2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 闇影新世紀Online 轉貼..發現到編正野,,埋黎睇...講出我心聲 ...
go

轉貼..發現到編正野,,埋黎睇...講出我心聲 [複製鏈接]

老老實實,睇完今次更新,真係激9氣,好難唔打咁大段野比大家睇
希望版主可以體諒,實在唔忍心d細路仔比呢隻game昆錢

好好地一隻重新包裝既game
比雲起搞到咁...
我相信D玩家Q民主,好X現實
唔好玩就唔好玩
如果唔係點會有10個玩家,9個玩家話你雲起無能
唔係既話,點會走左咁多人?
點會公測岩岩過左一星期,3個SER都係順暢???
賣得廣告既GAME,你都算失敗

正題黎料
睇佢出d活動都覺得on8+1
岩岩見佢更新,已經立即del game

最離譜隻北極熊,要人入1000蚊hk先送?
重要出個公告叫人最後衝刺
我不如輕輕鬆鬆,黎個大小二便,舒服完去沖廁都好過你衝刺買點
雲起真係膠到咁
買果個重蠢,1000蚊買隻北極熊,重要係game野
我不如拎100蚊買隻毛公仔,都買到10隻
你見其他d代理,都唔會咁離譜,買隻野,重要係game野,要成1000蚊
其他都會出d產品包,賣到咁貴,都有隻公仔送下,你毛都冇條送比人,叫人入1000蚊hk買點先送隻北極熊比人
不如我賣我條9毛比你,你買滿1000條,我送隻北極熊公仔比你,用下腦啦,雲起

另外隻game跟本叫人玩闍影,唔好玩其他人
成日見到d闍影亂q殺人,我成41lv,都可以比隻闍影一招秒
d闍影又會話sp難升,講埋d膠野,鬼唔知你亞媽係女人
sp難升?有幾難升?
夠唔夠1lv升上去90lv難升?
sp易升,隻game就del得啦,個個重唔走玩闍影?

老老實實
你一係就全部1lv開始,唔好無啦啦整隻闍影出黎,要用398點買就變左90lv
一係就全部一齊90lv開始,全部冇sp啦
呢d野小學程度都諗到啦
諗呢d活動,諗呢d設定果個,究竟中五畢業味???定係智商有1萬?
你智商假如有1萬,我真係輸左

問題係,你一開波都已經唔公平
人地1lv開始,你就90lv開始
等同我比隻1LV寵有技能你,90LV寵冇技能
你一開頭會揀邊隻?白痴傻既都揀90LV冇技能啦,重要有得學技能,只不過係難D
大家都係同樣時間ONLINE上線升LV,當你90LV果陣,人地可能都已經120LV
D神人另計,個派行榜就更新左..
家下最高LV果個都重係54LV果個醉沁楓兒
隻GAME出左成個星期,最高果個都重係54LV,第二名先係47,差距成7個LV
有收風既,都知佢地成班醉沁2日前已經唔玩
我41LV打一隻怪都已經0.10,我唔知佢晚晚玩幾耐,我保守估計佢打一隻怪
都係得0.0X
升佢呢個LV,坐底都要升多一個星期
再慢慢計,換句話說,要升已碼成個幾月先有90LV
姐係話,我第一日就可以90LV
重有其他問題,例如物價,市場,呢D都讀過ECON既諗都諗到,唔多講

講真...有D咁既闍影活動,同點數買闍影
玩條毛?冇sp就預左難升嫁啦,自己睇番闇影d技,都屈過其他職啦,重要比你比埋sp你+90lv開始?你真係有病
有闍影實會係度講經講耶穌,話我葡萄仔,吃不到葡萄是酸的,跟本曬q氣
你味看破紅塵,我唔會怪你,因為你小學雞,諗野唔識大體
果班人又係唔用腦,又話咩得個前期lv,後期冇sp,多9如,自己拎住隻闍影緊係咁講
我佩服果d係活動拎完闍影卡就del game d人
因為佢同我地一樣,知道隻game玩唔過

先用活動20張做誘惑,後再用缺貨bug,陰你買到闍影玩
個個人都買到闍影,話缺貨就呃9你
睇埋d新出商城,食1粒野4倍經
明呃9人錢,真係傻仔先會出錢買點數玩落去

隻GAME既趣味應該都係攻城戰之類
我自己玩阿普倫ser
d所謂勁同大既公會少到可憐
5隻手指都數得晒,後來玩落去,
係其他論壇又見到戰狼散左
醉沁成班走晒
個個都話得番成魔之路成班人
睇黎攻城戰,都係成魔之路同過3-4隻少貓係度打架
意義何在?
咁搞法,我不如買隻單機game玩?
起碼單機game係我屈人機,唔係比人屈機
重要比人唔公平情況下屈機,逼人開頭玩闍影

最搞笑,d bug,重多過你老豆開工廠
創角果時就已經有個活動,拎雨點去換野,換到家下,春毛都換唔到條
d個人副本,明明d怪清晒,怪又唔出,門口又唔比入,成個副本行完都冇一隻怪
逼9你登出番城

重有一樣野,好心你段廣告影片唔好放係官網到啦
知唔知好Q煩嫁,D玩家上完你官網,就好似比鬼嚇咁
段音樂又嘈,雲起真係前世唔知得罪幾多個人,今世要還

我印象中雲起好似唔係家族生意黎,係一間有限公司
姐係話,唔會有感情,當人如死物,$如老豆老母
擺明雲起家下見唔對路,班股東仔渣晒型,.
想搵番d廣告費,你估tvb一個廣告唔洗錢?
請幾個人負責呢隻game都幾萬,連埋廣告費,推廣,樣樣都要錢
家下商城推出d野,完全吸引你買點數,中了雲起的陷阱:handshake
家下重買點入落去果d,你是敗家,不是玩家:lol

