2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻月之歌 點解會set到咁??
樓主: clcrocco
go

[討論] 點解會set到咁?? [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 aesope35248 於 10-5-9 04:22 AM 發表

你可以叫所有唔鐘意既人轉game
但你覺得轉左隻game會好?
如果有少少對隻game有熱誠既人都唔會亂叫人轉,
最多叫人升高殺返去,因為少一個玩家遊戲少份樂趣,叫人走易,但叫人玩難,如唔係做咩要搞咁多宣傳

槍頭唔好指住我
我係引用唔晒52樓個段所以直接打而已
請睇清楚52樓最後個句
另外我都唔係將"唔鍾意轉game囉"作口頭禪既人
講完

玩過星曲WEB

原帖由 羅剎 於 10-5-9 04:33 AM 發表
忍唔住又要講多一句,真係最後一句..
玩家既流失,絕對唔係比人殺呢d芝麻綠豆既小事,而係代理太呃錢!

你可以唔買點玩,無人叫抽朱雀.其實唔用點玩都可以玩
呃錢可能係一個問題,但被人殺唔代表唔係問題,我認代理無能真係整走人,但我覺得遊戲系統都會係原因之一,先會叫改.
可以你會覺得我太理想化.但因為佢有機會改先係咁講
其實無扣經又唔會阻到人pk,點解唔整走佢大家開心,除非你見到人扣經會好開心.....

玩過星曲WEB

原帖由 soulmate 於 10-5-9 04:34 AM 發表

槍頭唔好指住我
我係引用唔晒52樓個段所以直接打而已
請睇清楚52樓最後個句
另外我都唔係將"唔鍾意轉game囉"作口頭禪既人
講完

我講左幾個鐘都想訓啦,
但係真係利弊自己諗下lo,
我覺得無pk扣經真係唔影響pk而且有正面影響
其實作為一個遊戲愛好者都係建議完就算
繼續打機,睇下有無改,無改都係要咁玩啦,只不過想爭取下
如真係覺得pk扣經咪算lo,咪睇下官方有咩搞作
最後祝大家封測玩得開心

原帖由 aesope35248 於 10-5-9 02:54 AM 發表

你係講[咁如果殺人唔扣經.又會紅名咁殺黎做乜]
你係講-我殺你我紅名人地就要扣經
講到俾人殺果個人既錯
因為殺你搞到紅名人地就要扣經
本身d人殺人唔係為左人地扣經,
係殺人既快感,快感有左,付出代價應該
而 ...

我幾時又講過呢句??
殺人紅名,會比人追殺,又會扣經,又會掉裝
而比人殺果個又唔扣經,乜事都冇
你覺得要咁先正常??咁我殺人黎做乜
快感??何來快感??人地都唔怕你
1直話高手殺新手,會搞到新手流失
但你又有冇諗到高手流失??

希望新手區 唔好有D 咁的事發生

玩過星曲WEB

原帖由 乜說話 於 10-5-9 09:25 AM 發表

我幾時又講過呢句??
殺人紅名,會比人追殺,又會扣經,又會掉裝
而比人殺果個又唔扣經,乜事都冇
你覺得要咁先正常??咁我殺人黎做乜
快感??何來快感??人地都唔怕你
1直話高手殺新手,會搞到新手流失
但你又有冇諗 ...

咁有掉裝仲點解去殺人?
人地跟本無諗過出手打你,咁你去打人俾人追殺係唔係抵死先
點解一定定要人地一齊同你扣經?
如果人地答覆同你打死左扣經無野好講,
但依家係無啦啦俾人扣經,
而會掉裝問題,有心去殺人點會成身神裝,
除非約左朋友pk,掉左裝會俾返你,
根本唔會有人笨到用主力裝去殺人

而且唔係無諗過高手流失
高手升lv升到悶都會pk下,
但pk扣經,低lv就話易升返,但高lv升幾%都幾耐下
點會有高手身上有經去同人pk,正常人都唔想係打怪以外扣經
只造成日部份人唔去pk,等升左lv先去,除非佢封左頂
個個都去等身上會經先去pk,根本係-少pk既交流
如果又想pk但唔死,咪去p d低lv過你既人
咁又對d無出手但俾人打死既人公平咩
雖然遊戲係有咁既系統,但講真人地扣經對你有咩影響?
除非你p仇家,否則為了扣別人經有咩用,到頭又搞到自己掉裝
正所謂食得咸魚抵得喝,紅名俾人殺掉裝叫人同情?咁唔想pk但俾人殺扣經果班人又邊個去同情?

玩過星曲WEB

原帖由 黑執事 於 10-5-9 09:28 AM 發表
希望新手區 唔好有D 咁的事發生

新手當然無咁既問題,因為係安全區,新手出左新手區後,我就唔知會點

十週年勳章(賀詞)

死左會加經驗仲正

十週年勳章(賀詞)

原帖由 技能大師 於 10-5-9 06:13 PM 發表
死左會加經驗仲正

想得太多了

遲下又多一班人走
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 07:15 PM , Processed in 0.030841 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存