2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 守護之星 BloodRiver公會收生誤會
go

BloodRiver公會收生誤會 [複製鏈接]

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

先前有些人對我們公會有些誤會
說公會因座大勢力作惡而把貓心公會的人搶走
今天我跟 貓心 公會的會長聯絡
原來他也不知道有人在來亂
他知道後也很驚訝
後來我跟他了解事情
最後發現是誤會
而而且我們都相信是中間有人作亂
在此感謝版主關了那個惡作戲帖了
另外就是感謝貓心的會長 貓塔斯
了解事情後都友善相對  
現在 貓心 和 Blood 的公會己成為友好公會
希望大家多多支持
在此恭賀各位新年快樂  身體健康 !!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

你當然要謝版主啦 石沉大海啦 你地d人罵其他公會d相 我以pm其他公會  日後慢慢黎....我要既唔係你地公會汁 要既係成公敵 咁樣對d白目先好玩嫁麻 一隻game得正義 冇敵人 又點會好玩 我台灣班fd 都黎哂玩 仲有香港d fd都黎玩 不過佢地 個個都好好人 唔會加咩意見 做就做...做野唔洗講野.不過我係受害人 比針吉到肉 先發表下 因為囉個出師有名   

奸既人呢 永遠都唔多野講 久不久一句 圓滑說話.......我嬴唔嬴就要睇我 為正義定係d咩啦 我讀過兵法.當然明白 爽條友仔做完壞事 緊係避得就避 唔多覺.得閒咪一句囉.我就係要迫佢講野 露出狐狸尾巴.....

同埋會長你又係81key咩角色...

本人係光...如果你有我好友的話 又如果當時係迷會 應該都會知道我當時幾幫佢.我份人係點...最後因為要處理公會d野 打電話去搵人 比人唱資料 個人所有資料....

你收d咩人 我唔會去理.....反正你地公會 唔係得罪我一個 依嫁...我諗有幾個...公會...果d唔講野既 大家心照就好啦

相我就發哂 慢慢啦你地 行得正企得正 唔洗驚 咪等個爽爽 呃多d1x歲女角囉 唱其他會員個人資料

人唔會由頭白目到尾既 唔比人覺得好 點會有人上當 最後搵機會害到人呢

好簡單一句 想我唔搞野 得 冇問題 叫爽 上黎道歉 我咪算數囉 唱人資料.你唱人 人唱你..你呃人d野.我知道哂....小學老師都教學生啦 做錯野 如果認錯 人地唔會咁嬲........做錯野 仲扮型下話...道歉 我咪冇野囉 3隻字咁簡單  做過唔怕認 知錯能改 我仲會睇得起你

每個人都有底線 佢唱我個人資料 就過哂我底線 唔好以為成日係屋企就得 我真係去你樓下 比錢人動住個牌 罵你成家 睇你屋企人 主唔主動出現

今日新年 大家都知啦

我如果有半句講衰佢既係大話 我不得好死
佢做出完d傷害人 呃呃片片既野 唔認呢 如果有做過佢必定胃炎一日比一日重 最後十分之難死 痛苦死

做錯野既人 緊係唔多講野 我明白 仲會話 自己玩game都係想開心 等人地覺得佢岩 幫佢...

古語有話 有仇不報非君子

我唔似得有d人 得閒一句半句 圓圓滑滑說話  賊仔所謂

我係一個熱血既人..明刀明槍都冇問題

原帖由 23960881 於 10-2-15 02:27 PM 發表
你當然要謝版主啦 石沉大海啦 你地d人罵其他公會d相 我以pm其他公會  日後慢慢黎....我要既唔係你地公會汁 要既係成公敵 咁樣對d白目先好玩嫁麻 一隻game得正義 冇敵人 又點會好玩 我台灣班fd 都黎哂玩 仲有香港d fd ...

