2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 《劍狐傳奇》貼圖區 29-4更新★滅殺堂★我好愛我既幫會嫁*3*瑾萃有話說?? (( ...
樓主: 【唏噓*】
go

29-4更新★滅殺堂★我好愛我既幫會嫁*3*瑾萃有話說?? ((真人相..

咁多張新相都有我既

原帖由 草野` 於 10-4-22 04:53 PM 發表
HI 我game叫秋羽x呀
你好啊@@ 我係一間日本認可既av公司個名叫(Fuck you)既老闆
想請你拍一套教學電影 有興趣嗎?

點呀?!峰哥~~係咪玩野呀?!?!..凸

原帖由 草野` 於 10-4-22 04:53 PM 發表
HI 我game叫秋羽x呀
你好啊@@ 我係一間日本認可既av公司個名叫(Fuck you)既老闆
想請你拍一套教學電影 有興趣嗎?

亂講野小心比人打

原帖由 獨孤鷹雪 於 10-4-23 09:02 AM 發表

亂講野小心比人打

噓噓~~

無事的無事的.......

朋友黎嫁@@"........

但係峰哥又的確唔岩= =".....

平時口不擇言就算......~"~唉......

只能說..請尊重女性..多謝合作=]

原帖由 獨孤鷹雪 於 10-4-23 09:02 AM 發表

亂講野小心比人打

我好想試下呀@@"唔該你丫哥哥
打我ok?求下你呀..好驚啊我>_<

冇心機睇你D生活照-__-"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

因為比你D真人照吸引住

原帖由 【唏噓*】 於 10-4-23 12:56 PM 發表

噓噓~~

無事的無事的.......

朋友黎嫁@@"........

但係峰哥又的確唔岩= =".....

平時口不擇言就算......~"~唉......

只能說..請尊重女性..多謝合作=]

WAWA ,發表1下 言論就要比人打 @_@;

甘開P0ST 比人入泥做咩尼 請問 ,? 甘不如系個T0P到打住{嚴禁回覆}拉 -0-'''

人地比面先誠邀 您 ,,   五比面就 .........

haaa`  我刀系9 up下咖咋! ,五會又比人打咖可 ?  

原來 2000fun 系甘黑暗既 ,  講下笑刀 要比人打 t_t.

真系 sad ,  唉`
咳咳,,   口不擇言 同 講笑 2回事泥!  請分清楚0.0'

我五想又 口戰`! 五打甘多LUU, 廢事比人打 -3-

{PS  ;  五中2 既 就DEL佐拒 BA*   廢事又比人插拉  ;D }

不變留名orz
上清有咩好處 = =

0.0   支持妳牙''令女xDD    -3-

令女-0-加油加油
支持x99999999

原帖由 草野` 於 10-4-23 07:54 PM 發表

我好想試下呀@@"唔該你丫哥哥
打我ok?求下你呀..好驚啊我>_

Stop...一人少句..ok??...唉...............我唔係太希望係我既post上面再次出現罵戰......

原帖由 Ak1bab1` 於 10-4-23 08:18 PM 發表

甘開P0ST 比人入泥做咩尼 請問 ,? 甘不如系個T0P到打住{嚴禁回覆}拉 -0-'''

haaa`  我刀系9 up下咖咋! ,五會又比 ...

呀峰..女朋友....

其實老實講...第一..如果係依照論壇既規矩...峰甘講都已經係踩過界了.....

第二..如果係你本人...開左個post...如果你唔識呀峰.......無啦啦有人甘樣口不擇言...惡言相向....無啦啦踩你條尾..你會生氣嗎^_^??所謂人不犯我~我不犯人..對吧?!
但只係因為呀峰係麥生個朋友....我俾面麥生.....我都唔想多講甘多....不會生氣...但總會覺得不高興吧?!?!....

第三... 獨孤鷹雪 係我真人朋友...識左好耐嫁啦....佢唔知道我識呀峰...但縱使係有理性..有智慧既人..都覺得..如果係朋友..對我講呢d說話..都未免有點過份吧!?

