2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 《彩虹汽泡》公會區 彩虹城 "上班族" 家族帖
樓主: yau0614
go

彩虹城 "上班族" 家族帖

咁最後點呀隻牙?

其實泡泡真係幾好架喇
又和平,唔使俾人執骨搶怪亂p
而家仲有人一齊玩
玩olg無人吹下水真係會好悶...同單機差唔多...好難玩得耐
雖然我很多時候都是靠根性......(單人多開自練- -)

蛇蛇好勁啊~~~
睇黎幻師都可以好好打

回復 41# bigmonster 的帖子

我宜家,「雙紫牙」
琴晚放工返到去又沖到一隻,不過貼出黎個時得狗狗係到。
靠佢地用到70級副本,直到打到「卡薩之刃」狼王70級副本紫武。+3闇攻擊,毒品!

回合制邊會執骨搶怪亂p架...即時戰鬥上腦?哈哈
梗係要一齊玩,先好玩啦,一個人單練好苦悶架。

我之前都有識幻師係好勁,搵日要搵蛇蛇見識一下先!!

蛇蛇有亂舞嘛
最少打死一隻之後會轉target已經同我地d技差好遠

我就係講其他game有得搶怪執骨亂p啦
不過講起...個時打幸福(回合架)俾人話搶怪.....
有病.....幸福你有無玩過?
算係戰略式回合制
要行地圖架- -

我都想加, 我都係上班族~ 玩既時間 真係7-1
之前見好多族都係小朋友多  有時覺得太低B

原帖由 bigmonster 於 10-6-3 11:44 AM 發表
蛇蛇有亂舞嘛
最少打死一隻之後會轉target已經同我地d技差好遠

我就係講其他game有得搶怪執骨亂p啦
不過講起...個時打幸福(回合架)俾人話搶怪.....
有病.....幸福你有無玩過?
算係戰略式回合制
要行地圖架-  ...

遲D真係要見識一下!未見過人出大亂舞,幻師買少見少,就快要變成受保護物種。
無玩過,不過宜家都成日搶怪(太合拍,打埋同一隻,攪到成日打空氣)

原帖由 lsclml 於 10-6-3 11:58 AM 發表
我都想加, 我都係上班族~ 玩既時間 真係7-1
之前見好多族都係小朋友多  有時覺得太低B

你好!介唔介意pm/留低個ID比我?
我今晚(有私事未必上線)/聽晚再搵你

我會問長問短之後,先會加你入族,有人話下次要問埋「3圍」=口="
因為我地收人會有少少的要求,所以到時希望你唔好介意。

或者做個簡短既自我介紹! =]
又或者寫一份一萬字既遊戲心得比我,哈哈!
再唔係,交9,600可因做入會費。kaka!

為左唔想打空氣
所以我一般都會俾毀滅出左先
之後我先出
減少浪費....

幸福個玩法係遇敵之後入戰鬥畫面
不過就好似slg咁...計你行動pt行幾多格又或者出到咩技
戰鬥畫面係戰棋式地圖
人物撞到人或者怪會停左係到
俾人打背1.5倍 打邊1.25倍
仲有地型高低差- -
你可以當打機戰...不過char係會撞停既
仲有要計行動數.....
係一隻要好用腦既回合制
係依種情況仲俾人話搶怪- -

收新人係好...不過你咁講笑法會唔會嚇走人架

小朋友咩 咁易嚇得走
PM左你了~

回復 47# lsclml 的帖子

9600可因喎~~~~
我就比唔出喇- -

嘔一萬字出黎囉

死大怪不回我SMS!!!

我好慘ar...!!!我畫到尾, 諗住由painter轉回ps喇..
點知.
xyz你個painter....hang左整死左我個file!!!!! 2個鐘沒左喇!!!

我地係度吹水幾好...吸納新血...haha

原帖由 yau0614 於 10-6-3 11:41 AM 發表
我宜家,「雙紫牙」
琴晚放工返到去又沖到一隻,不過貼出黎個時得狗狗係到。
靠佢地用到70級副本,直到打到「卡薩之刃」狼王70級副本紫武。+3闇攻擊,毒品!

回合制邊會執骨搶怪亂p架...即時戰鬥上腦? ...