講甘大輪野 務必又系想宣言筆戰
我簡單清楚明白表態話比人知我地同同人地公會道左歉
並已經知道左系誤會
普通一個中間人 因為自己一件事
就揚言話系成個公會有問題
我吾同你爭辯落去
又頭到尾圍繞住既都系爽一個
普普通通一個玩家 都可以比你翻到件事甘大
明眼人都睇得出 真正白目系咩人
乜野要令本會成為公敵
如果你真系二十幾歲人 麻煩你
有返一個基本人有既智慧
用正常既途徑解決問題
本來你呢個跟本就系你個佢既個人問題
私底下自己聯絡解決都吾識
都吾明點解又要發帖話人呃你
仲可以講到去入左我公會之後就會作惡
朋友 你呢種叫做解決方法?
吾該你 認真諗清楚自己立場
要解決私人問題 就吾好意氣用事
系你自己將件事吾知點解可以掉轉黎睇
乜野我地公會罵人地既相
真系有吾該貼出黎 吾好無證無據只系識片面之詞
你回覆成個結論都系因為爽而將我公會拉落水
你認為你做得好岩?
成熟少少 下下發帖都話吾想罵戰
其實只系你把心一橫要宣戰
你諗野成熟少少就吾會有甘多人要同你罵戰
我系81key都系叫 楓刈
你又敢吾敢將你守護大名擺上黎?
我地公會個個都無收埋自己
回親你既人全部都報哂名比你
何解? 因為我地真系光明正大
而你只不過系一個為左要一個無理公道
而將一個人既事變相自己一手愈做愈大
目的只不過系想滿足自己 認為自已經得到認同
吾系既話 麻煩你答我一個問題
由頭到尾 你憑邊一點邊一方面認為我地 BloodRiver 公會系一個壞公會?
你只不過系要爽難過 要令佢無容身之所
麻煩你 做人對得住自己 亦對得住人
你口口聲聲話自己講既野無錯
吾該你 話我地公會系壞公會你又有乜野證據
我希望你吾洗不得好死 亦吾洗死得不明不白
以少作大 系你甘耐系2kf所發過既帖一件好明顯既事
呢樣就系我對你既體法 自己好好反省一下
吾好認為自己做既野一定岩
仲有 我呢個帖好明顯只系交代我地公會既事
你點解仲要甘小人出黎回帖 呢個帖又點挑釁到你
吾好再甘無聊落去 我已經抑制自己心情吾想同你爭辯
你真系要系背後做惡作劇 我吾阻止
但系你吾需要回覆交代 無人有興趣聽你既所謂對得住天地既說話

有D野 私下解決唔到 就見到就嘈 你明唔明 咩野叫做 私下解決唔到 人地一日龜屋企 唔出街.又目光沈默 你教我點解決?

MSN互加黑名單

我咁做 只有迫蛇出洞 唔好意思都要做

小人定大人 我就唔知啦 有D公會呢 係人背後 罵人地.....你仲有排同人地D公會道歉   相我就發哂 睇下你公會 小人 定我

我唔排除你公會係好...但係可惜公會內有白目數名....好既公會 唔應該得罪人 論你公會有勢? 勢係邊? 大把公會比你地大

原帖由 23960881 於 10-2-15 03:51 PM 發表
有D野 私下解決唔到 就見到就嘈 你明唔明 咩野叫做 私下解決唔到 人地一日龜屋企 唔出街.又目光沈默 你教我點解決?

MSN互加黑名單

我咁做 只有迫蛇出洞 唔好意思都要做

明白 你有你所謂做事方式
一句 有證據就放出黎評論
無的話 你要口頭攻擊我都吾阻止
一句吾好意思都去推人公會出黎 你處事態度甘認真
吾該吾好甘自私 一個公會吾系得你個仇人
仲有好多無辜既族員 你呢種甘既行為好老實講好討厭
不顧人地感受 淨系將自己既問題放到最大 完全無諗過其他人
再者 由頭到尾你都無理取鬧我地公會
甘大個人 好好考慮一下自己所做既野

原帖由 andy1227 於 10-2-15 03:58 PM 發表

明白 你有你所謂做事方式
一句 有證據就放出黎評論
無的話 你要口頭攻擊我都吾阻止
一句吾好意思都去推人公會出黎 你處事態度甘認真
吾該吾好甘自私 一個公會吾系得你個仇人
仲有好多無辜既族員 你呢種甘既行 ...

