2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之榮耀 gc代理無希望的
go

gc代理無希望的

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

見到個代理就唔想玩了

十週年勳章(賀詞)

me too

又GC
886~

十週年勳章(賀詞)

一見到個名就諗到係GC啦-.- 吊

又一隻好GAME死係呢個仆街代理手上

Alta活動勳章

我想問下有邊個代理你地覺得好架o.o?
我無論新x線.橘子.網龍.OMG.GC.匯思等都會有人話唔好~_~"
究竟你地要咩代理@口@?

純討論

原帖由 ﹏楓靖ξ影月 於 10-4-26 06:48 PM 發表
我想問下有邊個代理你地覺得好架o.o?
我無論新x線.橘子.網龍.OMG.GC.匯思等都會有人話唔好~_~"
究竟你地要咩代理@口@?

純討論

唔係喎. 先唔好講OMG住先.
我就反而覺得橙橙好過GC多多聲.
就算點A錢都好, 起碼橙橙有良心過GC.
睇下人哋隻楓之谷、瑪奇個D係點改版嘅?
睇下人哋代理瑪奇、楓之谷係點做野嘅? ( 雖然外掛係多D, 但係一定受歡迎過GC嘅game!!
之後再睇返GC d game?!
唉...心酸!!
如果你問我邊間公司最差. 以前黎講我可能會答你橙橙.
但而家唔同啦, 隨著年紀同經歷.
我可以肯定GC差過橙橙多多聲=3="
我情願玩橙橙D game都唔玩GC.
封IP咪封IP囉. 好叻咩?
大不了我返瑪奇、魔獸好過.

迷之音:
向GC說「不」!
向夢之說「忽」!

原帖由 冰*雲 於 2010-4-26 21:06 發表

睇下人哋代理瑪奇、楓之谷係點做野嘅? ( 雖然 ...

依本人角度去睇,其實現今所有代理商都係差唔多

冇話邊個唔好、邊個唔掂...等等既野

人地此終都係打開門做生意,就算係一個好online game

比左一間現今所有代理商之中其中一間,我們都要無奈地接受

本人對個隻online game比左邊間代理商,本人根本冇乜所謂、唔介意、唔重要

同埋想講,世間上冇十全十美東西出現 ( 暗示:又要有好online game又要有好代理商 ,係冇可能既事 )

原帖由 冰*雲 於 10-4-26 09:06 PM 發表

爛橙有冇咁好

Alta活動勳章

橙仔代理咁多隻GAME...
先得馬奇炸=0="'

不過其實而玩家既標準...
點先算係一個好代理呢~_~?
其實我覺得網龍唔差...
因為我之前因為中華英雄一D點數既問題打電話去,
個接聽既哥哥仔都好耐心咁解釋返點解會發生D咁既事比我呢個傻仔聽= ="
同埋唔使30mins就處理好我既困難...
可能因為我係傻仔所以覺得網龍唔錯=v="

原帖由 ﹏楓靖ξ影月 於 10-4-27 04:33 PM 發表
橙仔代理咁多隻GAME...
先得馬奇炸=0="'

不過其實而玩家既標準...
點先算係一個好代理呢~_~?
其實我覺得網龍唔差...
因為我之前因為中華英雄一D點數既問題打電話去,
個接聽既哥哥仔都好耐心咁解釋返點解會發 ...

你試下打去爛橙個邊
唔知會幾耐呢

原帖由 冰*雲 於 10-4-26 09:06 PM 發表

WA 你眼力真係好!! 爛橙咁多隻game 你先講到2隻係好
你又唔見 你講下王者世界,艾爾之光 ,尋仙,西遊,星辰 個d 係外掛攻陷哂
爛橙 好得過 gc 我唔多信
起碼gc既客服好過爛橙先

仲有樓主 你唔玩 仲有大把人玩
多你一個唔多 少你一個唔少 88

可以同你講
呢句 多你一個唔多 少你一個唔少
好燃黑人憎

最憎人講多你一個唔多...少你一個唔少依D說話
搞到最後D人走曬.

頂...........
gc 代理d game掉寶同經驗都改到唔買點不用玩的.............
又有一隻game不用玩了...........

原帖由 hkpp01 於 10-4-28 11:48 PM 發表
頂...........
gc 代理d game掉寶同經驗都改到唔買點不用玩的.............
又有一隻game不用玩了...........

gc作風..1開ser大大隻字話嚴厲打擊外掛..
跟住外掛出現就唔會點理..經過eco.luna.希望..
都知佢咩事..收錢唔做野..有咩事就叫你等等等等
d商品又唔係平過人..d活動??鬥買得多點..邊個用得多咪送多d
再唔係??600點抽1次獎lo..唔買點果d??唔好意思..冇乜活動比你玩
唔信可以入佢d game ge版睇下玩家對佢ge評價

原帖由 乜說話 於 10-4-29 10:35 PM 發表

gc作風..1開ser大大隻字話嚴厲打擊外掛..
跟住外掛出現就唔會點理..經過eco.luna.希望..
都知佢咩事..收錢唔做野..有咩事就叫你等等等等
d商品又唔係平過人..d活動??鬥買得多點..邊個用得多咪送多d
再唔係??60 ...

講起上黎, 我呢道大把啊...
http://www2.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D6 本人分享"
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 71&extra=page=1 台灣玩家感想"
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 47&extra=page=1 夢希玩家"
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D2 去年GC的精彩行為+1
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D3 去年GC的精彩行為+2
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... p;extra=&page=1 玩家大怒+3
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1 伊希歐之夢 經驗倍化 事件 ?!
http://www.2000fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1534&page=1  
81keys板可以話係重災區...所以我唔可以逐個逐個搵比你哋啊...請自己爬爬文...

GC同YNK一樣大聲話捉外掛封ac~開頭我岩岩玩時都好相信佢啦買左好多點玩~點知講得出做不到~我係game成日見到有外掛周圍行~而官網見到封ac果D都係D蝦蟆仔~只係做個樣比大家睇~所以最後我都放棄玩

原帖由 冰*雲 於 10-4-30 09:06 AM 發表

講起上黎, 我呢道大把啊...
http://www2.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D6 本人分享"
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 71&extra=page=1 台灣玩家感想"
http:/ ...

比起黑橘 小巫見大巫
洗唔洗我搵下 王者世界..尋仙個d俾你睇 包保多過你宜家俾個d

呢d都算舊 得閒去下艾爾之光睇下
你就知道你所謂既好代理 有幾好

十週年勳章(賀詞)

GC 我反而有信心..

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:49 AM , Processed in 0.046824 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存