2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 仆街卍丫恩卍
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 卍龍天火卍
go

[其他] 仆街卍丫恩卍 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

嗯,上左黎都冇用,佢地d牙齒印,
我地聽下故仔先啦

佢話佢打副本打到踢都係第1次.

我就佢呢句野黎睇. 覺得件事係有內情

你有冇諗過, 其實你俾人踢可能係你問題?

十週年勳章(賀詞)

講過啦,等被告上左庭先算啦

以前我隻刺同佢打聖王2王(會連暈個法c)
叫佢開招神佑結界幫我防暈(-xx%物傷同唔會暈)咁樣會好易打
佢同我開聖光真言比自己   結果全團人差d仆曬街

我唔知佢有無換左人(放ac)

原帖由 好人C 於 10-7-25 04:30 PM 發表
以前我隻刺同佢打聖王2王(會連暈個法c)
叫佢開招神佑結界幫我防暈(-xx%物傷同唔會暈)咁樣會好易打
佢同我開聖光真言比自己   結果全團人差d仆曬街

我唔知佢有無換左人(放ac)

係囉,呢條人妖好衰

十週年勳章(賀詞)

人妖
幾時先滅得哂

個朵好似臭左好耐嫁啦喎~o~唔係冇人知嗎

十週年勳章(賀詞)

就係冇人知,你知E個論壇,,,,,,仲未普及哂......黎黎去去得個班人.......

十週年勳章(賀詞)

笑;''你估d人信你定信我'' <--E句好串;
正明你多FD;先會講E句~_~

十週年勳章(賀詞)

係佢好有自信,比我都會咁講(因為我講個d野唔知咩黎,

你知唔知點解我唔加攻防?個個人打8g一入8g都會加攻防先既,而你?一入直沖唔等人,其他人未入就直沖拉怪,咁咪搞到好易死,同埋你仲要講左句(上埸果d假架?)如果一陣拉拉下冇哂攻防既,你咪你夠防再拉先?定搞到人地死哂先?
你又知唔知點解我要踢你出隊?因為你個左3個字(死人妖)我人唔人妖關你咩事先?我平時已經忍忍埋埋唔理你,係你令我火上加油.咁關人咩事先?
我講e句~>(d人會信你定信我?)我同咁多人打8g,一定會加攻防,如果唔加攻防既,一定有我既原因
                                        (唔該下次唱人講埋中間果部份)

十週年勳章(賀詞)

回復 31# 呀恩... 的帖子

欣賞您肯親身上黎解話,
因為原告無左最重要的證物,
而家等原告返黎答話
再HOLD多陣先,單CASE好快Close file
==================================
人妖我都開過 ,
不過講得你個句野的人一係就係我之前打個類,一係就係講口齒,有誠信的人
==================================
但係都打到最尾啦......如果你講的野又係真的,
其實雙方都冇講大話.....

佢掛住自己衝去打王,唔理d隊友死活,(仲可能講左唔知咩野說話(佢冇show出黎比我地睇....)係佢唔岩
但係你地係一齊入去打王的,組人前應該溝通好先....(一係你地本身就好fd,好有默契....)
而唔係為左夠腳而打...臨時拉夫...
你e+打到最尾飛左人地....佢話唔興就呃你啦.....

(所以我最憎打戰埸同埋e d任,,,我最中意亂黎,自己知自己事,
人地叫都唔去啦,有藍裝,有料合野又點姐,
冇次完到任,真係xxxxxxxxxxxxxxxxx,哂時間)
=====================================================================================================
,,,你地自己搞啦,和好啦,冰釋前縑,一人講聲sorry對你地都有好處...
如果唔想修好,想結怨的你地就結啦(只可以話你地都唔係對方心入邊條虫,你唔講,佢點知你個陣諗緊乜....

多個朋友好過多個敵人啦,唔好做到咁絕,唔係就恨錯難返..
日日係game入邊都見到大家盞激死自己...同埋你d fd,,,,做磨心..
(可能你個知己就係佢都唔定,e個世界d野好難講,haha
[hdutube]s2nSkWm3OkA[/hdutube]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 呀恩... 於 10-7-26 07:37 AM 發表
你知唔知點解我唔加攻防?個個人打8g一入8g都會加攻防先既,而你?一入直沖唔等人,其他人未入就直沖拉怪,咁咪搞到好易死,同埋你仲要講左句(上埸果d假架?)如果一陣拉拉下冇哂攻防既,你咪你夠防再拉先?定搞到人地死哂先?
...

想當年 無ec加攻防我又咪咁拉
想當年 我見佢玩變性 我又咪話佢人妖  
不過佢都無試過踢我出隊
但點解同一番話 同一件事 發生係你身上會搞到咁呢
講笑都要睇同人熟唔熟嘛 雖然我都同佢唔熟

十週年勳章(賀詞)

回復 33# 累0o0 的帖子

當年D人好勁的,擋得要幾勁就幾勁,單拖都仲得囉.....
制C擋得,聖騎狂戰擋得,刺都擋得...地獄隻怪擋哂lol(見我細佬係咁先,<不過得3分鐘中玩野?lol)
(法C 好似多得制...好似mama地受歡迎,可能睇下你咩裝啦.....
(遊就唔敢講啦 我隻豹仔好似係得返dd血先識得暈人...真係唔好旨意佢呀,
如果d人各有各打,我身邊d怪殺到埋身,我條命凍過水,我剩係會隱身係到睇你地打

e+d人....唔知啦.....
其實咪又係睇你識5識得分d技,隻game本身提供左d乜比玩家使用
(d戰埸,仲有世王ar d任,夠料就打到你唔打,d人狂刷tim ar
=============================================================================================================
個陣佢出變性先正呀,做情侶有經ma A_A
不過......人妖隻隻GAME都大把,唔好咁多幻想,比人呃左都唔知呀

原帖由 呀恩... 於 10-7-26 07:37 AM 發表
...

但你打完先踢人嘛,你打到尾王先踢人咁撚9.第一場打完,,但仲有攻防wo小姐,拉完怪自殺你又唔加?藉口多多.但始終咁踢人都唔岩,無謂再搵藉口

唉.廢事再嘈-.-你話係咩咪係咩囉.我有錯.我認.

十週年勳章(賀詞)

太多字,懶得睇

十週年勳章(賀詞)

冤孽

丫恩,咁你今日自己盲睇唔到我個post,開喇巴話我del左post? 真係未見過人咁膠,得版主先del到,傻系我話過要唱9你,我就一定會唱9你

十週年勳章(賀詞)

DEL PO要比REASON架......冇得亂DEL....最多封下你PO.....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 08:27 PM , Processed in 0.033223 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存