2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 高達街機系列 Gundam Extreme VS (GExVS)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: mcpy2000
go

Gundam Extreme VS (GExVS) [複製鏈接]

原帖由 無極~ 於 10-5-17 12:56 AM 發表
我想要番DX既感覺=.=""""

紅勇

原帖由 妹控 於 10-7-7 01:58 PM 發表
京寶梵唔知有無機會強化少少...

京寶梵難用得過份,我玩左咁耐都未見過人用得勁……
依家用緊紅卡,先發現紅卡原來好Q屈機……

原帖由 zero0919 於 10-5-30 10:53 PM 發表
00...NP量子化兩次玩完(未打中人就俾人打中=死....)
extreme量子化左都係扣好少....
感覺好似ACE.....
光槍好似好難中咁-口-"
wing改勁左好多.....
超期待用企鵝王@_@(多魯基斯III)

多魯3出ga機會好渺茫...諗落中,近距離應該幾屈...多魯加支鞭,唔屈都難埋佢身

原帖由 零極魔冰 於 10-9-3 04:46 PM 發表

京寶梵難用得過份,我玩左咁耐都未見過人用得勁……
依家用緊紅卡,先發現紅卡原來好Q屈機……

細機又幾可有人用得勁...最算性能比較高個幾部1000 cost升級機都係難同d2000/3000機打

京寶梵本來設定就唔係強...我覺得重點係要識運用用ac個系統...尤其ac>b個性能雖然威力低...有時會帶比你驚喜

紅卡我唔熟...但睇落無咩優勢...佢槍唔係多(牛油炮彈數簡直唔夠用)未又係靠cs...無格鬥槍又唔多又無咩殺著真係唔知可以點屈
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 10:08 PM , Processed in 0.024206 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存