2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 我懷疑...................
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 我懷疑................... [複製鏈接]

我懷疑d人點解咁鍾意圍插樹仔 係因為佢張大頭相 = =+
唔通佢地覺得太帥哥  唔抵得!!!!

p.s. 不過樹仔有時做人真係幾柒
算啦 樹仔 收儉下啦 依藍佢地係語情個時你又要嘈 依家住事成灰 何必又同人嘈呢

啦啦 你唔識我 但我好識你 你有咩問題我講出來啦
第一:比較自大
第二:比較小氣

其實呢  劍狐大把hkd戰士 你用的點數唔算多 仲有你身破流刀 全身真黑 out左date好耐啦
要向外望 望遠點 要強就要入點 入番幾萬點= =+...

你太執著閃裝 閃裝沒希望的 放手啦 潛能系統都就快出 10級潛能只加20閃 但10級潛能+40命中
游戲設定本身就決定左閃避沒戰場價值
玄宿唔一定要玩閃避的

你成日想指揮人 咁係唔得
仲有唔好成日放自己係正義天平上

講完啦 基本上我唔係太僧你 (可能因為我帥過你= =+)
不過收檢下啦 帥是一種罪 特別是要招搖...

你真係多舊魚

我無玩一排 我係同樹仔相處過一陣 起碼佢唔會無事生非 (我識佢果陣)

我唔係同佢好熟 但係佢都應承幫我整紫裝 果時佢仲未入紅塵

(最尾因為自己懶 無打料無整)

對於安魂 一直對他先入為主 聽講係因為搶洪問題一直針對至今

會否有點小事化大..... 雙方客氣一點 不就沒事了嗎 有必要嬲都而家?

玩隻game 無需要樹敵吧= =

至於語情居部份 因為未曾為其一份子 所以不參與討論

對我黎講 打機既後生仔 年少氣盛 有邊個唔自大

但係最起碼唔搞事 已經係一個唔錯既人

對比起樓主呢個topic 似係搞事多d 所以 樓主請自重

"仲有唔好成日放自己係正義天平上 "

係咪都應該自我撿討一下?

原帖由 唐手船越 於 10-6-19 08:47 AM 發表
我無玩一排 我係同樹仔相處過一陣 起碼佢唔會無事生非 (我識佢果陣)

對於安魂 一直對他先入為主 聽講係因為搶洪問題 ...

唐手船越點解你唔玩劍狐>"<
玩日版既DN?

真係超膠
表面上話人帥
實質踩到人一文不值……
1啖沙糖10啖屎
永遠講一套做一套
咁又係既,最「勁」、最「正義」、最「有道理」、仲有……最「帥」都係你,乜都你講晒就得架啦~

P.S.仲講咩未到最後一刻都唔可以放棄,見到你賣acc笑左囉
我諗「愚不可及」都好過大愚若智既

原帖由 硬豆 於 10-6-19 11:10 AM 發表

唐手船越點解你唔玩劍狐>"<
玩日版既DN?

我已經抵受唔住 無盡既升lv 重任地獄喇

我諗大家都升到好"支力"

最簡單既解決方便就係加多d 洪荒經驗同埋 副本 經驗

咁樣就唔洗搞到升lv 好似得一種方法

不過我都無打算返黎玩了v_v

dn 我都係間唔中先玩下 近排無咩心情打機~~~

原帖由 唐手船越 於 10-6-19 08:47 AM 發表

對於安魂 一直對他先入為主 聽講係因為搶洪問題 ...

我係黑心商人 一向唔係好人 點解我要去正義天平 = =+
仲有我同樹仔沒你想像中咁惡劣 你想多左了

dn好唔好玩? 我朋友之前比個宣傳片我 好似好正 隻弓手出排射超正 d怪又彈下彈下
香港版出個時我可能都玩

p.s.
另外個個就唔洗理 同佢一向唔妥 佢不過係隻井蛙 我都懶得同佢吹

原帖由 不翼夢 於 10-6-19 01:03 PM 發表

我係黑心商人 一向唔係好人 點解我要去正義天平 = =+
仲有我同樹仔沒你想像中咁惡劣 你想多左了

dn好唔好玩? 我朋友之前比個宣傳片我 好似好正 隻弓手出排射超正 d怪又彈下彈下
香港版出個時 ...

唔係話你對樹仔有d咩 只不過你為左小小事開post有d奇怪姐= =

而且我覺得 你唔係同佢相處過

唔應該話人 自大/小氣

我自問講野亦都中立無話偏幫樹仔

我都係想有問題既雙方 冷靜落黎 諗下係咪要搞到咁殭?

前事不計 後事欠提 好難做到咩? 多個朋友好過多過敵人吧

至於dn 個個玩過都話好玩 d技能好靚又實際 尤其法c系果d技

不過係自己懶得玩 香港出果時我諗我會勤力d玩v_v

原帖由 唐手船越 於 10-6-19 04:55 PM 發表

唔係話你對樹仔有d咩 只不過你為左小小事開post有d奇怪姐= =

而且我覺得 你唔係同佢相處過

唔應該話人 自大/小氣

我自問講野亦都中立無話偏幫樹仔

我都係想有問題既雙方 冷靜落黎 諗下係咪要搞到咁殭 ...

@@我放棄左DN啦   封得測黎我去左旅行  @0@ 意加玩緊小學雞 中學牛  
如果8月尾反到黎  公測又無幾耐就玩   到時帶我升啦

感谢大大分享~~~~~~~~~~~~~*****+++++

感謝大大的分享---------------
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 11:11 AM , Processed in 0.030922 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存