2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 童話家族區及交友區 雪姑七友ser 毒撚組 9lv族誠邀玩家
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 穎彤
go

雪姑七友ser 毒撚組 9lv族誠邀玩家

u開facebook等我叫你

其實我以前玩左2年幾都唔知有[小王]既存在,直到我第1次全力玩魔師,
同佢個fd寶貝戀[當時AC係拳手大佬(格師)]打到平手之後,我視佢為pk既對手鬥升pk實力,
後來先知道原來係小王係佢後面做靠山幫佢,唔怪得升得咁快,我仲見住[小王],
封殺自己既好友,一開波睇番2kf之前既postf寶貝戀vs傲雲,小王曾講:[死幫,佢係我最好既fd黎!!]
                                                                                               ↑
                                                                                            呢個係大約意思啦~_~
跟住吵到後期親自講死昆狗昆$唔還,豪比乞兒呀,又死唱爛唱呀,又回收ac填數,
講真1句,10年友情區區5000$都唔值,什至要到迫死人地既地步,
果頭話當比乞兒放過人,果頭又要唱人,雖然係昆狗,呢個係事實,所有人都知,
你可以私底下叫人小心d都可以架嘛,光明正大拎走人ac填完數,人地重玩再追殺,
呢d野比著第2個人做我一定唔會講任何野,但佢係你10年既好朋友,比著我,
我1定做唔出,10年3652日[2個潤年],就當你每日請佢食2蚊1個波羅包[肯定唔止],
10年都唔止5000$啦,而且你唔好同我講10年以黎佢沒請過你食野,如果係!!
我只會比2個答案[搵足10年笨都仲做fd咁on9架你]/[有請話沒請咁人渣架你條pk]
                                                       ↑以上呢2個答案↑
可能我係重視友誼既人黎啦,而且你日後大個,我保證你淨係討好上司,
1年最少要洗5000$ HKD以上啦,你1味講10年好友都呃,
但你有無講埋你為左5000$可以連10年既好友都可以追殺同出賣呀!!
我知道5000$對1個小學雞黎講係好多,但點多都不至於追殺1個好朋友啦!!
P.S.以上係我對[小王]目前既了解同分析...不喜別插,而且我都唔係偏幫寶貝戀[拳手大佬],
      只係見到1個人可以咁樣對待相識10年既好友而不憤而已...

已有 1 人評分Good 收起 理由
花儿=) + 3 5000$對1個小學雞黎講係好多

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 殺神者 於 11-1-31 02:52 AM 發表
其實我以前玩左2年幾都唔知有[小王]既存在,直到我第1次全力玩魔師,
同佢個fd寶貝戀[當時AC係拳手大佬(格師)]打到平手之後,我視佢為pk既對手鬥升pk實力,
後來先知道原來係小王係佢後面做靠山幫佢,唔怪得升得咁快,我 ...

如果我真係追殺佢 一早打左俾佢老豆同佢講佢呃我錢啦
唔係佢依家仲可以返內地讀書?
佢老豆癲架  如果我真係唔再當佢朋友 佢一早俾佢老豆ko啦 仲有書讀!?
我只係唔想再見到佢起童話on8+1咁昆人
$5000真係對我無咩所謂 不過係唔想再有童話既人俾佢昆先追殺佢姐

睇黎你同我對待友情方面既關係完全唔同
兩者不能相比

十週年勳章(賀詞)

原帖由 闍魔王 於 11-1-31 08:49 AM 發表

如果我真係追殺佢 一早打左俾佢老豆同佢講佢呃我錢啦
唔係佢依家仲可以返內地讀書?
佢老豆癲架  如果我真係唔再當佢朋友 佢一早俾佢老豆ko啦 仲有書讀!?
我只係唔想再見到佢起童話on8+1咁昆人
$500 ...

好一個無所謂之狂吊人地    你明知比人昆左唔報警係你on9炸我覺得
已有 2 人評分Good 收起 理由
花儿=) + 1 支持你!下次繼續^_^
幻之天闇 + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 yeung2005ya 於 11-1-31 05:11 PM 發表

好一個無所謂之狂吊人地    你明知比人昆左唔報警係你on9炸我覺得

如果我自認on9你吹得我漲咩
我係鐘意俾人昆左唔去報警

仲收人嗎???

十週年勳章(賀詞)

原帖由 闍魔王 於 11-1-31 07:31 PM 發表

我估你係唔想做on9 係被迫ge 你驚報警會比屋企人知 所以被迫做on9  呢個係我推測
我係鐘意俾人昆 呢句正

原帖由 yeung2005ya 於 11-1-31 11:33 PM 發表

我估你係唔想做on9 係被迫ge 你驚報警會比屋企人知 所以被迫做on9  呢個係我推測
我係鐘意俾人昆 呢句正

我屋企人又唔係未聽過我係童話俾人昆 有咩出奇
廢事特登走上去警局搞一大輪拎番個d錢<就係咁俾人話我毒撚唔識出街唔識同警察講野 會口疾疾

十週年勳章(賀詞)

原帖由 闍魔王 於 11-1-31 11:55 PM 發表

廢事特登走上去警局搞一大輪拎番個d錢

得你一個知

原帖由 yeung2005ya 於 11-2-1 12:12 AM 發表

得你一個知

橫掂之前呀邊位都話我講d野唔會有人信<但又唔知點解佢信我講個d野係咁反問返我....奇怪
有幾多人信我講野都唔在乎

原帖由 闍魔王 於 11-1-31 07:31 PM 發表

你贏哂喇自認ON9,

原帖由 闍魔王 於 11-1-31 11:55 PM 發表

廢事特登走上去警局搞一大輪拎番個d錢

吹到廢事特登走上警局搞一大輪
哇,進步左喎

原帖由 闍魔王 於 11-2-1 12:46 AM 發表

橫掂之前呀邊位都話我講d野唔會有人信

容許我問一個問題
你一時話鍾意俾人呃唔去報警
一時又話廢事去警局搞一大輪
邊個先岩

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 笑傲無雙 忍影世界

原帖由 花儿=) 於 11-2-1 11:10 AM 發表

容許我問一個問題
邊個先岩

點都係佢岩晒架啦, 佢邊有得輸姐.
寧願自認on9都唔比人話on9, 可能毒x會覺得開心d.
既然佢咁鐘意比人昆, 人地又昆得開心, 1粒1凸, 咁咪幾好.

原帖由 花儿=) 於 11-2-1 11:10 AM 發表

容許我問一個問題
邊個先岩

佢左手打既字係做好人果邊,右手打既字係做衰人果邊,
到最後邊一邊岩既,佢咪認係邊一邊lor,如果我無估錯既話...
左手同右手無論勝負係點,自己都一定係大贏家啦xD
已有 1 人評分Good 收起 理由
花儿=) + 1 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 幻之天闇 於 11-2-1 11:26 AM 發表

點都係佢岩晒架啦, 佢邊有得輸姐.
寧願自認on9都唔比人話on9, 可能毒x會覺得開心d.
既然佢咁鐘意比人昆, 人地又昆得開心, 1粒1凸, 咁咪幾好.

方中信解唔解開到佢既心態
鍾意比人呃錢 sosad

十週年勳章(賀詞)

原帖由 花儿=) 於 11-2-1 10:27 PM 發表

方中信解唔解開到佢既心態
鍾意比人呃錢 sosad

我相信要加埋林保怡先有機會破解到呢個:闍魔王密碼

好努力既推post
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 11:21 PM , Processed in 0.048582 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存