2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan <整理>攻略資料及統一交流-大家睇完幫手按推薦 等多d人 ...
樓主: ☆魔鬼皇☆
go

<整理>攻略資料及統一交流-大家睇完幫手按推薦 等多d人睇到( 請看1#更新內容)

十週年勳章(賀詞)

如果有得幫人洗
600幾點省了

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 問題先生 於 10-7-21 07:19 PM 發表
如果有得幫人洗
600幾點省了

都唔係既 遊戲中都得到重置技 只不過只一項技能重置同埋會有失敗情況

十週年勳章(賀詞)

我想問點解當我主動攻擊玩家時
右下角個格到佢話我使用失敗既?
ps 我夠30lv 魔力充足 不同公會 不同隊伍 距離適合

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 IvanL_24 於 10-7-28 10:38 AM 發表
我想問點解當我主動攻擊玩家時
右下角個格到佢話我使用失敗既?
ps 我夠30lv 魔力充足 不同公會 不同隊伍 距離適合

會唔會對方未夠30呀 攻擊對象都要夠30先得嫁

我想問暗精40lv任雙手的力量..係要打咩怪先有骷髏幽靈

原帖由 靖~少 於 10-8-10 03:16 AM 發表
我想問暗精40lv任雙手的力量..係要打咩怪先有骷髏幽靈

係唔係黑妖既主線任 如果你下參閱以下連結
http://www1.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-16 02:27 PM , Processed in 0.105891 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存