2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 童話家族區及交友區 雪姑七友ser 毒撚組 9lv族誠邀玩家
返回列表 發新帖 回覆
go

雪姑七友ser 毒撚組 9lv族誠邀玩家

十週年勳章(賀詞)

想入族,條件就要識背
1. 已退出童話者兼舊族人到此一遊
2. 已退出鴨s既族人 到此一遊v_v
3. 任務結束 歐陽小王此名 從此收山
4. 我已長久退出童話
5. 不想放棄歐陽家族歷史 忍辱負重地重回快ser處理此族 現正招生.....
6. 小王重返鴨s
7. 小王重返快s
8. 小王 從此退出童話

錯一條,代表唔係毒撚,所以唔會招你入族,識背之後仲要通過考試
考試內容如下:

1.識吹水/扮fd
2.得閒就上黎2000fun抽下水
3.講多d自己既威水事,例如:玩童話7年,我呀哥隻ac秒水木等等.
4.一定要online game 有老婆,但要係真人未見過 (例如:某某人係我老婆)
5.要識投訴,仲之咩野都投訴啦

如果有興趣,歡迎pm我入族...

9lv毒撚族歡迎你地呀︿︿”

如果想知更多族既條例,歡迎搵歐陽小王解答。

請盡量唔好講歐陽小王2000fun個名,唔係又會比人投訴嫁啦

記住,毒撚族歡迎你,等緊毒撚們入族

推薦一下呀唔該

已有 3 人評分Good 收起 理由
蕃薯味波波糖 + 1 我要比晒d gd你
CHUNG女 + 1 感謝分享!
花儿=) + 1 加番個gd比你先

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

尋找死毒撚,歐陽小王解答問題

我想問下毒撚王仲有咩威水史呀?

大家提供下啦

毒撚王,我同你講,你唔鐘意可以搵你個d咩呀哥呀,上黎幫下你

你投訴就唔會投訴到我架啦,你可以繼續投訴︿︿”

最好就喊住搵你個秒水木90lv魔c個呀哥啦︿︿”

愈多人愈好,因為我會好驚唷@@

毒撚得閒就諗下有咩方法玩下我啦︿︿”

唔好24小時係2000fun/童話 咁毒啦

如果我係你,一早唔敢上黎留言話退出童話啦

怪就怪你自己on99

想入我族就出聲啦,毒撚王︿︿”
已有 1 人評分Good 收起 理由

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

毒撚仲未會我呀>.<
掛住睇又唔回=3=

招毒撚入族

毒到你丫

十週年勳章(賀詞)

原帖由 adam920101 於 10-8-7 05:15 PM 發表
毒到你丫

歐陽小王仲毒啦︿︿”

只係識係2000fun/童話做英雄

抽下水.博下fd

正一on9+毒撚+低b仔

十週年勳章(賀詞)

原帖由 穎彤 於 10-8-7 05:56 PM 發表

歐陽小王仲毒啦︿︿”

只係識係2000fun/童話做英雄

抽下水.博下fd

正一on9+毒撚+低b仔

屌,咪撚理條on9仔啦
有撚得佢囉
我以經無視佢講野,當佢on9仔 is ok

佢係鐘意強調自己的死傻仔
玩左7年好似大撚哂咁,大把人玩左7年啦

十週年勳章(賀詞)

原帖由 CHUNG女 於 10-8-7 06:04 PM 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

7.7...............7

十週年勳章(賀詞)

hiPK忠

EXP: 42/50
-----------------------
霸王級=="
當時我認識了多人
(很?)
當時過得幾開心,之後因某原因,我入左童話族,當時既大頭係好野人頭幾名,又係個到認識了好多人,最後因些少問題離開了。
(咁多原因呀乜)
------------------------
之後我入左瑪琳道夫,但因冇on一排,俾人踢左
(冇on一排就比人踢,,,你的重要度真的...")
途中更參與大類活動,例如反邪教瑪琳道夫等
(比人踢左反人地)??
中途有次"乂o盡興o乂(第一手)"發生叛亂,成立"單身貴族",向歐陽家族發生挑戰,將歐陽家族80%既人拉走
(wa,,,d人話走就走,,你話你係咪seven)
因為某次金小GM007件事,大頭歐陽炳強被收入童話監獄
(好地地又會捉你入去囉,,做過咩黎)??
好慶幸小e冇計我之對佢作出既事
(前)?
其實我還要一個歷史任務一就係繼續反邪教XXXX(不想再公開,自己望上面)
(神手,,,人地冇同你計教比人入族,,仲繼續反人= =?)
此處我亦感謝0o私鐘妹o0,全靠你無俾番個族我/強哥,我先開到呢個族,我先可以認識到咁多fd,我真係好多謝你。
(百份百肯定唔比番佢個時小人地祖忠18代 )
再感謝於兩ser收留我的族@@
(包括:快(包括睡,青)ser 靚仔一族,苦伯之家,歐陽家族,瑪琳道夫,神族,七系家族,童話族,數王一族,歐陽分族,重案組,*百鬼夜行*,數王異族,Ss尋夢園sS,三盟,雨.天藍谷
鴨:22世紀多啦A夢,瑪琳道夫,星願傳說,In乂LovE,::追跡×快樂*,紅蘋果,等等)
快s14個
鴨s6個