恭喜曬~
又要諗下57之後揍裝了...

= =
我無留意有MESSAGE.....

今晚我都係唔返屋企煮
我應該煮唔到= =

原帖由 bigmonster 於 10-6-3 02:22 PM 發表
= =
我無留意有MESSAGE.....

今晚我都係唔返屋企煮
我應該煮唔到= =

搞錯!
(你話返邊度先)

原本好夠時間..依家沒左個2hrs....

當然係MOS啦= =

原帖由 bigmonster 於 10-6-3 01:02 PM 發表
為左唔想打空氣
所以我一般都會俾毀滅出左先
之後我先出
減少浪費....

幸福個玩法係遇敵之後入戰鬥畫面
不過就好似slg咁...計你行動pt行幾多格又或者出到咩技
戰鬥畫面係戰棋式地圖
人物撞到人或者怪會停左 ...

同d外人組隊,我等佢出先,佢又等我出先,等得耐都係決定唔等啦,點知最後一齊出 ,都唔知係太合拍,定係唔合拍..

幾得意喎,我都幾鍾意玩戰棋game。
嘜嘜騎士團...個類,另外會玩SD gundam,但從來唔玩超級機械人。

咩講笑丫,我好認真架!!!

原帖由 lsclml 於 10-6-3 01:30 PM 發表
小朋友咩 咁易嚇得走
PM左你了~

收到pm了,等份詳細既驗身報告出左之後,我就會通知你架啦!

原帖由 littlehoiyi 於 10-6-3 02:22 PM 發表

恭喜曬~
又要諗下57之後揍裝了...

你諗住合?定係用60副本武?
我知你有挖礦,不過如果唔夠黃晶原石可以搵我。
我挖左3粒,之後先發現無市場 最多平d比你,總好過放係銀行唔知做嘜。

真係服你地兩公婆...有電話唔用,上黎吹水

我地用msn....mms....好少用電話
話哂做緊野架= =

等依個問題呢..其實毀滅點都應該出先
我地低攻既當然係補刀啦
而且我地隨機打怪...無理由打左佢個陣先
睇唔同情況我出唔同技架

杖呢....副本杖打唔出....所以應該都係合裝架喇
黃晶我應該有一粒原石咁大把
因為無特別去挖...最近停左手
不過我地應該都要星期日左右先會57架喇= =
好遙遠

原帖由 bigmonster 於 10-6-3 02:50 PM 發表
我地用msn....mms....好少用電話
話哂做緊野架= =

等依個問題呢..其實毀滅點都應該出先
我地低攻既當然係補刀啦
而且我地隨機打怪...無理由打左佢個陣先
睇唔同情況我出唔同技架

杖呢....副本杖打唔出.... ...

哈哈,我唔知你個工作環境係點,不過我個到講一兩句就無咩所謂既。

我同MOMO呢排都係KEEP住刷水洞,要刷哈苦戒指。
如果有水紋杖就留比你,等你成本唔洗咁高。之前MOMO打到把,不過沖白左!

回復 58# yau0614 的帖子

我左手拿筆...右手MOUSE..好難講電話...其實
同埋我都係想搵個人發洩下我沒左2個鐘既不滿....
都不想打比人阻住人做野...
MSG佢可以得閒回到我嘛...

我真是唔係好敢衝紫...感覺真是好難~!!

P.S.今晚好像2KF又有洗帖活動?

原帖由 littlehoiyi 於 10-6-3 03:56 PM 發表
我左手拿筆...右手MOUSE..好難講電話...其實
同埋我都係想搵個人發洩下我沒左2個鐘既不滿....
都不想打比人阻住人做野...
MSG佢可以得閒回到我嘛...

我真是唔係好敢衝紫...感覺真是好難~!!

P.S.今晚好像2KF ...

左手拎筆,右手拎老鼠,好PRO!不過呢個世界上有免提。
海兒好慘,兩小時既心血,就咁無左!

其實綠沖藍,同藍沖紫,都係差唔多,10% = Nothing
不過由藍色變白色,真係好心酸...

今晚8點...抽多幾多分子返黎沖沖先!
唔知係家族帖,吹水,會唔會中獎呢?

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-17 02:04 AM , Processed in 0.033867 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存