2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 永恆紀元-Aion 究竟我玩劍星定弓星好?
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難] 究竟我玩劍星定弓星好? [複製鏈接]

我本身有隻空ac既劍星 得返d飾品係度 以前d野俾左個fd 所以係空既
但係呢排想重玩返 好多fd都話自從出左新烙印之後 弓星好神好勁
所以我先係度練弓星 練左差唔多3日 依家29lv
但係我又有fd話劍星解完守護者好勁..
我以前玩劍星果陣 玩到興哂...係咁俾魔道秒 果陣我自問我既裝備都係勁果堆黎
捉腳cd2分鐘..仲要俾人抵抗..真係好無力/.\
就算捉到..都未必真係殺到人=[我應該點做好...?
我好怕玩返劍星果陣...最後又係咁俾人秒殺/單殺好難...
但係玩弓星..我就要浪費好多時間去追返以前既野 包括刷兵 換裝呢d...
我想買幣黎ko套守護者套裝
咁究竟我繼續玩返劍好..定弓好呢..唔該大家俾d意見我丫:)

你吾想比魔導秒玩弓星都岩既,話曬1on1情況下都應該夠魔導打既。比人偷襲另計喇!但弓星比魔導縛左上天就死硬架喇!買幣黎ko套守護者套裝!係可以快D,勤力D打1個月到搞掂!升左達人449就預用6億到。預三套龍血料ja...

原帖由 superwinson 於 10-1-13 10:24 AM 發表
你吾想比魔導秒玩弓星都岩既,話曬1on1情況下都應該夠魔導打既。比人偷襲另計喇!但弓星比魔導縛左上天就死硬架喇!買幣黎ko套守護者套裝!係可以快D,勤力D打1個月到搞掂!升左達人449就預用6億到。預三套龍血料j ...

我煉金得399-.-唔想升其他達人...諗住直上呢個算 不嬲都冇興趣整裝備...
6億牙..我仲諗住用5億tim@@
仲想衝埋把武做+10...7億夠唔夠?

吾升449點做守護者套裝.......第4個任要449先做得。衝幾lv武+10 守護者果把??? =.=要80lv以上強化石wo用90lv石先有100%...我個server 80lv石要3-4千萬一粒淨強化預5億喇!做任果6億係計我server D 龍血價ja,你個server 可能有出入。

龍血150萬 x 125個 = 1億8千7百50萬一套料 x 3套 = 5億6千2百50萬

再加埋交任買既石。6億差吾多了,預三套料成功做到ja,三套都爆拱就........

衝埋+10 預11億喇!衝加10緊要上埋神石喇!

註: 之前有人18套料都爆曬

原帖由 superwinson 於 10-1-13 11:06 AM 發表
吾升449點做守護者套裝.......第4個任要449先做得。衝幾lv武+10 守護者果把??? =.=要80lv以上強化石wo用90lv石先有100%...我個server 80lv石要3-4千萬一粒淨強化預5億喇!做任果6億係計我server D 龍血價ja,你個ser ...

我個ser呢排成日有人一下閃~
我地龍血130-160=3=

咁你好吾好采喇!

十週年勳章(賀詞)

劍星pk做炮灰

用戰鬥準備+魔命 感覺ok 唔常被抵抗 除非遇到 1500+魔抵

好像魔道有盾 一樣綁到 (唔肯定)

劍星....你有700攻既話  好多守護都唔夠你打   何況魔道

改左1.5之後我覺得劍星勁左好多

支持弓星 要塞戰有著數

鍾意沖既就玩劍星.
鍾意係後面打既就弓星啦.
PK呢樣野.實有羸有輸.
技術天下無敵.裝備幾神都好,都敵唔過圍嘔同加速星.

最後.我既意見係.玩劍星A_A

原帖由 緋村.劍心 於 10-1-14 03:26 AM 發表
劍星....你有700攻既話  好多守護都唔夠你打   何況魔道

改左1.5之後我覺得劍星勁左好多

我就算埋到佢身 一捉佢 有D反應既魔道都識捉...
一捉 我就姐係等死..就算死唔去 捉到佢既時間都冇左 到時又係走佬...
我都知700攻好大力..問題係..我大力 人地都好大力..仲要遠距離打我
我近攻...埋唔埋到身都成問題=[

原帖由 ︴戀。恨﹏〞 於 10-1-15 02:37 發表

我就算埋到佢身 一捉佢 有D反應既魔道都識捉...
一捉 我就姐係等死..就算死唔去 捉到佢既時間都冇左 到時又係走佬...
我都知700攻好大力..問題係..我大力 人地都好大力..仲要遠距離打我
我近攻...埋唔埋到身都 ...

劍星打魔道  睇隻魔道有冇技術  冇ge~話100%劍星 打死佢

2下飛刀 正常情況破左破 再捉住佢 cut佢技(3秒)  破壞一擊(2秒)  立即用 殺氣波動 ko了

我自己玩劍星 好低攻   攻高唔係一個完美ge~問題

要加埋爆擊先係王道  

攻唔係一個好有用ge~答案   有埋爆

用巨劍有500爆 610攻+10
  用槍有6xx攻 未強化 46x爆

因為只開戰鬥準備打人

原帖由 -金- 於 10-1-15 12:09 PM 發表

劍星打魔道  睇隻魔道有冇技術  冇ge~話100%劍星 打死佢

2下飛刀 正常情況破左破 再捉住佢 cut佢技(3秒)  破壞一擊(2秒)  立即用 殺氣波動 ko了

我自己玩劍星 好低攻   攻高唔係一個完美ge~問題

要加埋爆 ...

cut技3秒只對物理有用

原帖由 ︴戀。恨﹏〞 於 10-1-13 09:51 AM 發表
我本身有隻空ac既劍星 得返d飾品係度 以前d野俾左個fd 所以係空既
但係呢排想重玩返 好多fd都話自從出左新烙印之後 弓星好神好勁
所以我先係度練弓星 練左差唔多3日 依家29lv
但係我又有fd話劍星解完守護者好勁. ...

建議你玩弓星 1.5重玩金屬裝既職=無前途囉,套守護者裝4種都係加咁多血囉 好唔平均

原帖由 阿情 於 10-1-14 12:21 AM 發表
用戰鬥準備+魔命 感覺ok 唔常被抵抗 除非遇到 1500+魔抵

好像魔道有盾 一樣綁到 (唔肯定)

捉腳在地上對魔道冇用 捉到都可以解

弓星囉    要係咁放風爭

原帖由 游熙熙 於 10-1-15 20:53 發表

cut技3秒只對物理有用

@@原來係咁

原帖由 游熙熙 於 10-1-15 21:02 發表

捉腳在地上對魔道冇用 捉到都可以解

地面戰 仲可以空縛
地面打魔道 比空中打 容易得多了

我本身玩魔道..

唯一 殺星同精0星可以令我緊張少少....

如果硬要選一職打魔道嬴面大 唔使諗一定係弓手(博佢爆擊數字)

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 01:18 AM , Processed in 0.035288 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存