-------------------------

哈哈哈哈哈,,分析完畢~

花儿=) + 1 多謝分折

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

回上樓:
禁番交流區見到解番你講既野

之後我入左瑪琳道夫,但因冇on一排,俾人踢左
(冇on一排就比人踢,,,你的重要度真的...")
個族係將無on一排既人就踢 無人例外

(比人踢左反人地)??
我唔係大頭 我係跟我大頭反人地

中途有次"乂o盡興o乂(第一手)"發生叛亂,成立"單身貴族",向歐陽家族發生挑戰,將歐陽家族80%既人拉走
(wa,,,d人話走就走,,你話你係咪seven)
與我無關 個陣我係小頭 加上內有大頭與此人私事先發生此事件

因為某次金小GM007件事,大頭歐陽炳強被收入童話監獄
(好地地又會捉你入去囉,,做過咩黎)??
咁呢樣你自己去問第一手歐陽炳強 據說好似係起金小講左句野鬧GM007就俾人拉左入去

其實我還要一個歷史任務一就係繼續反邪教XXXX(不想再公開,自己望上面)
這是做場戲給我的前大頭 事實上佢都唔想再反

此處我亦感謝0o私鐘妹o0,全靠你無俾番個族我/強哥,我先開到呢個族,我先可以認識到咁多fd,我真係好多謝你。
(百份百肯定唔比番佢個時小人地祖忠18代 )
我頂多飛鴿叫佢交番個族出黎 無任何鬧人語句

好慶幸小e冇計我之事對佢作出既事
(前)?
打錯字

當時我認識了後多人
(很?)
打錯字

當時過得幾開心,之後因某原因,我入左童話族,當時既大頭係好野人頭幾名,又係個到認識了好多人,最後因些少問題離開了。
(咁多原因呀乜)
事實上係咁多原因

再感謝於兩ser收留我的族@@
(包括:快(包括睡,青)ser 靚仔一族,苦伯之家,歐陽家族,瑪琳道夫,神族,七系家族,童話族,數王一族,歐陽分族,重案組,*百鬼夜行*,數王異族,Ss尋夢園sS,三盟,雨.天藍谷
鴨:22世紀多啦A夢,瑪琳道夫,星願傳說,In乂LovE,::追跡×快樂*,紅蘋果,等等)
快s14個
鴨s6個
-------------------------
依家應該唔止咁小

十週年勳章(賀詞)

原帖由 花儿=) 於 10-8-9 09:05 PM 發表
http://www.agames.com.hk/viewthr ... &extra=page%3D1
正呀

多謝你呀︿︿”
毒撚識左老婆
中途識了我快ser最後一名老婆-0o雪之女o0(此段指緊鴨ser,其快serac=乂小雪雪乂)

佢真係毒到冇人有
網上尋愛=3=

十週年勳章(賀詞)

毒撚的故事︿︿”

