2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍Online 超越超級的欵難希望有高人指點,已經50lv打d怪好似 ...
go

[疑難] 超越超級的欵難希望有高人指點,已經50lv打d怪好似扣血扣得咁少? [複製鏈接]

我係練緊陰醫,4件梟吳裝,上左2粒3lv月光石,唔好計血石先,淨係講攻,打49lv落情,普攻每下49,摧心加到5點一下140~180左右,再加碎心4點同霜心1點,逆轉九陰1點,陰眽自轉1點,凝霜加到3點一下189,我經已52lv,但係打d怪扣得好少血,我眼見d人四十幾lv一下可以打成3~4百!!仲有群攻都唔出奇,但係一下拉到4~5隻怪一次過打哂...打到冇咩頭緒,希望有高人可以指點一下。幫幫手,唔該。

全內力嗎??唔係都會差好遠

你睇下你把武先,點衰都用把藍武出黎,沖既時候,重要係武魂

回復 3# +*亞東*+ 的帖子

打左响下低,低下見字。

多謝你o既意見,我本身都有呢個諗法,之後就琴晚整左把橙色武器攏手(+技擊6,氣+3)情況好左d,依家普攻一下都90~110左右,摧心到成230左右,武魂96,霜心都有300,但問題就黎啦,人人都知道把武打得耐o既時候會減低攻擊...有無更好o既意見再改得好d?除左買商城d野之外 ,仲有冇其他辦法改進 ..又如果要買商城野,咁有冇一d料成本少又改得好d(當然我知一分錢一分貨 ,但買之前都希望想知咩野應買咩野唔應買,何 況本人都唔係有太多錢用於打online game之上 )。如果有人可以幫到我的話,我會送出60元寶俾最好答案o既人作為幫我o既一點點心意之報酬,只限翔鳳server。感謝感謝

主手武器沖武魂同入內石, 副手就搵把高潛沖內功攻擊(入技石/內石), 防具除左著加內+筋骨,不妨考慮埋
加技力, 技力上到3xx好好爆。
[仲有群攻都唔出奇,但係一下拉到4~5隻怪一次過打哂...打到冇咩頭緒]
你講自己定人地?
我拖怪既方法
首先出冰甲,30秒內應該都拖到8-9隻,招技完左就出仙風護身,幻陰指群怪,
幽步閃身,空檔補血,凝血補命,屍毒群怪,20秒仙風完左就出住百靈等冰甲回, 無血用散手,
就黎頻死用血嗜一下補滿血。不斷重覆。 凝血好好用可惜cd太長...
[人人都知道把武打得耐o既時候會減低攻擊...有無更好o既意見再改得好d]
講緊[斬新?]買舊磨石咪得
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 12:01 PM , Processed in 0.034573 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存