2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 霍爾丁王國 左望望、右望望 ☆ Umbrella Revolution ★? 我地係黃國 ...
go

左望望、右望望 ☆ Umbrella Revolution ★? 我地係黃國的醜陋 !!!   [複製鏈接]

☆ Umbrella Revolution ★
大家好喔~                R團公主拜拜.JPG
R大隊公主黎同大家說聲好                                         代替騎士黎同大家敬禮

公主也有害羞一面 (不要再拍照啦>/////<)

私底下會跳舞喔~

部隊介紹:
由老屎忽艾倫C著
壓測時的 <<諸神的黃昏>> 部隊
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... amp;extra=page%3D36
由於會長1個月之後就冇玩所以重組後成立Revolution。

2008年8月 Revolution成立
核心成員當時有: 黃昏中的黑夜, Alex仔, 絲比洛絲... else
為大概15-20人的蚊型部隊。
後來一般日子某部份<<很黃很暴力>>部隊成員加入。

成立3S 2008年9月頭左右
跟<<無尚榮耀>> & <<幻想??>> 合團, 正式成立3.Sword
***** Violin出沒注意 *****
核心成員為: 黃昏中的黑夜, 天月淚, 刻之未_(3位團長 輪住做)  
因為開學 由5x人>1x-2x人online

破軍事件:
3S: 黃昏中的黑夜  殿堂:御林軍
在沒溝通不了解情況下, 成員先後加入了破軍。(殿堂+3S)
一天之內,
因破軍某成員跟R隊一方的某(刪)隊員有言語衝突。
合作關係破裂立即脫離破軍。
呢段歷史係最唔記得....我稍微修改

成立SR:
脫離破軍成員當時因沒團,
脫離人數多, 團長找不到的情況下,
為組織會員而成立SR。
都係黃昏中的黑夜做團長

EF事件: 2008年11月
跟EXP合團, 由黃昏+野蠻兔帶頭合團
又唔記得因咩事拆伙
重回SR <<<<<被人遺棄期QQ (大約2008年12)

2009年1月 加入G團:
再後來小班子成員約10人加入當時的黃國財團GENIUS

脫離G團: 2009年6月29日
GENIUS 帶隊遠走紅國

成員找到當時尚在EXP的黃昏中的黑夜的分身, (用威逼手法 要佢交出團長之位)
R團團長之位落入Violin 手中, 從此天下太平, 人民樂業安居。

......明明係你地逼我做

--------------------------------------------------------分隔線---------------------------------------------------------------

右下的頭,才是重點.JPG   我一個吉你十個!!! gay..                                       
小人2.JPG 我地都有10個人on家A.A
點解大大成日都身痕咁?!

嗯.....唔知打咩好,有時間先講多d R團d變態秘史大家聽>>>>>>> 保母C比.JPG 我地團個保母:) 我的頸斷了.JPG 啊~不要影我相

俏俏的告訴你們(這三個人是gay的)殊
西周+不知明人x2.JPG >>幫你地轉左張無名啦 唔怕比人認得啦 :)<< 3gay.JPG
喂!你講姐 我點知佢地係未真gay? vv:拿,比d證據你地啦(圖片,將加上黑線) 西周不愛我黑線版.JPG
仲唔夠?請看以下的圖。
大大 你在幹什麼.JPG   大大 你幹什麼     
除衫版.JPG   阿阿!!!!這位大叔請你穿回衣服好嗎?(全身圖已被cut掉)
FE2010083123384541059734123.JPG   大大....請自重!!
麻煩的15歲.JPG 總覺得係有d原因先坐低.....(賢仔話:patpat好痛..嗚)
呢個人為左證明自已唔係gay,做左以下ge野... 腎仔x npc.JPG (難為我地個npc QQ)

好了~
R大隊公主快來跟大家說再見     

?! 為什麼扭計阿?  (其實佢係想大家多d回post )

如果你唔回post,gay佬死靈黎搵你,唔關我事家
??

最後 Violin要大家多多回post 但不要厄post

斯比xDD 向vv敬禮.JPG (12.41 KB, 下載次數: 650)

斯比xDD 向vv敬禮.JPG

已有 14 人評分Good 收起 理由
hydefaith213 + 3 好用心
隨衫所欲 + 3 hello
爆丸 + 3 你都係想咁姐
魏煌2 + 1 支持~!
李昂裘達斯 + 2 r團 ~~~~萬歲 d圖...萬歲
GNA + 1 1205X2036^3886 科科
白色死神 + 1 第一次俾good
q星晨p + 1 支持,支持
紫粒粒 + 1 支持! 好多gay佬xD
小斌斌@口@ + 1 三個GAY佬好嘔心

總評分:  Good + 24   查看全部評分

二樓黑金

已有 1 人評分Good 收起 理由
Violin6409 + 1 比個good你啦 ,見你打左咁多野

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 CloudAW 於 10-8-31 02:08 PM 發表
傻仔violin 真係開post

你話比good我先貼家!
點解你可以成日影埋d咁ge相 :(

呢張堅型(可惜主角是你)

原來黃昏有咁正:P 夕陽無限好~~

已有 2 人評分Good 收起 理由
白色死神 + 1 我是來還good的
CloudAW + 1 乖, 哥哥比Good Good 你吖

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 Violin6409 於 10-8-31 14:10 發表
......
有無搞錯阿
又係你叫我開
教我點打

艾倫C x.x

你自己話要開, 又喊哂口求我先教你ja

留名

原帖由 CloudAW 於 10-8-31 02:16 PM 發表

你自己話要開, 又喊哂口求我先教你ja

雲AW 改名啦你
成日見你走去紅國抽水
又要用假名

記得比good阿!
其實你有無當時行緊ge片,好好笑

CloudAW + 1 d 圖咪又係我比你既, 點解要比good

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 Violin6409 於 10-8-31 14:22 發表
雲AW 改名啦你
成日見你走去紅國抽水
又要用假名

咁我之前係用依個ID bo :(

原帖由 CloudAW 於 10-8-31 02:25 PM 發表

咁我之前係用依個ID bo :(

老屎忽
幫我打R團d歷史
由開ser講起:(
好長 有d我都唔記得

new4.JPG new7.JPG new9.JPG
好多圖唔知點放好,是但貼啦!見到比good我阿你地幾個

我係R隊 隊中少有既正直好青年
HKGZ + 2 不自重嗎?

總評分:  Good + 2   查看全部評分

我係R隊中唯一的少年

原帖由 GNA 於 10-8-31 02:28 PM 發表
我係R隊 隊中少有既正直好青年

OH NO 原來係你....
唔怪得知個名咁gay x.x

得閒10kill打下mix

我係R隊既水銀=]

我係R團忠實fans

10# 我夠係少女

12# 蛇叔 好阿

13#14# 快d黎個詳細自我介紹啦

點解咁耐都冇團資料/history睇既?

原帖由 Violin6409 於 10-8-31 02:57 PM 發表
10# 我夠係少女

12# 蛇叔 好阿

13#14# 快d黎個詳細自我介紹啦

太蠢啦你

原帖由 heidi1992 於 10-8-31 03:15 PM 發表

太蠢啦你

你係未真係想用10,000部隊分換磨石?

老屎忽
入去唔可以長留架=.=?學完滿師即刻要下山...

原帖由 玩具._. 於 10-8-31 03:28 PM 發表
老屎忽
入去唔可以長留架=.=?學完滿師即刻要下山...

入大團仲好啦
教人 只係幫其他團分擔下+無聊
留係到 無前/錢途家
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 09:34 PM , Processed in 0.056827 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存