第四... 獨孤鷹雪都係錫我...唔想有人傷害我ja....無論係朋友定係情人.....眼見自己關心既人...俾個不知名既人..甘講.....會不會生氣???....只能說...如果你不是感情用事...用理性分析下..就會知道答案^___^......何況佢只係忠告....並唔係恐嚇....何況....無指名係邊個會打........因為.....識我既人太多...錫我既人..都好多.........總不會眼見自己朋友被傷害而不去保護..不去捍衛吧?..當然我並不支持使用暴力去解決問題...^^"

第五...不要一直用"香港係言論自由既社會"來做理由...來做擋箭牌.........很幼稚....^^"

第六.....我只能說....朋友是用來尊重....唔止係朋友....做人都係要尊重對方............多一個朋友..好過多一個敵人...但如果唔識得尊重對方.....甘我寧願唔需要呢種朋友......縱使你當唔當我係朋友都好..縱使你稀唔稀罕都好..........因為只係你既損失...你損失一個真心當你係朋友既人....而我只係失去左一個唔當我係朋友..唔識得尊重朋友既人........^_^"......

以上只是我理性去分析...如果你覺得有不對或是不明白的地方..你可以指出來.....我很樂意花寶貴的時間去解答你^^........
但說之前...希望可以理性去說...不要感情用事...說出.......不經大腦的事......多謝合作^^......

最後....想說的是.....如果你堅持覺得峰既回覆係"言論"的話..我也無話可說....
我只能說....做人女朋友唔係甘做的^^"...眼見佢做錯..仲要支持佢繼續做錯事.....仲要撐佢既話..我只可以說~你愛的很盲目.....愛的很不理智^^"...
但..絕對唔係一個好女朋友....^^"...對住朋友都係..明知佢行既路係錯既..仲要盲目去"支持"的話...你唔係幫佢..而係害佢...^^"
如果你而家唔明我講既係咩...我諗...我相信...你長大後就會明白我講既野^^...

To峰
我係當你係朋友..先會當你講笑....如果3唔識7..無啦啦係post攻擊我...我相信^^係人都會反擊^^"......唉~人之常情ma....

原帖由 gooddog22 於 10-4-23 07:59 PM 發表
冇心機睇你D生活照-__-"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

因為比你D真人照吸引住

thx...^^"..但我希望你被我的生活照所吸引多點...呵^^

原帖由 Ak1bab1` 於 10-4-23 08:18 PM 發表

haaa`  我刀系9 up下咖咋! ,五會又比 ...

你d字都好得意下喎@@!!!都係呢個!!吾係呢個刀呀!!味學行先學走^v^讀多d書乖乖唷
and你相機好似壞左因為你張相爆光爆到睇吾到^﹏^

原帖由 阿永 於 10-4-23 10:00 PM 發表
不變留名orz
上清有咩好處 = =

術法打物迴既人....命中x2

又可以遠攻...

又有得出寵物....d寵物個樣又古靈精怪xD

又可以補血*3*好呀好呀!!!

嚴禁罵戰@@大家冷靜

to Ak1bab1`
其實我地原意係唔比狗回覆 唔係唔比人回覆
如果你係人應該得 我唔知啦 人狗我唔多識分 鬼叫平時讀書讀得少 天天掛住打機 唉唉~
可能有d人比較怪異 唔似人似.. 比人誤會左 所以咁lo

問鼎天你點做野 人地又fk 又av 擺明搞事你都唔刪貼
你好想入av公司做x? 唔得罪得?

你冇野呀話=.=?我12點幾先開始睇呢個POST 唔洗睇清楚來龍去脈先做野?
學下尊重人 即係尊重自己

原帖由 【唏噓*】 於 10-4-24 10:54 AM 發表

術法打物迴既人....命中x2

又可以遠攻...

又有得出寵物....d寵物個樣又古靈精怪xD

又可以補血*3*好呀好呀!!!

其實我有諗過放棄上清,,因為我果隻真的是很嫩很嫩-,-

支持支持a_a!

原帖由 神武的神 於 10-4-24 12:33 PM 發表
to Ak1bab1`
其實我地原意係唔比狗回覆 唔係唔比人回覆
如果你係人應該得 我唔知啦 人狗我唔多識分 鬼叫平時讀書讀得少 天天掛住打機 唉唉~
可能有d人比較怪異 唔似人似.. 比人誤會左 所以咁lo

問鼎天你點做野 ...

師弟...我知你錫我..*

但她是我baby的朋友的女朋友....所以不要這樣說哦....乖哦!....做人要有禮貌的...*

同埋問鼎天係我真人契哥~所以我相信呀哥唔會俾人欺負我的!!.....

都知道佢會處理得很好...請相信他的處事能力.....

師弟...謝謝你T_T...我很感動.........但我不希望有罵戰....*Chu*

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 10:28 AM , Processed in 0.052262 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存