2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 高達街機系列 安全蕉雙劍
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 兔小砂
go

安全蕉雙劍 [複製鏈接]

劍機唔埋身,重叫劍機?唔埋身既劍機無威脅!!!
雙劍放標果時,un一野開槍佢就中了....
雙劍唔可以太易放標,安全少少,命中高d既放標 就係空中等岩時機前un放標,e下個範圍大d.....
單劍都係前un放你標果下快...

雙劍打單劍方法.....等單劍放標果下橫格.....

平時拉打開既人突然用劍機應該都唔多用格....佢地玩唔到劍機長處出黎....所以我覺得ok易打....除非佢響地下行路等到time out....咁我就只好用禁斷.....

原帖由 不知不覺的 於 10-5-18 12:22 AM 發表
劍機唔埋身,重叫劍機?唔埋身既劍機無威脅!!!
雙劍放標果時,un一野開槍佢就中了....
雙劍唔可以太易放標,安全少少,命中高d既放標 就係空中等岩時機前un放標,e下個範圍大d.....
單劍都係前un放你標果下快...

雙劍 ...

對方行路用cc槍都ok迫到佢
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 02:13 PM , Processed in 0.027646 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存