2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 《彩虹汽泡》心得區 淺談水果大對抗 (文長慎入)
樓主: hdytto
go

淺談水果大對抗 (文長慎入) [複製鏈接]

好多人鐘意懶醒拖遲d先用強力炸彈
其實咁樣本身個總分會低 就算第一都冇咁多錢
第一唔到就連二百蚊都冇

十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 itachikc 於 10-7-12 08:59 PM 發表
好多人鐘意懶醒拖遲d先用強力炸彈
其實咁樣本身個總分會低 就算第一都冇咁多錢
第一唔到就連二百蚊都冇

依d係d人拖得太遲用唔哂強力炸彈先係
就算我拖遲d先用強力輸左我都可以有200可因以上(最高個d都有差唔多230)
其實我覺得幾時用強力炸彈要成隊配合
好似6隻怪=4下強力清完(有時要加多粒普通既)
如果得3個用強力,2個用普通
唔係有1隻1下爆擊死=要打多1回合
唔好睇少個1回合
除左要等怪打之外,你地隊仲要做多下擲炸彈既起步姿勢
咁多場累積都咪話唔哂時間
8隻同10隻點樣比較有效率就自己諗
但係依d配合好多時都要成隊都有一定既強力炸彈儲備先得(當然過多/配合唔好就會有你個情況出現啦)

十週年勳章(賀詞)

支持好文長文

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

幫到D唔識玩水果既人

原帖由 HopeNeverEnd 於 10-7-13 12:07 AM 發表

依d係d人拖得太遲用唔哂強力炸彈先係
就算我拖遲d先用強力輸左我都可以有200可因以上(最高個d都有差唔多230)
其實我覺得幾時用強力炸彈要成隊配合
好似6隻怪=4下強力清完(有時要加多粒普通既)
如果得3個用強力 ...

咁識玩既 當然明咩時候應該開炸彈
問題就係好多人只係以為自己識玩...
另外講下 其實我覺得一組25人 最好分到5隊4人 同1隊5人
分絕對拎得好快 打6隻只要兩個開強炸就可以2回合 4個開重可以1回殺
不過而家好多人開分身打 郁d就斷線...怕既都係組滿安全

十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 itachikc 於 10-7-13 05:50 PM 發表

咁識玩既 當然明咩時候應該開炸彈
問題就係好多人只係以為自己識玩...
另外講下 其實我覺得一組25人 最好分到5隊4人 同1隊5人
分絕對拎得好快 打6隻只要兩個開強炸就可以2回合 4個開重可以1回殺
不過而家好多 ...

其實1組有無25人呢
我地諗就係4組平分
but感覺上總係會覺得某1組會少人d
而多開既問題無解~
我地控制唔到
雖然單開既樂趣好玩得多
因為你win既機會只有1/4
但係好多為左可因
令到隻game既樂趣越黎越少
d人成日話隻game無咩興趣
但係d活動好多時因為玩家多開先令到無樂趣

一分鐘看見的長文XD

一開波    留名10粒強力就 ai放強力係前面啦

都唔明留咁多黎做咩q 留到20幾粒最後又咪係用唔曬

正正常常冇lag機 打 輸左都200架啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 02:12 PM , Processed in 0.035323 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存