2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Left 4 Dead(L4D) 【Left 4 Dead 2 問題集中討論區】[2012-10/29更新] ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: o0小流0o
go

【Left 4 Dead 2 問題集中討論區】[2012-10/29更新]   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 player2032002 於 11-4-1 12:03 PM 發表
你好 我係
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1 dl左l4d2 同更新之後
開vlan入唔到場

此場需要額外安裝元件。

正板既L4D2點入指令?我禁個~唔彈個野出黎-_-

十週年勳章(賀詞)

原帖由 132200 於 11-4-1 10:57 PM 發表
正板既L4D2點入指令?我禁個~唔彈個野出黎-_-

解決方法早已發佈,請善用論壇資源.自行搜尋。

姐係咁GA...我見2000FUN 有話Left 4 Dead 2《惡靈勢力2》(steam代購)同Left 4 Dead 2 - 惡靈勢力2  個管理員話一個係賓體版,一個係Steam版  我想問有咩分別仲有邊個好用D

我係vlan down左個主程式同新手包,但係彈左句Steam is not running.You must start Steam in order to play this game
我已經跟住vlan個教學黎做,我主程式個路經同更新檔一樣冇錯,但係都彈,e到有冇人幫到我

我都係vlan到問,佢地叫我重down,重down我已經down過好多次,我由2041開始就有e個問題,2038都冇事,點解會咁????help,thx

十週年勳章(賀詞)

原帖由 005000by 於 11-4-6 08:21 PM 發表
我係vlan down左個主程式同新手包,但係彈左句Steam is not running.You must start Steam in order to play this game
我已經跟住vlan個教學黎做,我主程式個路經同更新檔一樣冇錯,但係都彈,e到有冇人幫到我
1http: ...

由於閣下在非2000FUN論壇下載遊戲主程式或更新檔,
因此,本版亦無責任及義務為閣下解答其他論壇下載的遊戲問題。
對此感到萬分抱歉,請自行去該論壇請教。

十週年勳章(賀詞)

原帖由 o0域斯洛迪0o 於 11-4-6 06:16 PM 發表
姐係咁GA...我見2000FUN 有話Left 4 Dead 2《惡靈勢力2》(steam代購)同Left 4 Dead 2 - 惡靈勢力2  個管理員話一個係賓體版,一個係Steam版  我想問有咩分別仲有邊個好用D

此問題請到:http://www.2000fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=166
發問
,謝謝^^

load game 問題

點解我睇完開場片後,會彈出"no permission  to run left4dead2"??
我用 window 7 加..

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

原帖由 marcomak10 於 11-4-9 03:13 PM 發表
點解我睇完開場片後,會彈出"no permission  to run left4dead2"??
我用 window 7 加..

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4529940
己經答左你了~

小流.
我下載既 係 "Left 4 Dead 2+所有DLC 繁中/英文破解版下載(2.0.4.2)新增2.0.5.0更新方法[99.9%成功連線" 呢一個ver.
但係我唔係好識用vlan 連線同人玩呀
我已經安裝左 l4d2 (更新既最版本)
我之後又下載左vlan 我左l4d2 既ser啦. 入左去之後 有個"啟動"既按鈕 我亦都選左我所安裝l4d2既位置
啟動遊戲之後  我依然搵唔到vlan load出黎既ser既? 咁會咁? 係咪我做少左d步驟? 唔該晒 小流

原帖由 online001 於 11-4-24 12:04 AM 發表
小流.
我下載既 係 "Left 4 Dead 2+所有DLC 繁中/英文破解版下載(2.0.4.2)新增2.0.5.0更新方法[99.9%成功連線" 呢一個ver.
但係我唔係好識用vlan 連線同人玩呀
我已經安裝左 l4d2 (更新既最版本)
我之後又下載 ...

我都係 下載完隻game...
開埋vlan 但入到去都冇ser= =

以家見到d ser了 但係加入game
佢話:vac保護伺服器-.-"

原帖由 我愛你丫傻仔 於 11-4-24 07:06 AM 發表

係桌面 個捷徑到
右鍵 -> 內容 -> 係目標最後尾到加一個空白鍵 再打-steam
例子: "F:\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2.exe" -steam

有冇人幫下我呀. 好想玩
唔該晒~;;

原帖由 我愛你丫傻仔 於 11-4-24 07:06 AM 發表

要點整至有ser出到黎-__-??

原帖由 online001 於 11-4-24 09:57 PM 發表

要點整至有ser出到黎-__-??

問你2個問題先~
1. 你本身有無check 肯定係升到去 2.0.6.5?
2. vlan你係入邊個ser? 試下coop02有無埸?

原帖由 ×咖啡..◇貓! 於 11-4-24 10:24 PM 發表

問你2個問題先~
1. 你本身有無check 肯定係升到去 2.0.6.5?
2. vlan你係入邊個ser? 試下coop02有無埸?

係指 l4d 更新至 2.0.6.5??
我前2日安裝的.安裝完有新過 應該係最新啦 如果唔係 要點更新??
係呀 我係入 coop02 同01 架  撰左ser 再load 入game game入面冇vlan d ser

原帖由 online001 於 11-4-25 01:40 AM 發表

係指 l4d 更新至 2.0.6.5??
我前2日安裝的.安裝完有新過 應該係最新啦 如果唔係 要點更新??
係呀 我係入 coop02 同01 架  撰左ser 再load 入game game入面冇vlan d ser

係game入面打version copy d資料黎睇下=3=
有或者有另一個可能性 防火牆頂住左!?

原帖由 ×咖啡..◇貓! 於 11-4-25 05:46 PM 發表

係game入面打version copy d資料黎睇下=3=
有或者有另一個可能性 防火牆頂住左!?

我已經關晒所有防火牆啦
但係點check 咩version ?

原帖由 online001 於 11-4-25 11:52 PM 發表

我已經關晒所有防火牆啦
但係點check 咩version ?

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4389503
呢個POST有教=3=
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 09:13 AM , Processed in 0.057559 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存