2000FUN論壇

搜索
樓主: tomhazard
go

[分享] 相關ngmaymay [複製鏈接]

路過.....其實大家唔應佢佢就會無癮.....自然唔會嘈
我都係引述兒童心理學@@

=.="

nod32 同 小紅傘出名垃圾啦....上次我玩aiki 佢夠話毒啦....唔通隻online game有毒!? on.9仔....你唔識電腦就咪學人扮野啦

再加上 卡巴出名嚴.....都查唔到....你就收皮啦... 你要玩誤判? 大把唔出名既防毒都得啦

原帖由 kuen22382 於 10-3-10 02:47 PM 發表
=.="

nod32 同 小紅傘出名垃圾啦....上次我玩aiki 佢夠話毒啦....唔通隻online game有毒!? on.9仔....你唔識電腦就咪學人扮野啦

再加上 卡巴出名嚴.....都查唔到....你就收皮啦... 你要玩誤判? 大把唔出名既防 ...

我有玩誤判咩???
唔好咁激動啦, 你咁認真, 姐係話高登白龍走得唔抵~~~~~

原帖由 scott01424 於 10-3-10 01:56 PM 發表
路過.....其實大家唔應佢佢就會無癮.....自然唔會嘈
我都係引述兒童心理學@@

係, 你講得真係冇錯
冇人回應, 我真係唔會推POST的
不過, 似乎好多人都接受唔到高登 白龍 發放木馬呢個事實 (哈,反而係白龍佢接受到事實喎)
咁我就出下聲LOR~~~

哈哈哈, 當時人白龍都認左, 反而其他人唔認, 係唔係唔抵得我講出事實o既真相?

你要告佢發病毒唔該唔好係度得個講字,但係你未經當事人同意盜用他人既照片俾人告就一定入梗,快d搵人cap圖丫,廢事位精神分裂既先生改翻頭像丫

原帖由 鏡中世界 於 10-3-10 03:12 PM 發表
你要告佢發病毒唔該唔好係度得個講字,但係你未經當事人同意盜用他人既照片俾人告就一定入梗,快d搵人cap圖丫,廢事位精神分裂既先生改翻頭像丫

我要告發佢???
你慢慢睇post, 我幾時有講?
太先入為主了~~

防毒成日誤判嫁啦
誤判就=有毒??
恥笑

原帖由 埃拿芯法魯 於 10-3-10 03:23 PM 發表
防毒成日誤判嫁啦
誤判就=有毒??
恥笑

唔好恥笑白龍啦
你咁講, 白龍走得好唔抵架~~~

你告唔告佢唔到我控制,但係人地咁多隻軟件都無反應只係nod32同一隻唔知咩軟件有反應真係誤判都唔奇,我都係nod32既用家,只係我唔識電腦家人又幫買左先用,到夠期我都諗住轉,但係你盜用別人資料就真係夠晒證據,先生唔該你唔好再玩精神分裂.唔該要用就用自己既樣唔好用人地既樣黎留言.

原帖由 鏡中世界 於 10-3-10 03:29 PM 發表
你告唔告佢唔到我控制,但係人地咁多隻軟件都無反應只係nod32同一隻唔知咩軟件有反應真係誤判都唔奇,我都係nod32既用家,只係我唔識電腦家人又幫買左先用,到夠期我都諗住轉,但係你盜用別人資料就真係夠晒證據,先生唔該 ...

我都冇諗住告佢, 當然唔到你控制啦
你又唔洗解釋你家人幫你做過d咩野喎, 我估冇人想知~~~

恥笑你丫

原帖由 埃拿芯法魯 於 10-3-10 03:34 PM 發表
恥笑你丫[img]http://forum7.hkgolden.com/faces/newyear/sosad2.gifhttp://forum7.hkgolden.com/faces ... ewyear/banghead.gif[/img]

慘得過高登白龍認衰?

我只係講翻用左錢買就梗係用到夠期先,廢事你係度問點解唔轉左佢既問題,軟件出事好正常,始終隻軟件唔係人腦,係會發生問題.

原帖由 ngmaymay 於 10-3-10 03:36 PM 發表

慘得過高登白龍認衰?

總好過閣下老母

原帖由 哭不出來 於 10-3-10 03:38 PM 發表

總好過閣下老母

慘了慘了
道理唔夠我講, 要出動媽媽了~~

原帖由 鏡中世界 於 10-3-10 03:37 PM 發表
我只係講翻用左錢買就梗係用到夠期先,廢事你係度問點解唔轉左佢既問題,軟件出事好正常,始終隻軟件唔係人腦,係會發生問題.

得啦, 知啦, 你為自己解釋得好詳細

okay,咁我想問你,係咪得兩隻軟件有反應就=有毒先?仲有你唔識試埋其他軟件先下定論?如果真係誤判,而位仁兄又真係因為你del左gameac咁你會唔會為左件事陪嘗(同音字)隻game既ac既價值俾位仁兄先,仲有既就係可能位ngmaymay因為唔抵得相中人比佢真面目帥所以做出一d踩低人既行為.

原帖由 鏡中世界 於 10-3-10 03:53 PM 發表
okay,咁我想問你,係咪得兩隻軟件有反應就=有毒先?仲有你唔識試埋其他軟件先下定論?如果真係誤判,而位仁兄又真係因為你del左gameac咁你會唔會為左件事陪嘗(同音字)隻game既ac既價值俾位仁兄先,仲有既就係可能位ngmaym ...

見你咁認真,你同其他人唔同, 我認真d答你

1. 白龍個軟件,本身冇問題, 只係個檔案入面插左隻木馬, 大家安裝時會裝埋隻木馬(木馬資料之前有另一個人講過,我唔詳細講,但似乎冇人留意過人地講木馬o既解釋), 一般防毒軟件掃解壓檔係掃唔到的, 係完成左安裝之後, 再掃先會掃到(咁已經太遲了), 同埋, 木馬唔係毒,木馬係只會偷你電腦入面o既資料,佢唔會破壞你電腦運作

2. 唔係我叫佢del account的, 係佢一開始自己大大聲話一定冇事, 有事就del account, 係佢自己講的, 請睇之前的post

3. 我冇做任何踩低人o既行為, 你細心睇咁多post就知, 我從來冇問候人媽媽, 亦冇用過粗口去做回應, 我作o既回應, 只係建基於事實之上, 只係,我句句到肉,d人又奈我唔何,因為,我講o既係事實

原帖由 ngmaymay 於 10-3-10 03:43 PM 發表

慘了慘了
道理唔夠我講, 要出動媽媽了~~

我都係講事賓 你睇下幾多人問候呀伯母

1.好坦白講句,我咩電腦智識都唔識,佢也有講過信唔信由你,裝唔裝也由你決定,但係你既然裝得也都要有接受風險既心態.

2.雖然你係無問侯人媽媽既事,也無用粗口回覆人地既貼,但係你未經本人同意就拎黎做頭像,會唔會太過份,網上都有私隱,你咁做已經係爆緊人地私隱,人地唔用相黎做頭像已經係唔想人地知道佢個樣,你咁做即係特登話俾人知佢個樣,做法就好似面盆小姐一樣,只係你無公開人地其他資料一樣.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:20 AM , Processed in 0.040735 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存