2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 巨商 《巨商》心得區 [已更新]屈怨靈小心得 加多了地型既企法 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[已更新]屈怨靈小心得 加多了地型既企法

我屈怨靈既2轉唔洗講都知係權2喇
但好多新手都唔知點先可以屈到30m經驗wow
今日比我發現左  應該好多人都識的了

大致上就係  控隻權2沖埋去 當第一隻怪打權2果陣
就馬上 :D  然後同佢地保持一定距離 姐係暴雷打唔到佢地既位
等佢地爆唒d守門人出黎
等到3-4次 :D 之後就可以係開左鐵壁時 沖埋去秒唒佢地

"""""""""""""""""""""""""""""""更新內容""""""""""""""""""""""""""""""""
如果有雷公既話應該仲好辦

就黎冇鐵壁就休戰 如果遇慢左時間 可能被秒了

有雷公自然可以全力了 因為唔會禁易死

所以玩台灣先既朋友都唔錯架,,有恆心,,到左e+就會有回報

有趙2既話仲好召熊貓 控隻熊貓行過去等佢放多d先控權2行過去
""""""""""""""""""""""""""""""""""更新內容"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

我配點係1800hp 300力 mp目前未加 權2lvl只係70
我甘加點 遲d會唔會有問題?  我諗住到2000hp就全力/ 一直全血

我最高紀錄係40萬經  不過係1.5倍先有  有冇人幫下我上面果個問題??
我聽朋友講佢上網睇片 人地加全力 暴到2xx   會唔會全血好d??

已有 1 人評分威望 Good 收起 理由
sunyexynt + 20 + 1 感謝分享!

總評分:  威望 + 20  Good + 1   查看全部評分

2000fun本身有上傳附件功能可以把圖片上傳上來,,但要先把巨商的圖片轉做jpg

回復 2# sunyexynt 的帖子

搞掂
如果可以  解答下我隻權2 點算好
2000hp 400mp 300力  之後加全血好定全力好??
1.其實e+仲轉唔轉 許2好??
        我目前得臣2同權2兩隻2轉
        未來打算 雷公同燕1都要
        +多隻趙2/西2  
2.仲有一隻係咪孔明好d??
        我睇人地d 文  有人話西2同加2改弱左  唔好轉
3.除左 西2 加2 趙2  仲有咩係打王既2轉?
4.未來有機會打15段既話,聽講一定要孔明同打天既兵,,
  咁我唔轉申2  用咩代替好d??

回復 3# okokop 的帖子

長遠計,,我自己加到300/400力全血,,
因為160lv左右 300力 夠法沉默晒巫女和於台,,再加出一下鐵壁的法力,,就可以夠打於台/冰狗

再配合武道家遠距離補血可以打埋巫女召出來的冰精靈屈經..

回復 4# sunyexynt 的帖子

1.武道家戴高武招技?? 唔洗轉又幾好喎
2.我有好多幻獸既人都唔洗要mp女,其實係已經夠用定係有隻幻獸可以回mp?
3.我編輯左#3既野  如果可以 唔該答埋
仲有你隻權幾多法?? 600定800??
sorry,,發心得發到問番人轉頭都有

殺身成仁保好小血架咋= =

原帖由 囧爺 於 10-3-11 11:17 PM 發表
殺身成仁保好小血架咋= =

哦 原來係咁
有明女都唔洗東方啦
話說我而家得4將1隻幻同合獸都未有
新2轉我都幾期待希望唔錯啦

之前我1日將隻權2由1lv升到100lv-0-xd

好正~有教學加圖

睇下先~~~~~~~~~

打左1耐都唔識屈=_=
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:32 AM , Processed in 0.042524 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存