好呀 慢慢黎 相我就PM左人 今晚 我想必有野睇 冇既 如果人地收埋係心 好戲精彩既 睇黎 仲係後邊

我唔自私.... 我比個例子你聽就唔自私嫁啦

如果一個人去睇醫生.......醫生講...該病人身體有D咩野壞死

咁係咪XXX先生病呀

公會內有會員壞死 係咪XXX公會白目呀

原帖由 23960881 於 10-2-15 04:00 PM 發表

好呀 慢慢黎 相我就PM左人 今晚 我想必有野睇 冇既 如果人地收埋係心 你仲慘

你喜歡 由頭到尾都系得你一個話有相
你系做到甘多野 就吾洗上黎搵人罵戰
你甘叫對得住天地 恐怕多一個世界會大亂
就連名字都不敢放上來 正直有限

相 我PM左比人 我唔登出黎 因為...要比人地內心知道誰對誰錯

我亦要比你明白 咩野係私底下解決唔到

就係人地內心入邊 所對貴公會成仇既態度

亦姐係人地唱完我資料 係到做龜兵...搵你呢個代言人出黎.佢就係公會得閒一句半句圓圓滑滑說話 諗住咁就過骨

例子: XXX先生 去睇醫生 醫生話你有胃炎喎    咁係咪XXX先生病左呢?
咁公會有白目 係咪XXX公會白目呢?

我都唔想一竹掃你地成條船 只道理係咁  我照道理做事

原帖由 23960881 於 10-2-15 04:10 PM 發表
相 我PM左比人 我唔登出黎 因為...要比人地內心知道誰對誰錯

我亦要比你明白 咩野係私底下解決唔到

就係人地內心入邊 所對貴公會成仇既態度

亦姐係人地唱完我資料 係到做龜兵...搵你呢個代言人出黎.佢就係公 ...

你已經強調好多次乜野唱你資料
我見到你個名都差吾多好似刻左"天真"2個字系你頭像
連名都不敢公佈 還學人來亂的
什麼龜兵 看來.. 有人更像喔

原帖由 andy1227 於 10-2-15 04:14 PM 發表

你已經強調好多次乜野唱你資料
我見到你個名都差吾多好似刻左"天真"2個字系你頭像
連名都不敢公佈 還學人來亂的
什麼龜兵 看來.. 有人更像喔

我ID同埋角色相 會公開的 日後 一定會公開 時間未到姐  身有屎 怕我混左入貴公會 知道咁多野.又影到下相?
定怕我係咩呀 咁想知我邊個

我都係學緊一D人炸 係暗中做壞事

我就係暗中做緊好事 比人地清清楚楚 明明白白....唔好中招 唔係死得會好慘

我天唔天真又有咩所謂 遊戲 要用現實成熟去玩 咪比壓力自己 不如返工 唔好玩?

咩野叫做龜兵 我解釋下 有玩攻防戰GAME果D叫法.怕死 唔出黎果D咪叫龜兵囉  正如得你呢個代言人出黎一樣 果D古古惑惑呢就係背後講人公會 白目既就唱人資料 呃D1X歲女網友..說話圓圓滑滑....得閒一句半句

最緊要我講D野係事實 關天真咩事

比人呃果D1X歲少女 咪仲天真 相信人地2萬蚊個月 比到幸福佢地

原帖由 23960881 於 10-2-15 04:20 PM 發表

我ID同埋角色相 會公開的 日後 一定會公開 時間未到姐  身有屎 怕我混左入貴公會?
定怕我係咩呀 咁想知我邊個

我都係學緊一D人炸 係暗中做壞事

我就係暗中做緊好事 比人地清清楚楚 明明白白....唔好中招 唔 ...

你喜歡吧小龜
那你只好做你的好事
說什麼事實
拿你名字 拿你證據又多多推翻多多籍口
怕你混入來我倒真怕 因為萬一有多一個跟你做好友
那個人真倒楣 被拉下來當守護神
什麼清清楚楚明明白白 真是好笑
名字都不敢供出來 說什麼籍口  哪裡清清楚楚?
什麼爛圖片又說證據 既拿不出來 又有什麼另外籍口 哪裡有明明白白?
還有你舉的那個什麼例子 我真怕除了你沒人看的懂
另外你強調說的什麼女孩子被騙 那個女孩子是你嗎 ?
還是有另外一個演員出來做戲 除了你 沒人認同你 就是說你輸了
你要下台階 還是要自己走 ?
PS :: 81KEYS  ID 在回覆已清楚交代
連文章也沒看好怎樣去作小白來亂喔:em012:
說的每句話都是自相矛盾 要人相信你 真是要十個百個年
原來有人把自己當英雄 難怪還這麼大的勇氣來亂 (有人見過 因為一個西方人是壞人 就把全西方人都當壞人看的 大英雄 嗎face_l_18: ?)

