2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Asgard 夢之領域 有個問題 我岩岩諗到...老手入一入尼~~
樓主: y0235051
go

有個問題 我岩岩諗到...老手入一入尼~~ [複製鏈接]

原帖由 唔記得左個名 於 10-11-22 08:19 PM 發表

我估唔會一出就出最新個個VERSION, 因為 GameCyber Asgard 官網職業介紹仲未有武道家 2 轉

http://asgard.gamecyber.net/char/char05.html [/quote]

武道家都有得二轉

你估賊仔同聖職有無得二轉丫拿?

原帖由 hky1512 於 10-11-24 03:16 PM 發表

以前要賊仔報屬  就係有左依樣之後 賊仔依招都費左@@

未出光暗鍊之前招報屬其實都廢左好耐
打手已經可以練到打一下就知隻怪咩屬~
魔b就咩屬都唔理~直接混水+爆烈波爆死隻怪一.一"""

出返之前的版本  會不會吸引不到新的玩家  現在的遊戲都是3d  做任務 刷環  日任  神領只打怪升lv 打boss...

原帖由 mccormick 於 10-11-24 06:27 PM 發表
出返之前的版本  會不會吸引不到新的玩家  現在的遊戲都是3d  做任務 刷環  日任  神領只打怪升lv 打boss...

其實我覺得e+d game反而吸引唔到新玩家
因為每日上game都係為佐做任 真係做到人都厭= =
神領雖然主要係打怪同刷王打寶
不過呢樣樂趣 才是真正o既遊戲吧
為佐任務而玩 真係唔知為佐d乜= =

同埋神領就有一樣其他game做唔到o既野
就係攻城戰
真係好想再lag住咁攻城
哈~因為之前d機正常都負荷唔到

原帖由 闇之WIN神 於 10-11-24 06:04 PM 發表

我要起碼兩下先知=.=''

原帖由 虛假的笑容 於 10-11-24 07:49 PM 發表

其實我覺得e+d game反而吸引唔到新玩家
因為每日上game都係為佐做任 真係做到人都厭= =
神領雖然主要係打怪同刷王打寶
不過呢樣樂趣 才是真正o既遊戲吧
為佐任務而玩 真係唔知為佐d乜= =

同埋神領就有一樣其 ...

神領好既地方唔只尼D....
仲有一樣就真係講技巧....
唔會好似其他ONLINE GAME甘~~MOUSE LEFT CLICK 攻擊-.-'''  打神領真係要出盡力禁KEYBOARD...尼樣先係我最欣賞冇ONLINE GAME做到呢樣野
其次就係打怪既SKILL...真係一隻好吸引既GAME~~

原帖由 y0235051 於 10-11-24 07:56 PM 發表

神領好既地方唔只尼D....
仲有一樣就真係講技巧....
唔會好似其他ONLINE GAME甘~~MOUSE LEFT CLICK 攻擊-.-'''  打神領真係要出盡力禁KEYBOARD...尼樣先係我最欣賞冇ONLINE GAME做到呢樣野
其次就係打怪既S ...

以前玩神領都唔知爛左幾多個keyboard><永遠爛GE都系果幾個制

原帖由 虛假的笑容 於 10-11-23 08:58 PM 發表
最好出番去到天界果到啦
岩岩出果陣 就咁上去打都好吃力
都未完全攻陷就出新地方 好無引ja

點埋有無人知個上限lv去到邊= =
因為我網上見到d人人物lv去到120 lv

http://asgard.gamecyber.net/system/system04.html

原帖由 闇之WIN神 於 10-11-24 06:04 PM 發表

唔係喎﹗窮既魔B都係用屬架喎...慳好多...

原帖由 三藏 於 10-11-24 11:34 PM 發表

唔係喎﹗窮既魔B都係用屬架喎...慳好多...

我都夠窮啦~
玩到去用到爆烈波窮極有限=.=""
你上妖獸窟打貓~
唔通你為左慳果10幾萬一路行一路打重要換屬咩~一.一
梗係爆混水+爆烈波 三兩下搞掂打下隻啦~
搏佢打快d打多d出多d祝卷嘛~XDD

原帖由 mccormick 於 10-11-24 06:27 PM 發表

我就係鐘意敢樣,做人夠自由﹗

原帖由 闇之WIN神 於 10-11-25 01:09 AM 發表

我都夠窮啦~
玩到去用到爆烈波窮極有限=.=""
你上妖獸窟打貓~
唔通你為左慳果10幾萬一路行一路打重要換屬咩~一.一
梗係爆混水+爆烈波 三兩下搞掂打下隻啦~
搏佢打快d打多d出多d祝卷嘛~XDD

哈﹗你又知我打貓﹗不過我打貓有兩招可用架,唔記得叫咩名啦...

不過我肯定唔會用混水打貓...仲會一路行一路只挑紅貓黎打,即係留返晒D黑貓比人慢慢打= ="

呢D就係技術啦﹗

原帖由 三藏 於 10-11-25 02:55 AM 發表

哈﹗你又知我打貓﹗不過我打貓有兩招可用架,唔記得叫咩名啦...

不過我肯定唔會用混水打貓...仲會一路行一路只挑紅貓黎打,即係留返晒D黑貓比人慢慢打= ="

呢D就係技術啦﹗

魔C打怪真係爽=.='

我用武家~~出盡力打佢..仲要驚比佢瞎....點都要幾個人一TEAM打~

原帖由 y0235051 於 10-11-25 08:04 AM 發表

魔C打怪真係爽=.='

我用武家~~出盡力打佢..仲要驚比佢瞎....點都要幾個人一TEAM打~

吾係魔b 爽  係佢食藥水 即食即有 吾洗等等下 果野爽

高名聲 打卷賣 就係搵錢王道
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 08:45 PM , Processed in 0.035016 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存