2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 闇影新世紀Online 隱退了=]月下舞
go

隱退了=]月下舞 [複製鏈接]

本人 月下舞 因學業原因退出闇影新世紀了(升中6好多野讀呀-.-)
本人的 成魔之路 已交由 SHIT 代為打理
在此對曾向 月下舞 有恩的所有人深感謝意
另對曾對我有怨恨的人表示歉意(我諗無呱XD)
特別點名多謝一班人先=]當然係公會班衰野先啦^^
月兒 吹雪 SHIT AC 伊莉 小騎 風神 月夜 風若 公主..太多了打唔晒..E個班底係一早跟我搵食了XD(漏左記得提我呀!)
仲有一班會外既FD啦!!
佐佐 黑仔 JJ佬 冰冰(已轉入成魔.但係會外識) 獵人 ..主要你地啦=](漏左又要提我WO!)
要彈隻GAME同埋D怨言唔講啦..講黎無意思=]
最後向有意入 成魔之路 但未能提供位置的人SAY SORRY!感謝你地既愛戴先^^
希望大家玩得開開心心!!
成魔之路 既兄弟姊妹們幫手撐大成魔呀!

月下舞退出= =..
0回orz

小弟係隻game度無咩名氣orz 但都路過 祝你讀書順利吧^_^"

咁你係邊個先=]??
你又會識我
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 12:54 PM , Processed in 0.033465 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存