2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 天劍宗技能解釋錯誤?
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 天劍宗技能解釋錯誤?

天劍宗
赤陽勁  效果 - 有機率令敵人無法施展術法2秒
焚陽勁 效果 - 有機率令敵人無法施展物理招式2秒

由於岩岩無聊得濟 , 自己雙開隻水月出黎打自己=.= 係到試招 招到d野出黎....
我用赤陽勁打 中左效果 , 隻水月除左裂地擊之外 其他都用得=.=
用焚陽勁打  中左效果 , 乜都吾用得 淨係用到裂地擊....
究竟係港版set錯野 定係 本身解釋有錯誤-.-?

同埋...個kuso康乃馨  永久版 仲係擺吾入收藏品.... 究竟幾時先肯改
官方吾好淨係掛住出新野呃9人錢得吾得  解決下本身既問題先啦!!!!!!

岩岩開2轉果陣時,馭劍訣夠話係氣宗所用,所以一早買定,點知75LV啦,2轉到啦...學左招野竟然係劍宗
搞到依家個氣宗ACC鬼唔似鬼人唔似人,9唔搭能8
去信同佢地講~~就話我出錯...O能晒咀~~~

原帖由 小酷* 於 10-8-12 08:56 AM 發表
天劍宗
赤陽勁  效果 - 有機率令敵人無法施展術法2秒
焚陽勁 效果 - 有機率令敵人無法施展物理招式2秒

由於岩岩無聊得濟 , 自己雙開隻水月出黎打自己=.= 係到試招 招到d野出黎....
我用赤陽勁打 中左效果 , 隻 ...

已經收到相關消息,會響呢一兩次更新內解決,多謝玩家支持
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 09:47 PM , Processed in 0.070536 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存