2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之榮耀 gc代理無希望的
樓主: 肥豪l爺
go

gc代理無希望的 [複製鏈接]

GC,代理戈d online差吾多隻隻都有"夢之"二個字
eg:夢之歷險,夢之希望,夢之音樂街,夢之航路,夢之榮耀,夢之路娜, 開頭以為有個夢之吾錯= =
點知原來有幾隻online都叫左夢之xx'= =
gc冇乜吾好= =只不過聽意見等放冇聽咁解..聽完好似當冇一回事;

其實gc有做野又死冇做野又死
捉外掛~d人又話冇用~又話亂封ac又比人插
bug錢bug裝既比人封又話冇!!但你同人交易你都唔知同你交易條友係咪bug出黎啦咁查到有問題緊係封左先啦
game既外掛eg:希望
有玩都知d外掛勁到痴線又隱形又快速閃身殺怪
gm一上線外掛就下線
仲知呢人就係咁樣凡事睇自己
自己唔好就一定覺得對自己有影響既人就係唔好既
唔知大家覺得最好咩都唔封唔查先叫好既代理定係要一個會捉外掛封ac既代理
如果講game入面既問題有時就算知道都要開發商去整返,人地代理明知有問都要等開發商整返好先得嫁
凡事唔好睇表面,因為大定有好多野都唔清楚
再講每次hk有代理新game,好多人都會話xx代理死得啦隻game
但到封測公測咪又係個個走去玩=.=
如果成日呢d問題搞到自己咁激氣,不如走去玩單機啦!!起碼唔駛自己打機打到咁激氣
(以上為個人意見.不起密插)

原帖由 冰*雲 於 10-4-26 09:06 PM 發表

唔係喎. 先唔好講OMG住先.
我就反而覺得橙橙好過GC多多聲.
就算點A錢都好, 起碼橙橙有良心過GC.
睇下人哋隻楓之谷、瑪奇個D係點改版嘅?
睇下人哋代理瑪奇、楓之谷係點做野嘅? ( 雖然 ...

wa,你睇下gamania個巨商,有$玩曬,冇$88
又睇下cso,出d on9槍,又多掛,gm又無能,又on9
gum叫好好多

話說仲有玩ECO之前
1張因為我唔小心刮花既450點
由幾搞左成個幾星期先俾返450點既序號我= ="

呃$呃$同呃$~~~~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 11:52 AM , Processed in 0.031215 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存