2000FUN論壇

搜索
樓主: kevin1704
go

期望 [複製鏈接]

原帖由 ★小寸°≠ 於 10-7-29 11:42 AM 發表

...大家使吾使甘苦惱. 其實好易打... 慢慢就知. 有好多話都打到./唔一定M24

大哥,有好野要放出來....就算唔講哂都講比較易打的一話呀....(我只知M24同M25)

原帖由 oacldsrx 於 10-7-29 11:52 AM 發表

大哥,有好野要放出來....就算唔講哂都講比較易打的一話呀....(我只知M24同M25)

m20. 單刷     王    出中書機會都有60%(都幾多人刷m20)
m21 刷黃key 要靠幸運 禁空白汁. 因為黃key冇顯示
m22   王出中書. 機率底
m23就冇.
m24m25 你都知喇.

原帖由 zala031031 於 10-7-29 11:30 AM 發表

咁你期望佢今日維護新增某些物品叫有用又唔算難出

算吧啦!!都唔望佢會出到d咩好野係益玩家.....

但希望佢唔好又好似上似更新咁..出埋一大堆飛機頭之類個d垃圾啦...

哈哈哈!!!!!!淨維護唔更新tim呀xd

問你死未xdd

講真  gameone明顯係冇心搞好隻game 佢係有心就唔會出咩飛機頭e d不知所謂ge道具啦 原著冇野俾佢跟住出咩   仲有 d人物又味出晒 你係想人玩ge就搞次大更新啦  唉

公測緊都唔搞d大更新出黎.明唔想吸引他人黎玩

我念佢計劃d野 或者其它方面做好d 隻game都5係出左好耐= =

我地都諗到啦 佢地會諗唔到 ? 咁不如到我指佢地做野算啦 份糧俾埋我啦
佢係有心ge  一早更新d野啦  出埋d道具最把幾火

我也加入討論,好像不太好吧。明天便是動漫節,有時間再談談。

另外,有D野要搞清楚,K1係代理GAME。GM係遊戲管理員,唔係製作公司,唔係要加o羊都得。
不能讓開發公司每星期推出新東西,我也只好說句抱歉。
再者,製作任何東西也需要時間,不是說一句便可以變出來。

要求開發公商,出外觀,是想大家輕易玩玩。對,冇實際用途,只可以等你型o的,唔可以加強戰力。
但反過o黎諗諗。出有數值o既野,要買o左先可以勁,會被指「食錢」;出D唔影響大家強弱,可以公平競爭又叫「廢物」。

用心諗諗,係一個好矛盾o既想法。即係要「食錢冇公平競爭」,定係「廢有公平競爭」呢?
兩個答案斬好奇怪,只可以話,今時今日,好多人諗o野都好負面,好小正面思考。

不過.更奇怪o既係。明明成日諗o野好負面,偏偏又唔怕同人交易受騙。見人地話有平o野放,又唔擔心人地食錢。
個人覺得,講到尾,都係一個「貪」字。(睇睇大陸,平野,唔一定係好野啊。)

人最大的成功,是付出。人最大的失敗,是貪心。
既然,現實非付出等同收獲,但人若沒有付出,就什麼也不能獲得。

就算是被騙也好,能在被騙中獲得經驗,人才能成長,面對更大的風浪。
害怕失敗,害怕被騙,並非軟弱。無法對面失敗,不能在趺到後爬起來,才是最大的悲哀。

希望D貼圖裝做好D啦?
比錢都比得心甘命抵...

比如羅剎杖/盾..虎少帥件甲 (雖然我係老妖)
黑龍教主衫.....7星劍...
要人比錢自已都比番D誠意
(唔好得原本果3隻色...明搵笨)
9成9既玩家都係男性
頂多買件披風.....唔會買帽扮Q羅

168包我覺得好抵
不過我係龍虎FANS
希望快D開風雷隊...唔好大細超
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 03:41 PM , Processed in 0.044031 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存