2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍虎亂舞K1 [王者之風盟post]1/4/2012更新 很多懷舊相請入來欣賞. . ...
樓主: 瀧震天
go

[公會] [王者之風盟post]1/4/2012更新 很多懷舊相請入來欣賞. .^_^ 現時尚未開放收人.   [複製鏈接]

再推~~~~順手係到收卡,5%,10%提升卡,大量,密我

原帖由 客車 於 10-8-16 10:35 AM 發表
再推~~~~順手係到收卡,5%,10%提升卡,大量,密我

早兩日 留左言係你的買賣版  想收你的白級 小龍  但你冇回應 是否己賣出

sor~~~我只放一天,我已用。

瀧霸兄好我係新加入的劍心卍殺乂十卜下先:smilie_:):

原帖由 lau7896 於 10-8-16 04:37 PM 發表
瀧霸兄好我係新加入的劍心卍殺乂十卜下先:smilie_:):

劍心兄 多謝你加入 王者之風 大家庭  希望每一個在王者的兄弟 真正 享受到 龍虎遊戲樂趣  !無事無非  有福有財

原帖由 客車 於 10-8-16 03:32 PM 發表
sor~~~我只放一天,我已用。

你自用 有冇張隻AC 入番王者之風 呀?

入左喇!尋晚你招我架

原帖由 龍九洲 於 10-8-16 04:56 AM 發表
個x唔係呢個x呀?
使唔使教埋你點打呀夠做埋黎
呀 sorry
係 一夠做埋黎一  | 車寶山 |  先岩
有膽做 冇膽認
一時又話做朋友
背住我同人講叫我開啦叭都想嘈我?
又話估唔到霸天都仲會開咪搵我?
你呢挺 ...

龍九 我有同你通過咪 不過係 幾日前 的事 我冇記錯 是bug錢事件 第二日 我只係問你一些 bug錢事件的問題 從 冇講夠做 任可事
或講佢係衰人 請 你係這理 講清 楚

你講昨日同紅龍 、夠做 嘈 後面加句 又話估唔到霸天都仲會開咪搵我}比人感覺我昨晚好似同你通過咪
喂是否想誤道咩呀 我再這理再講一次 我昨晚、前晚都冇同話龍九 通過咪 只在早幾日就有 講的都係一些 bug錢事件的問題 從 冇講夠做 任可事 或講佢係衰人 夠清楚未 還有你同藍殺神講  佢昨晚拉我的會人去佢會 冇問 題 不過 佢洗我的會友頻,真係好冇品算啦 藍殺一向 冇品 都係全人皆知 我不是口講 請大家看下面 照片 是我同這位前會友 對話 的情況 佢當時 己入了藍殺的會 今日她離開了 我係這理講 藍殺神 你拉我公會的人冇問題 有來有往 好閒  玩遊戲 係自由 不過你以後唔好話我會 拉你D人 你重可以 同你日日通咪的 黑骨堂 係你老友 都可以暗地拉佢 火紅年代的人
黑骨堂問你點解 ? 你話是玩下 現在 我話比你聽 黑骨堂都係同你玩下佢盡力拉下你的人 雖然 以下相片 只係我係己過了去藍殺神 的會友 公道自在人心 大家自己 想啦 ?請大家 看對話內容 如你藍殺神想玩大D 都可以 樂意奉倍

我昨晚 在相中細細粒對 我  講左 藍殺的拉人洗頻事件 我才 拉你會的人  在這事 之前我自己 從未試過 拉過你會的人我夠擔做 一定夠擔認

我唔係念大家 出過來見過面   食過飯我都唔會留有餘地 ,比你 龍九 、藍殺 !你地是否真的夠膽 做 夠膽 認 呀 !你

同藍殺的所作所為 我同沙士比亞 在咪都全聽盡,你要我去盡D都可以  我做事  唔會只係口講  你想聽錄音 都可以  我都

想知你 龍九 同藍殺 係唔係夠膽做 夠膽認 呀 !

原帖由 瀧震天 於 10-8-16 08:44 PM 發表
我昨晚 在相中細細粒對 我  講左 藍殺的拉人洗頻事件 我才 拉你會的人  在這事 之前我自己 從未試過 拉過你會的人 ,我夠擔做 一定夠擔認 ,我

唔係念出過你!玩 出過黎食飯,我都唔會留有餘地 , ...

ok 我見個文鎖左
你係到出字 我又係到回番你
細細粒(即darkgunz)夜~天 公會會長講到我地咁衰
仲要佢係係夜~天轉過kings
正確d講係王者轉夜~天再轉kings
你話我誤導
但你正正係到歪曲事實囉
講到我咁衰
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
人地使唔使開個咁既post同我講笑同我玩?
總之你個會 你既人就一定係岩
就算係黑都可以講成白
因為你個會就係大會 強會 正義之師
我地就係廢會 一世要比你d大會蝦?
我咁講岩唔岩?
當人藍殺跌底 你地就話要踢人走啦
今日人地有事 係呀 你第一次咪保佢囉
第二次第三次咁 咪一樣踢架啦
因為要keep住個會有品呀嘛
唔可以整衰個朵呀嘛
有冇拉過人
自己心照啦
講咁多晒氣
格離個文鎖左
我廢事係到同你筆搞到你呢個咁重要既會post都鎖埋
字我只會出一次
不作回應

原帖由 龍九洲 於 10-8-16 08:48 PM 發表

ok 我見個文鎖左
你係到出字 我又係到回番你
細細粒(即darkgunz)夜~天 公會會長講到我地咁衰
仲要佢係係夜~天轉過kings
正確d講係王者轉夜~天再轉kings
你話我誤導
但你正正係到歪曲事實囉
講到我咁衰
htt ...

