2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online cso原創小說 / 笑話區 (4/8/2011更改)
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 雪子秀
go

cso原創小說 / 笑話區 (4/8/2011更改)  

回復 357# okpkandfk 的帖子

幾好睇- -    

有一天 我入了一個c3 tk場 跟住我做左英雄 有條友係我前面 叫我比支英雄槍佢 我唔比 比佢插爆左個頭啦- -

我係cso見到一隻小學雞.當我正想踼佢的時候. 電腦左下角顯示著大量F3F3...最後電腦顯示

『『『『『『『你...........已.......被.........收.......皮』』』』』』』』                                                            

其實係被踢

勁人A說出自己的心底話

''小雞太嫩 外掛太多''

場上的小雞  外掛看到 迅速舉起自己偉大的中指做出一種動作         心照la

然後小雞用偉大的手指十五分鐘打下一個詞語:      ''收皮la''

外掛打出現大量F3

最後小雞  外掛用偉大的食指按下F3

最终勁人比踢

第二次作     大家欣賞          我係新手

回復 364# abc4628 的帖子

外掛打出現大量F3   打多左

外掛打出大量F3
已有 1 人評分Good 收起 理由
雪子秀 + 1 送你一程。

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 abc4628 於 10-12-31 03:43 PM 發表
外掛打出現大量F3   打多左

外掛打出大量F3

唔明你講咩

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

是#364才有gd+1 (所以去到#365處,雖然#365內容沒笑點,但是剛剛好又一年)
---------------------------------------------------------------------
一年365日,還有40天就是我玩了CSO一週年。

十週年勳章(賀詞)

原帖由 雪子秀 於 10-12-31 10:13 PM 發表
是#364才有gd+1 (所以去到#365處,雖然#365內容沒笑點,但是剛剛好又一年)
---------------------------------------------------------------------
一年365日,還有40天就是我玩了CSO一週年。

神早過左的路過恭喜
仲有係你唔玩的時候
希望可以張下面呢張圖放出來
oldtree1 + 1 頂,笑死我,我有史而黎第二個good

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

cso我仍然監察中,是不可能離開它的。

十週年勳章(賀詞)

原帖由 雪子秀 於 11-1-2 09:35 PM 發表
cso我仍然監察中,是不可能離開它的。

話說
你不如發起一d活動
例如團死,一般對戰咁
不過可惜我無玩槍太耐槍法一定差了

原帖由 okpkandfk 於 2/1/2011 09:40 PM 發表

話說
你不如發起一d活動
例如團死,一般對戰咁
不過可惜我無玩槍太耐槍法一定差了

你想我怎樣做一些加分活動?那麼我要辦手續。

十週年勳章(賀詞)

搞多個gag先
有一日  亞子同冷雨煙都食野
忽然見到一個人
佢話:有冇人要我支銀雞
亞子話:唔好意思  我冇錢
冷雨煙話:我有金雞....
佢之後話:唔好意思呀  我買錯槍.....
係呢把.....黃金mg3
亞子同冷雨煙即時話:
支槍好強呀  幾多錢呀~~
我地有冇折扣嫁=]

有一日,冷雨煙好開心咁叫:「YO~~~~抽中左金雞!!!!」 安娜好好奇:「喺邊呀?借泥睇吓,OK?」 冷雨煙就攞隻CD出泥:「記得還呀~~~~~」 安娜忍唔住爆粗:「屌!!@%$_)*&^」
雪子秀 + 1 一隻粗字,改為"操"

十週年勳章(賀詞)

原帖由 雪子秀 於 11-1-2 09:48 PM 發表

你想我怎樣做一些加分活動?那麼我要辦手續。

唔洗點整
你出個貼
講好日期
時間
PW
SER同場名
之後講下獎品
獎品唔洗太厚
你可以話殺最多果位有30分
第2有20分
第3有10分
當然
如果你唔想比人話你的
最好係第1有100分
第2有80分
第3有60分
咁比較有說服力
如果比分唔係幾好的
你可以送D POINT野
第1名30日
第2名10日
第3名3日
仲有好多選擇

又不錯主意。要等一段時間才出...