你係81KEY又角色咩ID呢  好想了解下.睇下係咪白目一推 蛇鼠一鍋 正如消息所講 爽幾個黎做世界 其中之一

我唔介意 D人憎我 反對我

又或者鍾意你地 話你地岩哂

聖女貞德 當時夠比人處死 日後咪又係比人話佢係英雄

仲有耶穌...當時聖十字軍 戰勝 夠比萬人話佢地係岩.日後到今日 咪知道 聖十字軍當時所謂殺既異教徒 只係人地唔信佢就殺人地.惡行所謂

仲有劉邦 戰勝項羽   又咪改寫到自己岩哂 天下無敵 但係日後D人咪覺得項羽係英雄

仲有孔明 D人咪以為佢識法術 又或者係妖道  今時今日D人咪又係知道孔明只係一個好叻既計數天氣家.同埋奸計多

你地係岩定唔岩 真係有眼人睇 時間問題  我只係唔想等到呢個時間 在有D咩野受害者

你地做事唔龜既 就叫個白目發言 點解成日躲埋先 怕言多必失?

佢做人只係得閒得一句定係 做左壞事 唔想講 等件事慢慢淡當冇件事 日後又去呃呃片片 ?

原帖由 23960881 於 10-2-15 04:35 PM 發表
你係81KEY又角色咩ID呢  好想了解下.睇下係咪白目一推 蛇鼠一鍋 正如消息所講 爽幾個黎做世界 其中之一

我唔介意 D人憎我 反對我

又或者鍾意你地 話你地岩哂

聖女貞德 當時夠比人處死 日後咪又係比人話佢係 ...

你這個人就是太多想法
認為每個人都有陰謀論
什麼白目 蛇鼠
看來 除了你都沒別人了
PS: 看來是有人新年寂寞
所以困在家中在網上找發洩對象喔

原帖由 andy1227 於 10-2-15 04:41 PM 發表

你這個人就是太多想法
認為每個人都有陰謀論
什麼白目 蛇鼠
看來 除了你都沒別人了

我向來都以事論事 你叫佢上黎道歉 咁你地公會 咪稱得上會一直變好囉 我仲點可以嘈落去

你其實都有罪 保住白目...父不教兒 過之 一個公會會長 保住白目作惡 可悲 可悲

到最後 出左問題 最大責任既 應該都算係你

我發言 就預左 一個講就得 畢竟 我唔似人地龜兵 搵代言人既你出黎

我有理怕咩 一個人上就得

新年你都仲發帖 我見到 咪陪你 玩到夠鍾出街囉....

我有冇人陪我玩緊 你都唔知啦

你唔比我為口氣出黎 第一句聲音 罵白目呀?

原帖由 23960881 於 10-2-15 04:48 PM 發表

我向來都以事論事 你叫佢上黎道歉 咁你地公會 咪稱得上會一直變好囉 我仲點可以嘈落去

你其實都有罪 保住白目...父不教兒 過之 一個公會會長 保住白目作惡 可悲 可悲

到最後 出左問題 最大責任既 應該都算係 ...

對押
你說的話沒人相信 怎會有你的人
你說自己上用來騙自己就好
什麼都要籍口
跟你聊就是沒趣

原帖由 andy1227 於 10-2-15 04:52 PM 發表

對押
你說的話沒人相信 怎會有你的人
你說自己上用來騙自己就好
什麼都要籍口
跟你聊就是沒趣

又有邊個幫你呀 有既都係你地公會入邊D人....蛇鼠一鍋

帖好似你好早就發 我都係岩岩起身 睇到先發言

我都唔諗住同你聊.我只係完成我應做既野 迫D蛇出洞姐

你又要做代言人 收埋D蛇 都冇計喎

我就唔同爽爽條友啦 自己問題 自己解決 點解要人幫先 我唔洗D咩野 後勤部隊 又或者代言人

佢唱我資料 又呃過人 我依正義黎講 應該出黎出第一句聲音

依私人仇黎講 佢一日到龜都係屋企....唔出街 因為胃炎.一緊張就賴屎  MSN互加黑名單 佢目光又沈默 點解決到呀 只有一見就嘈 佢唱我 我咪一樣 唱返佢D好事

仲有81KEY 我都唔識楓刈 你係邊個  .你係咪同佢同一路 我就唔清楚啦 但係我確實可以講既 就係你地公會有白目

其實 好既公會又洗咩怕比人唱呀 行得正 企得正 係咪先.......咁你應該都唔洗做代言人 咁辛苦喇~掛

原帖由 23960881 於 10-2-15 04:55 PM 發表

又有邊個幫你呀 有既都係你地公會入邊D人....蛇鼠一鍋

帖好似你好早就發 我都係岩岩起身 睇到先發言

我都唔諗住同你聊.我只係完成我應做既野 迫D蛇出洞姐

你又要做代言人 收埋D蛇 都冇計喎

我就唔同爽 ...

