2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 高達街機系列 有冇車仔同好?
返回列表 發新帖 回覆
go

有冇車仔同好?

無聊走去玩車仔
發現佢彈幕唔弱
但係救機好慢
所以如果同隊友part
兩部機一定要痴實
一比人分開就等死

一睇topic以為你講緊睇波囉
車仔究竟係狗仔定坦克?

原帖由 MJ88 於 10-6-8 10:21 AM 發表
一睇topic以為你講緊睇波囉
車仔究竟係狗仔定坦克?

sorry .. 我標題誤會左

係GVGN 架車仔

SD 既狗仔當然係勁到爆啦~

係講緊GVGN隻ゲドラフ...
呢部機我都好鐘意多武器d招又過引...只係缺乏火力同係地上行動硬值大左d...係傷害高d場玩好正

原帖由 私名前Terry 於 10-6-8 06:48 PM 發表
係講緊GVGN隻ゲドラフ...
呢部機我都好鐘意多武器d招又過引...只係缺乏火力同係地上行動硬值大左d...係傷害高d場玩好正

所以佢一定唔會係地上冇boost , 完boost前一定要跳一下,或者空中落地
比人埋身壓住打都好正, 有無敵後格反格鬥

原帖由 oscar1999 於 10-6-9 02:11 PM 發表

所以佢一定唔會係地上冇boost , 完boost前一定要跳一下,或者空中落地
比人埋身壓住打都好正, 有無敵後格反格鬥

我慣左空中行動...部機又有落地技都唔洗點驚,說到後格反格我覺得唔算無敵掛...我會用不過用黎避槍再格中人多D不過唔中ND唔切踩左落地好大獲喎慣左用特格防身多

樓主開個詳細dゲドラフ討論區玩下阿ma...公開下d連技戰術睇你好似都對呢部機有一定認識(雖然wiki都有)...不過我之前開過1個wzc討論都無人理=_=唔知係唔係psp專用定係d人都知道哂部機點用問題(更大問題呢到好似人流唔多)

原帖由 私名前Terry 於 10-6-9 11:48 PM 發表

我慣左空中行動...部機又有落地技都唔洗點驚,說到後格反格我覺得唔算無敵掛...我會用不過用黎避槍再格中人多D不過唔中ND唔切踩左落地好大獲喎慣左用特格防身多

樓主開個詳細dゲドラフ討論區玩下阿ma...公開下d連技戰術睇你好似都對呢部機有一定認識(雖然wiki都有)...不過我之前開過1個wzc討論都無人理=_=唔知係唔係psp專用定係d人都知道哂部機點用問題(更大問題呢到好似人流唔多)

無boost 千祈唔可以用後格 , 等死...
特格防身其實又係好耐好麻煩..

而家開下先
wzc 非街機用 , 始終冇乜價值
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 11:06 PM , Processed in 0.030116 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存