重有,我唔知你地雲起班高層有冇聽過一句話
一分錢一分貨

你拎6000蚊黎請個GM?
又要識英文.又要舉辨活動,又要回信,,又要睇SERVER,又要企劃
你話你係唔係奸商奸到咁
咁難怪你隻隻GAME都要汁笠,隻隻GAME都冇人玩
一分錢一分貨,6000蚊請個人,1個星期番成6日
D客服番工等放工,基本理Q你做唔做到野
睇D回復就知,句句都係COPY,有幾多個係真心打字落去?
再睇落去,產品助理7000蚊,1皮都冇

我唔知你地個經理有幾多錢,唔好同我講個經理1皮都冇
唉係替你雲起班高層可憐,做生意做到咁,一敗塗地

已有 3 人評分Good 收起 理由
★藤原拓海★ + 3 你的文章對我很有用。謝謝!
亞鋒﹏ + 2 文筆幽默且句句屬實
哈哈天堂 + 1 你完全說出我的心聲

總評分:  Good + 6   查看全部評分

哈哈..一路睇一路笑左幾野xd

本人同樓上果位都係一樣,都係笑左出黎

我愈睇依編野就覺得樓主佢好鬼on9

同埋佢 (樓主) 連個ser點運作,

佢都未知就係度教訓雲起d人

(樓主)乜野新鮮羅白皮呀

你有機會就睇下有關書籍或知識啦,

睇下整間公司所有部門係點運作...等等知識先係度嘈啦

如果你做產品助理或遊戲管理員,你有冇能力做得到佢比你既職責嗎??

冇話雲起用6-7千幾蚊請你做產品助理或遊戲管理員,

就算其他代理商用1-2萬以上請你產品助理或遊戲管理員,

你可能都冇能力做得到佢比你既職責嗎??

乜野都唔知或唔識就冇係度亂up廿四啦,正一小學雞

玩過星曲WEB

樓主 小學雞
出6千比你識唔識做野先呀?

原帖由 ReDkIsS_SiuB 於 10-9-3 05:29 PM 發表
算吧,呢條樓主一睇就知ON99

笑已恥...最底果D先係主題原來~

樓主只係識得話雲起d人on9、垃圾.....等等廢話屁話

如果換住係你,你點監測遊戲狀況??

你點樣用專業回覆信件呀??

你點搞d活動比我地玩家參與呀?? ( 仲要我地覺得唔係on9果隻渦 )

你有冇諗依d咁既問題呀??,乜野都話on9、垃圾、雲起昆你錢....等等小朋友或小學雞行為及思想

如果換住你做遊戲管理員、產品助理、或其他部門職位,你會點推銷隻game去出呀,你會點做先至推銷成功呀

當中需要乜野創意及策略呀~你有冇諗過咁既問題呀?? 自己知頭又唔知路就係度好似隻狗亂咁汪亂咁叫

就算本人唔知點做遊戲管理員、產品助理........等等既職位都知道並非好容易既事

原帖由 wolfhell 於 10-9-4 07:10 PM 發表
樓主只係識得話雲起d人on9、垃圾.....等等廢話屁話

如果換住係你,你點監測遊戲狀況??    代理親既game個ser一多人就lag,真的有人監測嗎

你點樣用專業回覆信件呀?? copy and paste

你點搞d活動比我地玩家參與呀?? ( 仲要我地覺得唔係on9果隻渦 ) 最衰全部活動都         on9,如有不on9,請提出

如果換住你做遊戲管理員、產品助理、或其他部門職位,你會點推銷隻game去出呀,你會點做先至推銷成功呀

搵tvb賣下廣告,見無人玩即改名,最重要係打埋"公測在即"呢幾隻字

當中需要乜野創意及策略呀~你有冇諗過咁既問題呀??  睇唔出云起公司有人諗過

hahahaha on99

1ooo蚊隻熊仔..明呃錢`-0-;
真系好過份;

呢隻GAME....2分鐘就DEL左啦我...

我都入左game見到同末日戰曲一樣我即出game
del

玩過星曲WEB

重有一樣野,好心你段廣告影片唔好放係官網到啦
知唔知好Q煩嫁,D玩家上完你官網,就好似比鬼嚇咁
段音樂又嘈,雲起真係前世唔知得罪幾多個人,今世要還

有同感 哈哈

原帖由 banana711 於 10-9-6 02:32 AM 發表
我都入左game見到同末日戰曲一樣我即出game
del

末日戰曲唔係E隻GAME第一個名,
之前我都有玩過 , 不過係台灣果面 (好似都成6年前的事) , 玩到2X LV 有次升LV打到訓著左就冇玩

BTW , 雲起係咩枓大家心知肚明 , 出POST條友要比人話ON8+1 , 都仲寫出黎真係用心良苦
E+失業高 , 又多人讀唔成書 , E D 人工中位數啦~~

呃錢?
冇比人呃就食花生小說話LA
寫住既你仲要貪果1000蚊送既野係你
如果真係呃錢又唔見人999佢
GAME唔收錢唔通免費?人地做義工咩?
如果你話云起D GAME呃錢既話,你咪唔好玩LO 個個成日係度講云起..真係咁多著數野既話,世界唔洗做LA

我只可以講話...無社會經驗既白痴
係到亂UP24...

十週年勳章(賀詞)

你時間太多啦~

樓主講既野唔係全部都on8+1既 直接d講 有錢都要搵隻唔係on8+1既game去玩啦~.~ 唔係身有屎 洗鬼改咁多次名 結果一樣 等收皮 !yo
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 12:52 PM , Processed in 0.040597 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存