2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 洛汗 Rohan [未試過]既問題
go

[未試過]既問題 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

我知 封測時 係有 [生死簿]的.............

請問一下~~~

p左人  or   比人p左~

都會相方的生死簿 都有對方既名存在.....  是嗎?

假設............. 我比人p左~

我既生死簿 就會 有果個人既名~~

甘我 轉瞬 去 p 番佢~

甘..佢個名 會 在我既 生死簿上 自動除名嗎?

定係...... 點樣呢~~?

佢紀錄左係生死簿,你p返死人都唔會無
最多可紀錄50人,姐係你隨時可以返去打多幾獲=p

原帖由 星留月邱 於 10-5-31 23:51 發表
佢紀錄左係生死簿,你p返死人都唔會無
最多可紀錄50人,姐係你隨時可以返去打多幾獲=p

哦~~!!!!

唔該晒~!!!

想再問~~~  甘睇唔睇到 係邊個打人先GA??
[ IF I SCREEN IT DOWN ]

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

而復仇只可以免費飛一次 之後要到npc俾錢再飛

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 10-6-1 00:47 發表
而復仇只可以免費飛一次 之後要到npc俾錢再飛

$____________$  哦~~~~~~!!!

其實呢~~ 我問呢個問題... 主要係因為...

好多game 都有一種人~~

就係 佢殺人好地地~

人地打返佢~~~  就鬼晒甘嘈~!!

又分分鐘 唔承認~唔應數~ 一於失憶甘話!!

又要 威士忌~~  衰到扒嚮地~!!
所以 好多時 我都由佢 唔想嘈~

我未玩過... 有呢類 生死簿既game
so~~我想知個 [生死簿]記錄 係點樣???  ^_^
( 唔想搵人試呢個 function  更加唔想用自己黎試 )

依家 照你地甘講......

即係 只睇到名~~   而睇唔到 who 殺 who ?  同埋 時間個d ???

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 ☆可兒☆ 於 10-6-1 06:19 AM 發表

$____________$  哦~~~~~~!!!

其實呢~~ 我問呢個問題... 主要係因為...

好多game 都有一種人~~

就係 佢殺人好地地~

人地打返佢~~~  就鬼晒甘嘈~!!

又分分鐘 唔承認~唔應數~ 一於失憶甘話! ...

有人殺你 生死搏會有名出(紅色版面) 按落個名可以免費直接飛去復仇 仲可以組埋朋友企埋一齊飛去復仇的

但如果係轉左暗殺模式既鄲或龍 生死搏只顯示族名 但一樣飛到去復仇

免費一次後 就要俾錢飛勒

另外就係 你去pk人殺完人 戰羸左 都一樣有對方名係到俾你自己睇你殺過既人(藍色版面)

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

補刀啱哂
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 02:41 PM , Processed in 0.040747 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存