6年童話生涯 永不忘記此童話(已更新 全童話生涯已打落)
角色名稱:歐陽小王xd
伺服器:快樂王子
作品名稱:6年童話生涯 永不忘記此童話
作品內容:
回憶六年前的我,我還是一名小小的玩家,當時我認識了後多人,一齊升lv,慢慢升到18lv刀戰士(商人老大),之後因太悶,離開了童話1個月之後,有人搵我番去玩,慢慢玩到好勁。
直至4年前,我認識了尉藍乂幻師,入左佢個族,升到60lv,當時過得幾開心,之後因某原因,我入左童話族,當時既大頭係好野人頭幾名,又係個到認識了好多人,最後因些少問題離開了。
之後我入左瑪琳道夫,但因冇on一排,俾人踢左,個陣我仲未熟識入面d人,之後我收左我哥隻闍魔王,入左令我改變一生既【歐陽家族】,我由小嘍囉慢慢升到小頭目,途中更參與大類活動,例如反邪教瑪琳道夫等(唔好見怪我又講呢件事),由成日入靚靚之家-圈圈到搞事,多次俾大頭踢出去,最後瑪琳道夫搬去醜小鴨,反邪教一事結束,但其實一直都未結束,係直至2009年3月24日先正式結束。
之後我慶幸地做了歐陽家族-招人王,每日招人,更有次與"魔暗影"結婚時,俾o紅鞋兒o騷擾,話我係當年好出名既昆狗-白若雪,最後個婚禮係咁既氣氛中收場,之後佢去左金小唱我,更放寵名叫:歐陽家族有賤精,當年成個歐陽家族d人都黎哂我幫,連白若雪都出手幫我。中途有次"乂o盡興o乂(第一手)"發生叛亂,成立"單身貴族",向歐陽家族發生挑戰,將歐陽家族80%既人拉走,全靠當時我無走,如果我走埋,歐陽家族於當時已經散了,依句係歐陽家族第一任大頭目同我講的,全靠我繼續為個族招人,歐陽家族係個陣先未沒落。
因為某次金小GM007件事,大頭歐陽炳強被收入童話監獄,出番黎之後,放棄童話賣ac,我就升做大頭目,重振歐陽家族個陣,我認識左好多人(包括補品 盈 dboy 福 苦等等),個陣係玩童話咁耐最開心既時候,之後因冇錢買點卡,交左個族俾呀蕉(第一手),去左玩鴨ser,個陣經我哥招入瑪琳道夫,好慶幸小e冇計我之事對佢作出既事,仲係瑪琳道夫好耐,之後係吉版認識了東,入左In乂LovE。
中途識了我快ser最後一名老婆-0o雪之女o0(此段指緊鴨ser,其快serac=乂小雪雪乂),結婚之後,我再次離開瑪琳,去佢個族,係入面識左好多人,包括小豆,最後經我說服之後,佢去左快ser,此族亦不復存在,全靠"白兔仙女"守左,此族才遲了一個月結束。當我番快ser之前,我突然想起,其實我還要一個歷史任務一就係繼續反邪教XXXX(不想再公開,自己望上面),但我覺得夠了,一切都完了,所以我決定,歐陽家族偉大既歷史任務,正式結束, 之後正式回歸快ser。
番快ser之時,我向呀蕉取回歐陽家族,之後到快ser免費,歐陽家族再次鼎盛起來,但一過了..又再次衰落,交番俾歐陽炳強三世,其後落入0o私鐘妹o0手上,至此歐陽家族就衰落了。
之後,重遇快ser最後幾個fd,包括:苦伯 福頭 盈 三人,更招左佢三個入"遺忘",最後因我離去,福同苦伯都退族了。當時我到苦伯之家自閉左一段時間之後,收左個7lv族再改名,新一代歐陽家族--★歐陽家族★正式重現童話,開族初期 全靠一些人支持(包括:kiska,大理老板,夜貓乂楓,魔幻之瞳乂宗家,喪豆,啊忞等等),到後期 亦全靠這些人支持(包括:魔幻之瞳乂宗家,呀樑,T口T櫻櫻豬,雪之旋律,Small盈,反S擊K天Y使等等人),現時★歐陽家族★已經再次沒落,但好高興,仲有人繼續支持個族。
呢d事唔講咁多喇,依家我只係★歐陽家族★既一個小小大頭目,但我亦無忘記我係童話裡既所有朋友,包括:快:盈 福 苦 補品 雪 強 貝 卡數 終極二等兵 千尋 dboy 私鐘妹 鴨:小豆 仁者 戰神 冰龍 忠仔 小e 東 奇 榮 文仔 魔臭 幻殺滅(第一手) 仲有其餘既朋友,我現在仲玩緊童話,係因為有你地既存在,若果無你地係到,我諗我依家唔玩仲玩緊童話,雖然我係童話唔係好出名,好勁既玩家,但我一直都默默支持緊童話。
再感謝於兩ser收留我的族@@ (包括:快(包括睡,青)ser 靚仔一族,苦伯之家,歐陽家族,瑪琳道夫,神族,七系家族,童話族,數王一族,歐陽分族,重案組,*百鬼夜行*,數王異族,Ss尋夢園sS,三盟,雨.天藍谷 鴨:22世紀多啦A夢,瑪琳道夫,星願傳說,In乂LovE,::追跡×快樂*,紅蘋果,等等)

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 笑傲無雙 忍影世界

(比人踢左反人地)??

即係你都係比人踢左之後反人地啦, 駛咩強調自己係唔係大頭姐 ??

這是做場戲給我的前大頭 事實上佢都唔想再反

又冇人迫你公開, 既然你都決定左要公開, 就唔好咁怕羞公開多次啦SAD
原來係做戲, 真係人又係你鬼又係你@@

最後送你- 唔好以為你既1個舉手投足, 就足以影響全SER (你以為自己是大明星嗎??)

十週年勳章(賀詞)

原帖由 幻之天闇 於 10-8-11 12:03 PM 發表
(比人踢左反人地)??

即係你都係比人踢左之後反人地啦, 駛咩強調自己係唔係大頭姐 ??

其實 ...

講得好呀︿︿”
終於有人睇到佢既威水屎啦=3=

佢只會識係網上做英雄

諗住童話冇左佢會死咁=3= kai

5洗多謝,不過個乂小雪雪乂未又係港女黎^^

十週年勳章(賀詞)

原帖由 花儿=) 於 10-8-12 06:10 PM 發表
5洗多謝,不過個乂小雪雪乂未又係港女黎^^

乂小雪雪乂可能想呃歐陽毒撚錢
見佢咁毒女都冇條,是是但但做住先啦

原帖由 穎彤 於 10-8-12 07:37 PM 發表

乂小雪雪乂可能想呃歐陽毒撚錢
見佢咁毒女都冇條,是是但但做住先啦

得閒去吉版搵下佢d火星帖先

十週年勳章(賀詞)

原帖由 花儿=) 於 10-8-13 10:39 PM 發表

得閒去吉版搵下佢d火星帖先

thx你+good

十週年勳章(賀詞)

多謝你記起我魔幻乂宗家
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:53 PM , Processed in 0.042098 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存