啦!!!!

再次挑戰人體極限,40小時突破中!!
喂喂~你...今日CLCIK左未啊!?!?!??!(唔好再打啦...會死人嫁...)

27/10
第三日既假期..
各fans一d都冇手軟...
幾百票幾百票咁加上去
我一開個網睇票數時,仲以為自己未清醒...

是日有位侯選GM熊貓ChinG因私人理由請辭
雖然可惜,但支持佢既FANS請為佢祝福吧!

TOP FIVE:

烏鴉乂                          現273票
天娜                              現283票
小雲                              現1082票
里紗                              現1218票
小飯                              現1319票

位置冇變,不過今日既投票人口過左500人(以一人4票計)
都算係一個唔錯既fans club作戰lol
不過呢,d 侯選GM好似唔多出聲
一話收收埋埋自己搞掂!?
或者係,坐定粒六等完場!??!?

真係好想知呢~~~~~
FANS CLUB最段召集!!!!!
得番2日乍!!!你地既一票可能會改寫好多野嫁!!

太累了...但要上班.....
你地..今日...CLCIK左未啊...?!??!?(人已死)

28/10
今日太夜收工了....
番到屋企都UPDATE唔到最後票數-3-
失職了.....

咁到最後邊4隻(或更多)侯選GM
會成為夢幻GM團隊呢!?!??!
就真係要留意官網更新啦

而最後係咪大家心目中果幾位呢!?!?
緊張嗎!?

THIS IS NOT THE END BUT START!!!!
ARE~~~~YOU~~~~READY~~~~~!?!?!?!??!?!?!?!??

十週年勳章(賀詞)

留位比22號~

十週年勳章(賀詞)

夜神叔 感謝你幫手計結果啊

唔好嬲啦

十週年勳章(賀詞)

里紗= =三十分鐘內增多幾十票= =

原帖由 小雲* 於 09-10-22 02:21 AM 發表
里紗= =三十分鐘內增多幾十票= =

因為岩岩見你話去拉票..
所以我頭先都係MSN度.拉左陣票,;

里紗 小飯 小雲人氣太強了~~~
贏左幾條萬里長城

腳腳我只好說:

高手挑機.
揭後語~

你地幾個....................

太唔想俾人活喇

你叫我點追到呢-.-

天啊...........................................................

都係唔鬼理喇, 拉票先

十週年勳章(賀詞)

原帖由 夜影乂風 於 09-10-22 11:55 AM 發表
你地幾個....................

太唔想俾人活喇

你叫我點追到呢-.-

天啊...........................................................

都係唔鬼理喇, 拉票先

-.-我差佢地都100票

痴線咖你地........

d票數係咁升, 都無停過

十週年勳章(賀詞)

原帖由 夜影乂風 於 09-10-22 02:36 PM 發表
痴線咖你地........

d票數係咁升, 都無停過

佢地癡線架-.-

小雲

你都係痴線咖...........

十週年勳章(賀詞)

原帖由 夜影乂風 於 09-10-22 04:30 PM 發表
小雲

你都係痴線咖...........

我唔癡

哇-0-`
我見到有海綿寶寶4個字丫`
吾好話我講我衰-.-`((某D人好似報左名做GM之後就失蹤-O-...`
囧`最後果個活動我冇出席;真抱歉-v-`
沒法啦;我隻手傷左條根;殘左`
我有接近100票;我已經好開心T3T`

十週年勳章(賀詞)

頭三個d票
今日似乎o係第4~第8名既比賽咁啵lol
好似開始有d緊張

頭3位會唔會搵我分享下你地點拉票呢唔知lol
等我聽日有野update下丫嘛

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kawah1111 於 09-10-23 01:03 AM 發表
頭三個d票
今日似乎o係第4~第8名既比賽咁啵lol
好似開始有d緊張

頭3位會唔會搵我分享下你地點拉票呢唔知lol
等我聽日有野update下丫嘛

而家開始比賽xd
小雲fans club 進攻!

小圈子做馬投票.......完全唔可信

原帖由 JamesChanHK 於 09-10-23 04:38 AM 發表
小圈子做馬投票.......完全唔可信

我好同意~
不過.投票就可以睇到有過百票ge 候選GM 平時出現率高 & 交足功課呢..
人際關系都幾好呢.....

點會好似我 "赤腳".. 咁 得隻腳... (縮埋一二角自閉)

活動勳章

個d某遊戲既二五仔都有成百票
把口話唔在乎而家咪又係出晒聲叫人投佢
cheap到呢
俾人係173插佢靠人事做版主都未俾人插飽
如果俾個面d人知道應該都幾多花生食

十週年勳章(賀詞)

原帖由 紅豆湯丸*QQ 於 09-10-23 05:40 PM 發表
個d某遊戲既二五仔都有成百票
把口話唔在乎而家咪又係出晒聲叫人投佢
cheap到呢
俾人係173插佢靠人事做版主都未俾人插飽
如果俾個面d人知道應該都幾多花生食

其實有少少票係我帶動佢地投埋佢(細聲
無法子因為都是X古
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 02:44 PM , Processed in 0.043286 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存