藍殺神 當初係英雄天下 有錯 沙士比亞 藍殺神有錯咩   係正路我想問下各位 會長

如D會友 做 出一些 行為 公會唔認同 或有昆人行為,邊個會可容納D昆狗行為或到處生事 原來你

藍殺神 龍九個會 可以接納這些人 ,難怪你地 都是同路人 ,你同夠做嘈 無無端端  加我名 居心何在 你話我正係到歪

曲事實 係 因我同沙士比亞冇行出來指証你龍九 藍殺神 的所作所為 你龍九 藍殺神 自己真係賊喊捉賊  你夠膽當面

對質都可以 ,面就係人地比,假就係自己丟

原帖由 瀧震天 於 10-8-16 11:06 PM 發表

藍殺神 當初係英雄天下 有錯 沙士比亞 踢藍殺神有錯咩   係正路,我想問下各位 會長

如D會友 做 出一些 行為 公會唔認同 或有昆人行為 ,,邊個會可容納D昆狗行為或到處生事 原來你

...

巴打 我留意左你好耐,
你真係好幽默,
我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍,
我真係笑到爆左肚,依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀,
塞返落個肚到,
你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?

原帖由 瀧震天 於 10-8-16 11:06 PM 發表

藍殺神 當初係英雄天下 有錯 沙士比亞 踢藍殺神有錯咩   係正路,我想問下各位 會長

如D會友 做 出一些 行為 公會唔認同 或有昆人行為 ,,邊個會可容納D昆狗行為或到處生事 原來你

...

霸天兄 我好似咩都冇講過
莎士踢我,你仲記唔記得佢果陣講咩?
佢話如果我可以收番d勁人就可以唔踢我,
有冇咁既事你地自己知,系你地既人同我講架

大家等一等,其實e加隻game好悶 , 籃殺神 & 龍九洲 希望你地個會努力快d升 ,跟住莎士比亞&霸天同我地 王者成員努力升呢, 大家有自己地盤再開戰玩玩
,唔知到時 剩番幾多個仲繼續玩呢??????
大家嘈係無結果的...你地有你地道理...我地有我地道理......講真隻game應該一早有公會對戰啦....加下遲來的春天.....
大家努力 努力 做 公會任務

你地個會既入雲龍,一夠做埋黎一bug錢比人封左3日?
3日都唔見佢地,如果系既話系咪應該踢?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 jason12345 於 10-8-17 12:52 AM 發表
你地個會既入雲龍,一夠做埋黎一bug錢比人封左3日?
3日都唔見佢地,如果系既話系咪應該踢?

希望你可以明白,
本會宗旨沒有一條說明不可用BUG。
雖然沒有說明不可用BUG,   
用BUG當然是不對.
他們亦坦誠認錯
但本會亦根據宗旨,
亦作出適當的處分。
加上他們亦接受了GM對他的處罰,
'知錯能改',是一個人最基本的品德修養.
但若果有人'知錯不悔改' , 那就該被踢出會。
何況'人誰無過',
最後一句:
做人留一線 ,日後好相見。

原帖由 龍九洲 於 10-8-16 11:14 PM 發表

巴打 我留意左你好耐,
你真係好幽默,
我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍,
我真係笑到爆左肚,依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀,
塞返落個肚到,
你有冇諗過未來幾個月去紅館開 ...

毒撚毒撚毒撚

原帖由 瀧震天 於 10-8-16 07:46 PM 發表

龍九 我有同你通過咪 不過係 幾日前 的事 我冇記錯 是bug錢事件 第二日 我只係問你一些 bug錢事件的問題 從 冇 ...

算吧啦你 你自己都講話你收人係要第一係有品
你個紅龍霸王叫有品? 踢勁人轉組同新手打 記住係開緊10m場
咁叫有品?我同你地講踢佢 你又唔踢 咩叫有品呀又話第一係收有品個d人

個單野係黑係白自己知啦
仲話我好事多為
又話第一最緊要有品
開會個幾個自己個人其心不正仲有咩好講

十週年勳章(賀詞)

原帖由 seedzero121 於 10-8-17 11:47 AM 發表

算吧啦你 你自己都講話你收人係要第一係有品
你個紅龍霸王叫有品? 踢勁人轉組同新手打 記住係開緊10m場
咁叫有品?我同你地講踢佢 你又唔踢 咩叫有品呀又話第一係收有品個d人

已作出警告了。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 03:01 AM , Processed in 0.047479 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存