2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 獵刃 好明顯係抄mh啦!!!
樓主: alan5656
go

好明顯係抄mh啦!!! [複製鏈接]

原帖由 正義之名下 於 10-2-1 11:02 PM 發表

結論:冇論點
笑撚死

for this sentence's結論:冇論點
笑死
正義之名下IS EMPLOYED BY MHFO. He promoted that game in other forums....He opposed us to play games with a lot of b.s.......   thats why he cause so many troubles !!!!!please go to the mars!!
i can type chinese,right?

簽名被屏蔽

睇左好多post,大家嘈都冇用.認為隻game抄襲個班人,咪一齊要求mh代理(新x線)告拎呢隻game代理(唔知邊間代理)唔比佢係hk營運lo.真係贏左就咩都唔洗講la.
有咩好嘈,仲嘈幾個帖@@

抄有咩問題?
大部分game都係game抄game啦
你咪係一樣咁玩

原帖由 ︴紫夜﹏風〞 於 10-2-5 06:50 PM 發表
抄有咩問題?
大部分game都係game抄game啦
你咪係一樣咁玩

因為好多game都係game抄game
所以抄game就係理所當然 就係正確?
E D係咩道理??????

你又知人地有玩?

簽名被屏蔽

原帖由 pigpigb 於 10-2-6 12:59 AM 發表

你晒氣啦  初頭講就話隻game係老翻,
之後拉d人走,叫人去玩你既正貨,
講講下又話唔應該用英文非主流語言嚮呢度傾,
而家每逢人地出個post,你就嚮度搵d論點續樣講~

人地鍾意玩, 你理得正唔正確~ ...

算啦...唔好同佢嘈啦...
連老翻既定義都唔清楚既人點講都係晒氣

原帖由 WEMASTER 於 10-2-6 01:15 AM 發表

算啦...唔好同佢嘈啦...
連老翻既定義都唔清楚既人點講都係晒氣

老翻定義就係盜用其他公司版權產物,於未得到對方同意下抄襲
e家狩刃有冇用抄到 大家知
咁佢唔係老翻,係咩?

原帖由 pigpigb 於 10-2-6 12:59 AM 發表

人地鍾意玩, 你理得正唔正確~ ...

傻左眼
我幾時有做到紅字個d?

人地鍾意玩, 你理得正唔正確~

都係個句
我有批評既自由

要討論正唔正確, 同係咪抄game, 係兩回事~  係咁捉人d post黎搵道理,你真係無得頂

d人回post話大部分game都係game抄game所以抄冇問題
我就回佢話咁唔代表可以抄 抄襲唔係理所當然既

d人回post話隻game點點點所以唔係抄
我就回佢話隻game邊度邊度係有抄到

我全程根本冇將2樣野講埋一齊
講咩兩回事???
而且 唔係你地d post一堆歪理
我講得咩道理?

原帖由 南千秋 於 10-2-6 02:02 AM 發表

老翻定義就係盜用其他公司版權產物,於未得到對方同意下抄襲
e家狩刃有冇用抄到 大家知
咁佢唔係老翻,係咩?

笑死
南千秋IS EMPLOYED BY MHFO. He promoted that game in other forums....He opposed us to play games with a lot of b.s.......   thats why he cause so many troubles !!!!!please go to the mars!!

喂你地唔好只係串佢啦...我都有po野嫁..點解唔回我d po呀???係咪反駁唔到..搵人串???

原帖由 kck呀強 於 10-2-3 11:38 AM 發表
抄係可以 ..但係你知唔知..game漫畫等等過70%一樣 就可以告佢..唔告係因為大陸d法津..大陸係咩大國 係人都知嫁啦..
假野惡過真野...
(唔想連回...點解無人頂我??? 因為 無野好頂?? 定係念唔到野反駁我?? )

kck呀強IS EMPLOYED BY MHFO!!!

簽名被屏蔽

原帖由 pigpigb 於 10-2-7 02:36 AM 發表

今次搵齊我3個post, 論點連環擊 ??
為拗而拗唔該過主啦

3個post??????
根本係你同一個post入面既幾句
你睇:
人地鍾意玩, 你理得正唔正確~
要討論正唔正確, 同係咪抄game, 係兩回事~  係咁捉人d post黎搵道理,你真係無得頂

我講既野你唔睇
最起碼都請你睇下自己講過咩好冇

不過我真係大開眼界
一個講說話完全冇論點,道理,證據
連人地講過咩甚至自己講過咩都唔知
所有說話單純出於自我中心而且又毫無說服力既死小孩
竟然可以話人係為拗而拗
E家D小朋友只係得咁既程度炸?

原帖由 南千秋 於 10-2-7 03:03 PM 發表

3個post??????
根本係你同一個post入面既幾句
你睇:

我講既野你唔睇
最起碼都請你睇下自己講過咩好冇

不過我真係大開眼界
一個講說話完全冇論點,道理,證據
連人地講過咩甚至自己講過咩都唔知
所有說話 ...

笑死
南千秋IS EMPLOYED BY MHFO. He promoted that game in other forums....He opposed us to play games with a lot of b.s.......   thats why he cause so many troubles !!!!!please go to the mars!!

皇帝唔急太監急。

原帖由 davidling 於 10-2-7 04:44 PM 發表

笑死
南千秋IS EMPLOYED BY MHFO. He promoted that game in other forums....He opposed us to play games with a lot of b.s.......   thats why he cause so many troubles ! ...

你d crossover好勁= = 小弟甘拜下風

原帖由 BENHK414 於 10-2-7 05:43 PM 發表
皇帝唔急太監急。

Csoft都未出聲
你咪又係急著出嚟護航
皇帝唔急太監急

原帖由 lckman 於 10-2-7 05:45 PM 發表

你d crossover好勁= = 小弟甘拜下風

佢個d叫copy and paste

原帖由 davidling 於 10-2-4 07:35 PM 發表
正義之名下IS EMPLOYED BY MHFO. He promoted that game in other forums....He opposed us to play games with a lot of b.s.......   thats why he cause so many troubles !!!!!please go to the mars!!!正義之名下
正義之名下正義之名下正義之名下正義之名下正義之名下正義之名下正義之名下正義之名下正義之名下正義之名下正義之名下正義之名下正義之名下正義之名下i can speak and type chinese正義之名下正義之名下正義之名下正義之名下正義之名下
原帖由 davidling 於 10-2-6 11:29 AM 發表

南千秋IS EMPLOYED BY MHFO. He promoted that game in other forums....He opposed us to play games with a lot of b.s.......   thats why he cause so many troubles !!!!!please go to the mars!!!南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋南千秋

原帖由 davidling 於 10-2-6 11:33 AM 發表
肥蛙IS EMPLOYED BY MHFO. He promoted that game in other forums....He opposed us to play games with a lot of b.s.......   thats why he cause so many troubles !!!!!please go to the mars!!
i can type chinese,right? 肥蛙戇鳩仔你收嗲啦

來源:
原帖由 肥蛙 於 10-2-3 09:49 PM 發表

戇鳩仔你收嗲啦 你有冇第二句呀 你英文既程度就係限於呢幾隻字?你咁叻打多幾個英文啦

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 06:45 PM , Processed in 0.045382 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存