十週年勳章(賀詞)

送多個笑話比你地

在20XX年的某一天
全世界的天氣都十分晴朗
但係係世界的某一個地方卻死氣沉沉
(某橙公司內部).........
橙員A:我地的槍同模式都出得7788了
            如果再無一D新野恐怕會支持唔住
橙員眾人紛紛在討論...
突然
會議室的門打開了
進來的是.....是.....
是打掃的老伯伯
老伯伯(苦惱的):唉~今天又沒有中黃金旅遊卷了....
橙員B:我有主意了
橙員A:快說出來(期待中...)
橙員B:*************
橙員A:好主意,就這麼決定

到了更新的那一天
小學雞A:今次官網果到話有珍貴野出啊
小學雞B:我見到個影,好似一張紙咁,一定係貼住D屍唔會行的野,我買硬
小學雞C:好似會放係C-BOX
小學雞B:佢話10倍機率抽中的
小學雞眾人:哇,我又買點抽下先(嘈吵中...)
~~~~1小時後~~~~
小學雞B:我買左2張1200點,今次仲唔中(奸笑中)
小學雞B好興奮咁打開C-BOX果到睇下個樣
但係當佢睇到之後
佢突然呆左一呆
里面寫著的是
(由於此道具過於珍貴,因此無法看到介紹和樣子)
小學雞B看了後更加興奮
小學雞B(大叫):哇!一定好勁的,仲要10倍,正啊!
之後小學雞B就不斷抽
抽到最後一個他終於中了
而在他眼前的是...
恭喜你中了黃金踢卷[1]張(注意是1張)
踢卷本來已經是強大的武器
即使敵人有多強大也不能與其敵對
黃金打造的卷身更顯得非凡!
小學雞b:.............

已有 2 人評分Good 收起 理由
~小俊~~ + 1 黎教訓下d小學雞都唔錯wo a_a
雪子秀 + 1 gold kick ticket

總評分:  Good + 2   查看全部評分

忍影世界 笑傲無雙

我這麼久不見你,有何新動態?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 okpkandfk 於 11-1-9 12:23 AM 發表
在20XX年的某一天
全世界的天氣都十分晴朗
但係係世界的某一個地方卻死氣沉沉
(某橙公司內部).........
橙員A:我地的槍同模式都出得7788了
            如果再無一D新野恐怕會支持唔住
橙員眾人紛紛有討論...
...

此笑話係我見到黃金MP5而有靈感

今天搞甚麼?斧頭超似biohazard 5那類。

狂暴雷比亞︰落閘---放狗、瞬間---轉移...飛鷹飛到斜角巷,死神駕到。
安德烈︰wtf?一隻---"遠呂智"?大家---take action。
安娜︰看我的必殺技---致命重傷!(還用斧頭)
安德烈︰精準射擊!
...
狂暴雷比亞︰Ahrrr----- ...bb,後部就交給你。之後...
已有 2 人評分Good 收起 理由
Oneduck野獸 + 1 笑bird
cheukip018 + 1 亞子呢-v-''

總評分:  Good + 2   查看全部評分

星期二的早上,A君和B君一起玩C3模式---倉庫火併,
當他們開始遊戲後不久,
有一位自稱外掛的朋友,
他當住眾人面前,
唔知醜咁話: 下個回合我守藍櫃, 如果C王係藍櫃到出現, 我可以係3秒之內就衝到橋到.
當然,眾人聽倒之後,都開始圍住黎串佢,
當中,有一名小學雞A叫道: 你3秒之內可以衝到橋到!? 試一次黎睇下...
這時,又出現了另一名小學雞,小學雞B心想: 唔知3秒之內踢唔踢倒佢呢!?
到了第二個回合,15秒的倒數時間慢慢地過去,
當數到3秒時,小學雞A/B都已經準備要踢走那名自稱外掛的傢伙,
[來了,他們來了!]
C王真的是出現在藍櫃,
小學雞A/B馬上一起踢走那名自稱外掛的傢伙,
時間漸漸地迫近...
2.5秒...
2.0秒...
1.5秒...
1.0秒...
0.8秒...

[噗~!]
整個畫面突然之間停了一下,
(發生甚麼事呢!?!?!?!?!?!?)
....
....
....
....
...
....
....
....
....
(連接伺服器中斷...伺服器正在維護中...)
以小學雞的心態來表達小學雞A/B當時的心情:
(靠杯,最緊張的關頭才跟我連接伺服器中斷,*你**個**,**,***,***,****,******)
雪子秀 + 1 最慘就是"網吧停電"

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:59 AM , Processed in 0.091108 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存