2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻月之歌 大家認為係5係真係要開到最高上限80lv呢? ...
樓主: 0o權o0
go

[討論] 大家認為係5係真係要開到最高上限80lv呢? [複製鏈接]

做咩唔揀

原帖由 天使得得BB 於 10-5-26 03:10 PM 發表
唔開既話有咩玩= =???

可以出副本比我地打 我宜家仲係52lv 我真係諗唔到60lv有咩好做 更何況宜家升到80lv?
到時封頂做咩?殺人?宜家我係覺得封頂之後 唔可以死 唔好殺白名人 搞埋搞埋幾百幾千萬死經同pk值 到開新上限果陣慢慢打怪清??
pvp系統以經on9 副本系統仲on9 ﹝30打唔到30lv副本  係要40之後至打得(呢樣野宜家唔清楚有冇一隊3x打到)﹞  之前成日話多人搞到ser爆左又呢樣又果樣  咁不如佢張重心放係副本到  30lv副本掉返30lv武同裝  40lv副本掉返40lv武同裝  一黎可以搵到副本樂趣 二黎可以解除d人掛卡搞到爆ser問題  可能我唔係點打副本唔知啦  到宜家我打過有經有寶掉既副本只有龍宮 又係要打到最後隻鯊魚至有稍為好少少既野掉 仲要係掉石 宜家60好多?我感覺仲有好多公會都未有60 咁快出80??呢隻game既樂趣係咩  日日打重任打到天荒地老?到左80有咩做?重複返60果陣做既野?殺新手?

一早升左60果ja咪又係靠bug升
係咪到時開左上限 如果又有bug升上80
再封返果個bug 攪到lv 差距拉得仲開ar

按鍵精靈軍團又要出動嚕~~

唉 ...
我地面對現實啦
遲過人地玩少少說係咁架啦
不過橘子肯整反已經很的了
最少隱身忍者被P會立刻現身

笑傲無雙

-.-仲有100%都會爆

原帖由 影歌‧奈爾特 於 10-5-27 10:20 AM 發表

可以出副本比我地打 我宜家仲係52lv 我真係諗唔到60lv有咩好做 更何況宜家升到80lv?
到時封頂做咩?殺人?宜家我係覺得封頂之後 唔可以死 唔好殺白名人 搞埋搞埋幾百幾千萬死經同pk值 到開新上限果陣慢慢打怪清?? ...

封頂做咩係個人既事...
但副本果到我唔認同!
40法35戰38戰34祭38祭已經夠打有凸
個法係我...我去打果時係35~果時其他人比呢個lv低冇人過平均35~36~
要圖唔係冇...但我唔識係到up圖上黎
*係唔知第幾次先想到要影=.=*

周街都60lv,唔開玩咩?

原帖由 影歌‧奈爾特 於 10-5-27 10:20 AM 發表

到時封頂做咩?殺人?宜家我係覺得封頂之後 唔可以死 唔好殺白名人 搞埋搞埋幾百幾千萬死經同pk值 到開新上限果陣慢慢打怪清?? ...

咁多副本仲唔夠- -..?
如果30LV副本5個30LV就夠打有乜好玩A_A?
有難道先有人去升LV去打..
打完個30副..哇.做完D任..898囉..副本.咁?

我雙60左唔開我真係唔知可以做乜...掛卡...打副本...比你打夠24小時你都開始悶啦

尼個社會係咁咖啦~咩都追求快!你地慢左你地蝕底之麻

都唔明d人嘈咩,自己升唔到60就唔比人開80上限??係咪要等到全ser d人60先開呀?
至於樓主所講既bug問題,同開80有咩關系??
宜家人地都話會改番好d bug啦。耐心等下啦
至於升lv方面,爛橙都係一間公司,唔通唔想賺錢咩??你地唔用商城雙經jia,唔通要其他人都陪你地唔用慢慢升?
你地追唔到lv,係你地自己問題囉

十週年勳章(賀詞)

追lv game就係咁架啦....
講真一句,副本越後越有目的,而且相對難度都差好多

依隻game叫易升好多好多,只係自己有冇諗點升
同埋有冇人同你分享點升

我成日見到d人升到40lv就話,30副有冇人打
升到50就問40副
我次次都話依d人浪費時間,如果專心d打怪升lv
或見重任近就做,機本上一星期至十日點慢都60到....
而且一日玩5,6個鍾,其實都差不多 = =
咁當然要雙經幫啦= =

依家打黎打去果d公會,放眼落去,差不多隻隻60
仲有一乍雙60
你唔開到80,依班人一吹雞走..8888888

依家開80,仲有副本加劇情,其實都幾期待下!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 03:21 AM , Processed in 0.040909 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存