2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻月之歌 《幻月之歌》貼圖區 [幻月服裝分享]@@更新,頁底(樓主未潛水XD") ...
go

[幻月服裝分享]@@更新,頁底(樓主未潛水XD") [複製鏈接]

前言

一直都奇怪冇人專門POST D衫上黎睇,對於我黎講,D裝算係我玩落去GE其中一個動力,講真日日係咁重任都5係辦法,得閒睇下D裝都可以排解下鬱悶GE...

所以!!!繼上次第一次貼圖成功後,我發現自己對貼圖充滿興趣!!!而且好多人都讚我家左細妹好靚女 WA KAKA~~~!故 今次搵左家左細妹做MODELXDDD5好俾我專美XDDD
好剌~吹完水係時候抹下口水,到入正題GE時候啦~

1.5記得個名GE裝,POST左D特別版先

2.[鋼鐵之心]  簡稱(冇眼睇裝)

3.[純真玲瓏26LV] 開神殿屋21 LV箱,我個人為左今之影相先著第一次,因為開齊我都3X LV著緊其他裝.

4.[王子裝36 LV]36LV開信箱做任,做完就有啦,我37 LV偶然開信箱先見到= ="如果我5開信箱咪一世都5知-0-?

5.[清澄36 LV]風里朱古力任換,我就中意混王子裝一齊著

6.[若草41 LV]都係風里朱古力任換,我曼近先換番黎FOR影相,都OK靚丫^^

7.[若草(特別版)41 LV]最特別咪係個頭LOR,又係叫若草,係...櫻華尋寶!(多謝raytse2006提供^^)

8.[福音41 LV]係櫻華尋寶!(多謝raytse2006提供^^)呢套裝我都好少著,隻鞋顯得我隻腳好粗...P.S.呢個有頂護理帽係櫻華尋寶TOO
有D暗...再影過先>"<

9.[開拓者31LV]風城NPC買...呢個係我表妹黎GA^^佢都幾大力下WOR-0-

10.[七曜41 LV]風里圖鑑開...冇心情打心得,好熱...想快D貼晒D圖= =

11.[山下白雨51 LV]流放尋寶

12.[山下白雨(特別版)51 LV]頭都係流放尋寶

13.[森羅萬象51 LV]毒障尋寶...我尋呢個裝足足尋左十世..D機率......

14.[...]LATER補番正面,大家知點得到GA 啦

15.[桔梗]39LV 商人的遺願任買..之前有人POST過啦...到我家姐出場啦= =家姐...你有咩想講自己講啦,我5想打= =好支力...

後記...
一個字"支力",係度想招募其他裝GE圖,商店商城都得,男女都要...仲有!!!聽講有套王子裝叫[血薔薇],我想睇-3-有冇人分享下..THX
5該~~~~~~~!睇完留個言咩都好,我會睇...THX(我暈啦= =+好熱...)

已有 4 人評分Good 收起 理由
★藤原拓海★ + 3 15.[桔梗]39LV 商人的遺願任買 唔明.... ...
pksmlo + 3 對時裝大好的我 太感謝你了~
七原光一郎 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!
^幻v靈^ + 1 加油@@/

總評分:  Good + 8   查看全部評分

笑傲無雙

樓主你好有心機
支持一下先

多謝^^ @@你可5可以借你個女神圖我POST下-0-

笑傲無雙

回復 3# youngmay3904 的帖子

哈哈 我個個唔係裝黎係隻怪黎ga(55副隻王
係咻俾我呃左呢
真正的我俾佢踩左係地下@@
而簽名檔向我跪拜個個係變圖鑑的
原來山下白雨係咁樣  我只搵到個頭@@
不過通常我鐘意混裝多d
因為同人唔同少d撞衫

支持下先
如果有埋男裝就好了

支持
我仲係新手...小時間玩...見到D令衫先有動力玩
希望大大快點更新再放D圖比大家睇

想問2千fun有上傳圖片功能嗎= =

2000FUN有個人空間可以上傳圖片,5知你係咪指呢個?

那麼如何進入個人空間

短消息 會員 搜索 標籤 我的話題 我的權限 控制面板 幫助

不見有個人空間= =

你按左上你個名

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

支持一下~
個人覺得...
第3幅那個...
其實是小紅帽來的吧(逃

THZ
圖片分享

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

有冇人要e套...平放

7.[若草(特別版)41 LV]最特別咪係個頭LOR,又係叫若草,係...死..5記得逄魔定櫻華尋竇...太耐啦,希望有心人講低>"<
係櫻華度尋到..
8.[福音41 LV]又係5記得逄魔定櫻華尋寶...好似係櫻華!?呢套裝我都好少著,隻鞋顯得我隻腳好粗...P.S.呢個有頂護理帽,5得閒POST LATER補番
依套都係係櫻華度尋到.
頂帽都係係同樣地方搵到嫁.
p.s.支持大大,希望你搵到更多服裝既圖la

係邊度買GA-3-?

笑傲無雙

取得方法:52重任朱古力
月華套裝普通版

月華套裝特別版(個頭係神子尋番黎)

月華套裝自己配搭版
都係用番桔梗頭好睇d-v-

14.[...]LATER補番正面,大家知點得到GA 啦
呢個..請問點拎到ga???

笑傲無雙

回復 17# niole 的帖子

第一張圖鑑@@冇記錯的話

哈哈,我又搵左幾張圖,得到左D資訊,明天更新,炒熱個貼圖區XD仲有!!!!多謝樓上各位大GE大支持同幫助 THX!!!>3<!!!

[幻月服裝分享]@@第二回(24/6更新)

16.[女僕裝]整個商城裝先-0-(我周圍搵MODEL= =")

17.[祕境21 LV]OK靚GA,聖泉NPC買

18.[先鋒21LV]都係聖泉NPC買,我冇買黎著過...

19.[荒漠之鷹26LV]神殿21LV箱開,我開齊之後都冇著過,我個人不喜歡擋住個樣GE裝,不過都可以有其他配法(配若草頭?)

20.[蜂蜇41LV]神殿41LV箱開,QUITE BEAUTIFUL-0-不過我會配若草頭,若草頭真係幾好襯XD(終於有男仔相啦= =我細佬黎...)

21.[海藍61 LV]個名好似錯!?mikan1215提供GE女仔相我一陣放,放住張男仔先,期待著呢套,哈哈

22.[藍色波紋61LV]灰城朱古力任,好靚,我想儲齊一套法C裝>"<

23.月華套裝普通版---取得方法:52重任朱古力(由mikan1215提供>3<)

24.月華套裝特別版(個頭係神子尋番黎)---可5可以講埋係邊到尋丫-0-?THX(集中係呢個POST先,福音裝升級版?)

25.有套26LV忍者裝好似係外人居尋,叫電光火石,之前有圖,不過E家冇左(我想招圖丫!!!)
[img][/img]

26.買點送GE裝!?VERY NICE~有永久就好-3-"

後記
上次要補番GE圖,E家禁埋發表回復就補~
今日好晏先番到黎,本來想維護期間POST,不過冇可能>"<
5緊要啦,等我打埋D特別消息先~~~
1.巫女裝仲有套叫[紫苑]好似71LV,不過我5知點得黎,希望有大大提供,想儲巫女裝的朋友要留意啦^^!
2.有套海盜裝叫[新世界]又係71LV,5知點得黎AGAIN.希望有好愜提供THX

P>S>有冇得個POST整上去D??

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 08:07 PM , Processed in 0.041656 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存