2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 70級修羅對職業的看法大揭發!!!!
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 70級修羅對職業的看法大揭發!!!! [複製鏈接]

我發現題目唔夠惡, 所以沒人理
原諒我昆左你入來= =+

我唔玩啦 決定賣左隻70級雙修修羅
原因唔關隻人物事 隻人物絕對優質

我都係今晚好突然咁聽到朋友講左句 搞到唔想再玩下去
昨天msn 我朋友add我 講左一句
x媽的 x冇x錯 台xxx癡xx 潛xxx屈xx爆 佢x仆x恨錢恨xxx線 80x唔x點xxx玩
因為佢份人沒咩口德 句野好多粗口 已經比我加密左= =+

告別了大家
曾經以為我是不敗的 曾經以為我是100%會玩到劍狐100級的
曾經....曾經....

掛羊頭賣狗肉的時間完了
入正題!!!!

賣70級雙修修羅 可坦可殺人 絕對優勢
黑甲大大曾經話 神裝後雙兵修羅一定是最強的
修羅是所有職業中最最最最先苦後甜的職業
到底點解 佢係交易區到有說明  大家快點去看看!!!

link: http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=367295

其實佢講左d咩令你唔想玩

句野睇唔明

神裝修羅對任何廢裝門派當然係最強的

十週年勳章(賀詞)

本人認為最先苦後甜的職業應該是 凌雲門 吧 ~ ~

係啦~
其實我唔係好明你個句野講咩- -

笑傲無雙

佢好似想講潛能點好屈錢wo,
所以早走早著, 遲走訓唔著wo.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 08:48 PM , Processed in 0.028614 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存