2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 《彩虹汽泡》心得區 [活動]幻獸系 相關資料及全面分析( 三技寵合成建議技能 ...
樓主: CDXY
go

[活動]幻獸系 相關資料及全面分析( 三技寵合成建議技能 ) 20/7 號更新 [複製鏈接]

原帖由 etszyeung 於 10-5-28 03:17 PM 發表
呀生 你肯定你冇抄巴哈?
人地呢個 17/4 post既
你呢個21/4 先post
2個post似到咁 唔好話我知你自己打喎:o)
仲要叫人比good 多謝人地支持 要唔要面~__~??
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ ...

問答題果度佢有咩.. 我#7 既資料佢有咩?!
寵物,+點.. 大家有同樣既見解同研究..
幻獸系+精,, 佢又覺得.我又覺得就叫抄??
我部份資料係我認為要加上去..
上網搵見到有一d重要既.. 就將其中一D 引用落去..
你睇清楚 我個POST.. 我有無用自己文筆,再重申將我既心得寫返入去....
最重要既係.. 我無講過我100% 原創..
幻獸系開頭封測.. 來來去去唔係金狼就係土蛇..
最多都係火狸.. 一樣話係金狼同埋土蛇.. 咁就叫抄啦?!
我只係 [活動] , 我有80% 既資料係自己寫落去..

技能點法我係自己研究.. 就算寵物餵食..
我都係了解左一地個post 試完.. 再自己重申打上泥..

你剩係識搵我 差唔多. 或者引用既部份..
你唔睇我唔一樣果80% 既下?!

你咁講.. 唔通..凍奶茶個POST 係巴哈所有POST既整合版.. 又要算抄呀?!

很有用 多謝分享.. 捉極都捉唔到3魔技木蜥=.=

i hv update.. `
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:04 AM , Processed in 0.044705 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存