你慢慢比心機
睇黎你現實受到好多挫折
系要講到自己岩哂
開口埋口都系俗詞糟語
系少讀書定系根本吾知自己講緊乜
人地發帖你又要管
又無提你 系要搵人陪你罵戰
一陣又話乜睇吾過眼  偉大有時做得太過火就叫虛偽
我就要陪屋企人
我比個位你攞埋尾彩同比埋落台階你:em012:
二十幾歲人 做網絡英雄好喇:em012:
再甘落去我怕你系網上要求做特首

PS: 我都無怕過你
由頭到尾名又無相又無
叫你坦承相對又話等今晚等幾時:em012:
其實咪又系搵藉口得過且過
又要威又要帶頭盔:em012:

原帖由 andy1227 於 10-2-15 03:12 AM 發表
先前有些人對我們公會有些誤會
說公會因座大勢力作惡而把貓心公會的人搶走
今天我跟 貓心 公會的會長聯絡
原來他也不知道有人在來亂
他知道後也很驚訝
後來我跟他了解事情
最後發現 ...

唔知係你講野 唔識 冇文化 定係我多管你閒事呢

引用你所講:
而而且我們都相信是中間有人作亂
在此感謝版主關了那個惡作戲帖了

我下邊 咪答你囉

你當然要謝版主啦 石沉大海啦 你地d人罵其他公會d相 我以pm其他公會  日後慢慢黎....我要既唔係你地公會汁 要既係成公敵 咁樣對d白目先好玩嫁麻 一隻game得正義 冇敵人 又點會好玩 我台灣班fd 都黎哂玩 仲有香港d fd都黎玩 不過佢地 個個都好好人 唔會加咩意見 做就做...做野唔洗講野.不過我係受害人 比針吉到肉 先發表下 因為囉個出師有名   

你答我啦 你唔係最想D帖 石沉大海 你答 唔係我都唔信你啦

我現實係點.與網上無關..主要我係被動 被人先聊.我現在只係反擊

代言人....你叫你公司老闆 上黎 認錯道歉.... 我咪冇野囉 佢呃唔呃人D野 我都唔想去理啦 遲早天收 係咪先 我主要係我果單 佢道歉呀 我咪算數囉

大家好
我是貓仁貓心的公會會長0.0 貓貓

你們說的事情我不知道 也不說 也不予置評

但收生方面沒有任何人要搶別的公會的人吧

就算真的有成員退了 而入別的公會 這也一定有理由

更何況進什麼公會是個人自由 我不會干涉或者針對退會轉會的人0.0

人有自由咩~~

原來我下面果個回復都可以用係呢度用
http://www1.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3988347&extra=page%3D1&page=3
紅字為新加上去的

原本呢個POST 既主題只係BLOODRIVER會長用來交代一下與貓仁貓心因為中間之前因誤會而成為友好公會
看的是好的. P.S.貓仁貓心會長樓上已有回復,所以大家都清楚事情

但偏偏有人要當始作俑者,令個POST變成咁,而某始作俑者係2KF已有多個前科,P.S. 可以SEARCH佢ID可見佢之前D POST
最後都係果句

1. 先對bloodriver會長講聲sorry先(bcz我有背後靈跟住左...佢怨氣好重)
搗到你要浪費時間去 post野回應某D無聊既POST, 你要升lv架...會戰個個都推你上前面死架嘛,唔夠lv點得丫...(xxxDDDDDDD)
2. 事情誰是誰非,講真真係當事人先知,你要唱到我點點點,我不在乎,因為大家都有眼睛的,可以睇到黑白之分
3. 我只希望係在守星板別開post筆戰等等, 因為多數人都討厭咁既post, 別再令人討厭好嗎.
4. booldriver 公會好老實,真係好好玩,係入面我覺得好開心, 點吹水,點爛gag 都得, 如果一個會唔好的話, 就唔會有人想入的.
5. 下台階已給了你, 別自討沒趣

虎年我祝大家,生龍活虎,虎虎生威

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 09:39 PM , Processed in 0.197586 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存